Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Да ну ладно тут интуитивных писателей 20 века цитировать, я все таки тем не менее прошу задуматся над страданиями узников замшелых камер, и разрешить им поплатится жизнью за то зло которое было причинено ими обществу...вполне нормальный ход, вчем издевка?
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Таке відео називається снафф ... Навіть як їм дадуть 10 років, у тюрмі вони довго не проживуть. Там таких зразу відправлять у слід до жертв. Ідеально, це не страчувати за 1 тиждень чи місяць, а через рік два після вироку. До християн... не забуваймо Старий Завіт і принцип Таліону.... зуб за зуб , око за око. Як воно раді насолоди, або грошей убило ... то такій сволоті саме місце висіти на крані... А що методів... є багато фільмів... зокрема гамериканський "Палач" , ну то не обов'язково вішати. Отрута, розстріл, газова камера... І візьміть до уваги.... введення отрутної інєкції самий що не є гуманний. Впрямому значені слова засинаєш... Навічно засинаєш...
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Є такий французький фільм так вбивство було через перегодування та обжорство, їх кормили і кормили, поїли та поїли поки ті не повіздихали,геть усі, непоганий спосіб, але наші нічо кращого не придумають як розстріл...
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? І йдеться не тільки про НАШІ суди. Статистика "судових помилок" приблизно однакова по усіх країнах. Але це навіть не головний аргумент проти смертної кари. Головний - це не по-людськи, не по-християнськи, це не личить цивілізованим людям.
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Класика: до двох коней... Щодо козаків... то на палю, або відтинання голови. За совєтів ... до стінки... Правда у фільмах і л-рі, зокрема фільм "Груз 200" зустрічається такий метод ... засудженого ведуть наче на допит, зустріч....і раптом постріл в голову... В принципі гуманно.
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Людина християнин, яка вбила людину заради насолоди залишається християнином ?
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Але цей аргумент видно надто очевидний. Ті хто ЗА кару, до нього не прислухаються. Кожен людськість-християнськість по-своєму трактує
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Про людскість-християнськість легко говорити тоді, коли це особисто не стосуєтья. От попробуйте це пояснити людям які втратили дитину чи рідних. От цікаво, а карати злочинців це взагалі по християнськи? Чи справжній християнин повинен все пробачити і навіть заяви в міліцію не написати ? навіщо карати, позбавляти волі- нехай Бог карає сам? Особисто для мене смертна кара це не стільки помста, скільки захист суспільства від хижаків, звірів в людській подобі.
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Стосуватися може по різному. Можуть засудити на смерть ні в чому не винних рідних людей. Тоді, я впевнена родич засудженого скануватиме проти смертної кари...
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Я проти. А от мені в руки потрапив CKM(чоловічий журнал:o ) Так там ціла історія електричних стільців і з фотками.От фраза з нього: "Tylko Amerykanie mogli wpasc na tak brutalny pomysl i zrobic maszyne do zabijania ze zwyklego krzesla" А шо,правда. "Moze to dobrze,ze Amerykanie nie likwidja wiz..."
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Знаю одного священика, який є капеланом у тюрмі для найстрашніших вбивць. Він розповідав історію про хлопця, якого підставив "друг", і того абсолютно невинного хлопця звинуватили у вбивстві. Тепер він вийшов з тюрми, одружився, живе нормальним життям. Страшно подумати, що ця людина могла б померти. Таких випадків, на жаль, є багато.
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? От то то!Але я думаю,як би там не було,людина не має права забирати життя іншій,навіть якшо та інша,серійний вбивця.То вже гріх того вбивці,і не нам,простим смертним,його судити.
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Ну то збирайтеся в організації по захисту вбивць. Організовуйте фонд і за свій кошт утримуйте ґвалтівників, педофілів та решту маніяків. Чому мої податки повинні іти на утримання таких нелюдів ?
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? А де мораль?Ви як дияволопоклонник-мене вдарили і я вдарю.Лади,не будемо кидатися на релігію.Я просто висловила свою дкмку.Хоча,добре,звичайно,шо таких як Чарлі Менсон страчують....
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Мартини, вы не ответили на мой вопрос. К какому наказанию Вы лично приговорили бы человека убивщего кого либо из членов Вашей семьи или ребенка? Хотел бы так же услышать ответы от остальных наших гуманистов.
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? =) А по суті нема відповіді. Мене он сатанистом вже назвали... Meg, ну раз Ви така правильна... скіки у Вас нирок ? Дві ? Знаєтет скікльки людей потребує здорової нирки ? Ну що ? Мерщій долікарні, помагати ? Чи промовчимо ?
Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари? Це з Біблії, старого завіту. Це звичайно не християнський принцип, але і не дияволопоклонників.