Олю, рік тому я була в такому стресі, що ворогу не бажаю. Не було ні сил, ні волі до життя. ЇХ вистачало тільки на те, аби діти ще знали, що в них є мама. Мій рецепт - виплакатись, для початку, по-бабськи. Жаліти себе. З причитаннями, з наріканнями, хай навіть і театрально. А потім побалувати себе. Ванну, з піною, зі свічками, олійка для ванни, якийсь добрий чай. І полюбити себе. Думати про себе більше, зробити нову зачіску, зранку макіяж, нові мешти на підборах, голову вверх - і в світ. Не ховайтесь від людей! І нехай це буде всього лиш артефакт - це допоможе. Чим більше ми поводимося як нещасні люди, тим більше цей негатив до нас ліпиться. І навпаки.
Мабуть справжнього стресу у мене ще не було.А от депресія буває.А борюся я з тим негативним явищем сльозамиі сном.Спочатку наревусь, нажаліюсь себе, а потім сплю...
Мені допомагає тепле море від стресу та тривожности, але ... зараз неначасі. тому штурмую аптеки у пошуках міцніших ліків від тривожності та снодійних. не завжди продають те що бажає душа, ну і на тому спасибі.
Стрес є нормальною реакцією організму на виклик або незручну ситуацію. Однак, тривалий або надмірний стрес може негативно впливати на фізичне і психічне здоров'я. Ось декілька стратегій, які можуть допомогти справлятися зі стресом: 1. Визначте джерело стресу: Спробуйте зрозуміти, що саме спричиняє стрес у вашому житті. Ідентифікуйте основні фактори або ситуації, які викликають стрес, і зосередьтеся на них. 2. Впроваджуйте стресозапобіжні стратегії: Зосередьтеся на здоровому способі життя, включаючи регулярну фізичну активність, здорову харчування і достатню кількість сну. Ці фактори можуть допомогти знизити рівень стресу і покращити ваше загальне самопочуття. 3. Займіться релаксаційними техніками: Спробуйте релаксаційні практики, такі як медитація, глибоке дихання, йога або прогулянки на свіжому повітрі. Ці техніки можуть допомогти заспокоїтися і зменшити рівень стресу. 4. Зберігайте позитивний настрій: Спілкуйтеся з друзями або родиною, займайтеся хобі або діяльністю, яка приносить вам радість. Регулярно робіть те, що допомагає вам розслабитися і насолоджуватися життям. 5. Управляйте своїм часом: Організуйте свій час і встановлюйте пріоритети. Розподіляйте завдання на менші частини, розплановуйте свій день і регулярно робіть перерви для відпочинку і відновлення. 6. Зверніться до фахівця: Якщо стрес перевищує вашу здатність справлятися з ним самостійно, розгляньте можливість звернутися до психолога або консультанта, який надасть вам підтримку і стратегії управління стресом.
Лучший специалист - ты сам. Серьёзно. Займись каким-нибудь делом. Например, спортом дома. Небольшая нагрузка даст большой плюс психологической устойчивости. Вон, турист пашет в поле как папа Карло, его никакая новость не смущает.
У меня иногда создаётся впечатление, будто он отвечает на форуме примерно так: Так, собираю малину, уже полбанки собрал. А, Миху надо ответить про Порошенко, сейчас напишу. Так, что там со смородиной. Оп-па, теперь нужно отвечать джиппси. Ну он подождет. Ему я отвечу после того, как раскидаю навоз.
Стрес – це досить неприємна штука. Я зазвичай відпочиваю на рибалці, це моє спасіння. Ніщо так не розслабляє, як час, проведений біля води. Зручно, що на сайті "Рыболов-Эксперт" можна купити риболовні товари Carp Zoom. У них великий вибір снастей і аксесуарів. Спробуй, може й тобі сподобається! Окрім риболовлі, мені також допомагає спорт – біг або велосипед, це чудово очищує голову. ще рації шукав для риболовлі їх знайшов тут https://radiowave.com.ua/
Знаю по своїй доньці що вона наразі навчається закордоном і для неї там є багато випробувань. В неї стресс на стрессі, тому вона якось з ними бориться. Каже, просто до всього треба відноситись спокійніше і не забивати себе дурними думками, тоді все буде все добре.
Ми з чоловіком від стресів поїхали в Карпати. Мені гори лікують нерви, хоч я досі вважала себе стресостйкою..я і взимку туди кататися на лижах їду, і влітку їдемо купатись в гірних річках, що вже казати про теплу осінь.. В Брюховичах -передмісті Львова- ніде ступити від опеньок! В Славському білі, моховики, рижики..та і опеньок немало. Дуже подобається грибне полювання. Відступають сльози, на цій вічній природі з'являється бажання жити. Але у кожного своя уява про релакс. Бачили тиждень тому як у сусідському котеджі компанія молоді, що приїхала на уікенд по гриби, всю суботу смажили шашлики, співали "Теща, дай, дай на машину!"), гопали, ригали, потім півночі когось шукали...А з ранку в неділю - гробова тиша. Реанімація) Ввечері тихо зібрались і вже без пісень, поїхали додому..На гриби часу не вистачило).