Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

Да сумнiваюся дАрт, похоже на то.
    WIKI.Думаю ви шпрехн зi брiтiш? :)Так шо дивiться, а то живий в неживий переверне i шо тодi?
    А так даaaaaa, всi вони хольoсi... коли сплять...зубами до стiнки.:D

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

було-було таке.

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Розбирати людину на частини -це азіятчина, яка прижилася у Московії, бо вони азіяти споконвіку, ще до приходу у 13 ст. Чингізидів.
    Я вже писав, наче своє ставлення. Куля у потилицю, та поховання на окремому цвинтарі - в самий раз я вища міра. Тим більше що бандити у нас взагалі "страх потєрялі".

4. vasili

vasili Well-Known Member

але пане Мих порядок був не то, що заре, от пам"ятаю у нородному домі на Європейській, часів 3 революції був випадок: вдень всі на Майдані, а за річми не упильнуєш, і один вкрав з сумки таліфон, його спіймали хлопчики і давай радитись що робити...яка міліція, на чолі написали "злодій" та відпустили...,чим не альтернатива.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Я вам из жизни два схожих примера расскажу, недавно была передача по ОРТ.
    1) женщину изнасиловал частный извозчик, предварительно угостив кофе со снотворным..
    Итог: найти не удалось этого идиота, муж из семьи ушел, оставив 2-х детей
    2) женщина заснула в такси, проснулась оттого, что на нее навалилась туша, но она, чисто рефлекторно, нащупала что-то рукой между креслами и ударила обидчика. Оказалась, что попала прямо в сердце. Довезла его еще до больницы, где тот и скончался. ей же дали 1,5 года за непредумышленное убийство. Муж ее во всем поддерживает.
    2-я не раскаивается: если еще кто-то полезет просто убью и всё, что и всем советую делать! Лучше еще отсидеть.
    Я к тому, что для женщины часто лучше бы ее убили, чем изнасиловали, это то, что не понимают мужчины. Это не просто так, а часто жизнь ломает навсегда... Так что лучше убить потенциального насильника, чем подвергнуться изнасилованию..

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Один чоловік, підозрюючи, що його можуть грабанути, поставив під вікном капкан на ведмедя. Грабіжник заліз через вікно і потрапив у капкан. Звільнитися не міг і стік кровю. На суді чоловік розповів чому він поставив цей капкан і ... отримав по повній програмі.

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ги, капкан то таке... одногрупник на ніч на подвір'ї кидає дроти і до мережі ...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо в суді дізнаються йому гаплик.

9. ~KOLOBOK~

Зето, щиро раджу вам- не дивiтьсй бiльше той канал, стiки не стиковок у вашiй iсторiї шо я мимоволi гублюся в здогадках а чи та панi i є той маньяк насильник?.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хтось може сказати, що я якийсь вишуканий садист, але я проти смертної кари....
    1. і ось чому: ми не маємо права відбирати життя в іншої людини....
    2. якщо злочинець убив одного чи кількох — померти він зможе тільки раз....
    3. пожиттєве ув’язнення — гірша кара для різного роду покидьків....
    4. приходити кілька разів на рік і дивитися у вічі такому злочинцю — оце буде кара для нього.....

• Подобається Подобається x 3
  11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

З його розповіді я зрозумів, що знає усе село. На входах на подвір'я висять таблички з попередженням. А такі засоби, із-за того, що батько міліціонер і переживає за свої рідних.

12. zet

zet Дуже важлива персона

Истории просто взяты из жизни. А что это вы так испугались-то? Мечтали об изнасиловании, а тут женщины жертвами быть не желают, вот досада, еще и убить могут...

13. D.M.

D.M. Well-Known Member

От, до речі, чим корисне християнство: глибоко віруючі християни, як правило, проти смертної кари (як бачимо на цьому форумі). Але буддизм для цього теж підходить.

Зверніть увагу: Італія - одна з країн, у яких смертну кару скасували дуже давно. Відчувається близькість Божого Пристолу.

14. zet

zet Дуже важлива персона

А изнасилований там тоже нет, раз уж такая близость? Или на это никак не влияет? ;)

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Италия выступает за всемирный мораторий на смертную казнь

Премьер-министр Италии Романо Проди выступил с заявлением о том, что Италия будет настаивать на введении всемирного моратория на смертную казнь.

«Недавние казни в Иране поразили итальянскую общественность. На следующем заседании ассамблеи ООН мы будем настаивать на всеобщем моратории на смертную казнь, до тех пор пока наше предложение не будет принято большинством стран», - сказал он.

http://www.vz.ru/news/2007/8/6/99281.html

Смертоносное наследство Буша

В США может начаться массовое исполнение приговоров в отношении заключенных-смертников, участь которых до этого оставалась под вопросом. Президент Буш и его старинный друг генеральный прокурор Гонсалес готовят законопроект, согласно которому у заключенных не будет времени на подачу апелляций. Дилемму «казнить нельзя помиловать» будет решать не Федеральный суд, а Министерство юстиции. Содержание смертников слишком дорого обходится казне, говорят авторы законопроекта.

http://www.vz.ru/society/2007/8/16/101482.html

16. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну ось і ще докази, що наша держава стоїть на сторожі інтересів злочинців, а не нормальних людей. В нормальній державі таких людей напевно б нагородили за мужність при знешкодженні злочинців.

• Подобається Подобається x 1
  17. D.M.

D.M. Well-Known Member

Статистики про кількість згвалтувань в Італії я не знаю.

Взагалі-то, в цих прикладах не було сказано, в якій державі це відбулось...

Межа між злочином і необхідною обороною тонка та складна. Навряд чи доречно судити про правильність вироку чи судової практики, коли ми почули приклад через десяті вуста і не знаємо подробиць. Якщо ж усе-таки проаналізувати суто те, що написано, то, на мою думку, в обох випадках вина засуджених є.

"Навалилась туша" - це зовсім не значить, що збиралися згвалтувати. Може, ця туша теж заснула і випадково навалилась. За таких умов ставити під загрозу життя людини не слід. Правда, суттєва пом'якшуюча обставина - це зроблено спросонку. Не виключено, що тут міг бути взагалі стан неосудності, так що це смерть від нещасного випадку. Але, очевидно, суд вирішив, що жінка спроможна була керувати своїми діями.

А капкан, який може призвести до смерті, справді є занадто страшним захистом від такого зла, як привласнення чужого майна. Але я не згоден з судом, якщо засуджений справді "отримав по повній програмі", якщо під "повною програмою" розуміється строк за звичайне вбивство. Це ж не просто вбивство, а вбивство при перевищенні необхідної оборони. До того ж, засуджений міг не знати, що цей капкан смертельний; у такому випадку це вже взагалі вбивство з необережності або нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті (залежно від того, чи знав засуджений, що попадання в капкан може призвести до тяжких тілесних ушкоджень).

18. zet

zet Дуже важлива персона

Это была передача на ОРТ, происходило в России. "Туша" же успела уже штаны стащить, так что случайность исключена. Убивать их надо или кастрировать сразу на месте. а потом пусть уже и судят, не страшно...

19. ~KOLOBOK~

А може це навпаки треба зипери ставити?
    IМХО- одружена жiнка,яка їде на каву з таксистом-......

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я щось взагалі не розумію, за що мужик отримав по повній? Тримав собі у власній хаті власний предмет, а якесь чмо без дозволу залізло до хати, не дивилось під ноги, наступило на предмет і сконало. При чім тут господар? То проблеми злодія. Нещасний випадок

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)