Любая ситуация будет по плечу с энергетическим напитком Pit Bull, который обеспечит вам отличное настроение. Помните о правильном и умеренном потреблении напитка.
Помните о правильном и умеренном потреблении напитка, когда вам будут удалять печень в еще не старом возрасте.
А я, а я, а що ж я? А, згадав: я читаю анекдоти, Та не в доту їх, а доти, Доки ржачка нападе. Й не читаю на біде!
И я тоже захожу на сайт с анекдотами или смешными картинками - и стресс проходит. Еще лучше конечно, фильм хороший посмотреть или книгу почитать, но на это так нелегко найти время ((
Якшо шось не так, то сідаю на свій шосейник і гайда на добрий асфальт та витиснути з нього 60-70 км/год....еххх. Або на стадіон бігати... На крайняк вмикаю Chris Rea або Tony Joe White і все стає на свої місця) Всім бажаю поменше стресу, а побільше позитиву, ну і звісно побільше спорту в житті) п.с. зовсім забув..секс - теж чудовий засіб зняття стресу)
массаж, секс, гаряча ванна, басейн, добре (якісно, не плутати із "нажертись") поїсти , - порядок може змінюватися.
стрес це занатто, щоб він приходив часто, хай краще собі гуляє на волі, але настрій. тривога це таке, що треба відпускати. У мене для гарного настрою сьогодні тортик