Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

У 70-х рр в деяких респуюліках Середньої Азії дозволили тим, хто має дозвіл на мисливську зброю, використовувати її при захисті від грабіжників, які лізуть до хати/садиби.
    Мій батько знав "контингент ризику" в мікрорайоні і ніби зненацька заводив розмову на цю тему. "контингент" обурювався - "а ми тут при чому ?".
    Батько відповідав - та ви особисто ні при чому, але я спросоння можу переплутати - перший постріл на ураження, потім - у повітря і тільки потім вигукну "Стій! Хто іде?".
    Після цього нічні візити до саду й гаражу припинилися.

2. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Кара до тих що прушують закони повинна бути жорстока , як наприклад в країнах близького і далекого сходу .

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це яка?...
    відрубувати руку, як мусульманстві?...
    варити живцем, колесувати?.....
    око за око, зуб за зуб?...

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А ось комуняки на чолі із Симоненком - у своїх давніх традиціях вимагають скасування мораторію на смертну кару.

5. Melody

Melody Well-Known Member

А як тоді карати за інтелектуальні злочини? Що відрізати?

6. zet

zet Дуже важлива персона

убила та, что ничего не пила... Конечно. пить ничего нельзя, вдруг еще нечаянно промажешь и не насмерть...

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Голову, напевне :eek:

8. D.M.

D.M. Well-Known Member

Тоді ситуація зовсім інша. І, на мою думку, в такому випадку будь-які дії щодо боротьби з нападником, навіть смертельні для нього, правильно було б вважати необхідною обороною.

Але поставили капкан якраз для того, щоб за певних умов з кимось трапився нещасний випадок; якщо хазяїн знав, що такий випадок може виявитися смертельним, то це навмисне вбивство. І, мабуть, ще має деяке значення, де саме капкан: зовні чи всередині квартири. Бо зовні в нього могли потрапити і без наміру проникнення у квартиру: якийсь "людина-павук" може по стінах лазити.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

мозок, щоб думки погані не лізли....

10. D.M.

D.M. Well-Known Member

Думаю, що на Далекому Сході не буває настільки жорстоких покарань, як на Близькому. Близький Схід - зона зла. Хай живе християнська ментальність!

11. dArt

dArt Well-Known Member

Не спешите вешать ярлыки.
    На ближнем востоке живут по своему замечательные люди, многие из них очень несчастны. Не осуждайте их, лучше пожалейте. И скажите, спасибо тому Богу, в которого верите, что Вы не родились, например в Палестине.

• Подобається Подобається x 1
  12. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Зето а може не будемо так вже щиро виправдовувати деяких панянок з вiтром в головi? А то найшли легкий спосiб наживи ще й на чужих хлопаках. Може вiн їй замiж запропонував а ви "вiдрiзати".

13. ~KOLOBOK~

Ну, ну шановний зона зла це в нас самих.

14. ~KOLOBOK~

Мелодi, кража є кража,вiн же не ногами грошi загрiб? Iнперелктуалiв можна i просто в тюрму посадити... наприклад до "не iнтелектуалiв" :)

15. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

Не знаю чи згадувалось тут, але всім прихильникам смертної кари рекомендовано подивитись фільм " Життя Девіда Гейла"...

16. Melody

Melody Well-Known Member

Причому тут крадіжка? Я маю на увазі злочини без участі рук, ніг і інших частин тіла.

17. ~KOLOBOK~

Мелодi, ну i шо не ясно? Ну вкраде вiн ту пiсню чи програму, так шо вiн когось буде тим диком чи флешкою до стiни прибивати? Той iнпелект треба ж якось комусь кудась засунути за грошi ну нє? Я , вiдверто, нерозумiю до чого тут смертна кара i ПЗ?

18. Melody

Melody Well-Known Member

Взагалі-то, ми говоримо про різні речі :)

19. ~KOLOBOK~

А дальше прoкоментувати не дає ваша жiноча гордiсть?А дальше поркоментувати недає ваша жiноча гордiсть?Всетаки, як бачите, я намагаюся спiвпрацювати з вами,а ви як завжди до мене задом
    p.s.(дивись нагну)

20. Melody

Melody Well-Known Member

Я мала на увазі: як карати, скажімо, людину, яка здійснює величезні фінансові махінації? Або людину, яка вбиває людей не безпосередньо, а опосередковано (скажімо, випробовуючи зброю). Або замовник убивства. Отакі прості приклади. Далі коментувати не маю часу - спізнююся.

ПС А чим вам мій зад не догодив? :)

а де твій аватар? :)