я від стресу тікаю в сон. хоча, буває потрясіння якесь настільки сильне, що заснути не вдається. тоді без валер"яночки або її аналогів - ніяк
Дуже добре помагають зменшити негативний вплив стресів трави-адаптогеми. Я про них писав в темі: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28705&page=10
Наракотики та адаптогени - це зовсім різні за своєю дією речовини. Тему треба перенести в розділ "Здоров'я"
Я для снятия стресса гоняю в Народную солянку STALKERа или рисую. По опыту знаю что водярой и другими аналогичными средствами стресс не вылечить.
Мені здається, що я постійно знаходжуся у стані стресу, тому зустріч з добрими друзями за чашкою чаю зі смачним тістечком дуже відволікає и трохи заспокоює )
Знайдіть у мережі сайти про сміхотерапію. На одному з них я надибав таке: "Заразитесь своей улыбкой и заразите ею окружающих. Улыбка обязательно притупит остроту реальных и мнимых трагедий. Смейтесь, и отрицательные эмоции покинут вас, а придёт радость каждому дню. Позвольте себе улыбаться! Позвольте себе хохотать! Вам это под силу!"
Я дууууже давно таке читав десь. Вчені досліджували. Гарний настрій -> усмішка. Зворотній процес: усмішка -> гарний настрій - працює!
Дійсно працює! Ось на мою тему замок повісили, увімкнув сміх на клітинному рівні - і нічого, стрес не струснув мене. Хоча через що мені замок - не розумію, бо відповіді на запитання "Хто ж зних браття?" до цього часу жодна особа не дала!!!
Щиро хотів Вам допомогти з вирішенням цього питання. Вибачте, але не осилив. Може ще мало випив... Потім спробую ще!
Дочекаєшся від них!? Сам йду собі кави якої забабахаю. Бо алкоголь - ні-ні! Стрес не знімає! Відтерміновує.