і ще варіант... Візьмеш шмайсер, застрелиш кількох москалів і відразу на душі так доооооообре стає)))))
— А зачем вам аквариум? — Ну, знаете, когда я устаю, я любуюсь рыбками, и отдыхаю. Расслабляюсь. А как расслабляются у вас, в России? — Водка. (с)
Я стрес сном зняти не можу, бо заснути тоді дуже важко. Тому знімаю або дуже цікавою книгою (так, щоб повністю переключитись), або якщо такої не знаходжу, то хорошим вином, а можна і горілочки грамів 100. Головне - не переборщити.
боюся, після нього тобі доведеться просити логічне обгрунтування тверджень, якими обгрунтоване це твердження
налити гарячої води в ванну, та змити його той стрес, ну побалувати себе, смаколиком, або трохи якогось напою
Вода (багато води) відволікає вашу проблему, досить ненадовго! Жителі приморря користуються цією можливістю, але недовго смакуючи її надібність!
я лізу на пілон, і танцюю доки не впаду з нього, а якщо нема тренування і я дома, то під спокійну тиху музику повільно і мученицьки розтягуюсь, від втоми і хандри навіть сліду не залишається