З цим зрозуміло. Цікавіше інше - як вдається кожен раз відмазатися ? 220 В помічне ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ---------- Неуважний я. Вдавалося. Недаремно Locke писав про пташки, ліс, нема інтернету...На цей раз не відмазався
То називається "російська рулетка". Наводиться звичайно що на себе. Якшо патрон в барабані після прокручування співпаде зі стволом, тоді.... людина більше не дописує на форумах.
я коли змучуюся сильно фізично і психічно..то кажу всім дома шо мене нема.....трохи відійду....аж тоді я є....))))....а серйозного стресу в мене ніколи не було.....стараюся не напрягатися)))....поки шо получається.... тому навіть не знаю шо тобі іспанко порадити.....може пізніше шось подумаю і скажу........
а я ось, в поганому настрої не можу ніц смачного приготувати, навіть знайомі страви мають інший смак. А рятуюсь ароматерапією, улюбленою музикою і покупками ))
Помоєму є вкожного певний період коли хочетися вдавитись...Але головне правильно з цього вийти кожен робить це по різному,тому нераджу слухати інших,томущо скільки людей стільки і думок,тому раджу основне не зациклюватись,в мене вже так було і не раз теж розказували хто що міг в кінцевому результаті я на всіх плюнула.і зробила так як добре мені.. тому знай діть свій спосіб.. наприклад зануритись в роботу,абож в сімю,абож це ваш шанс поміняти життя і тд.тп. ,залежить в чому суть проблеми.......
Водка -горілка! Рецепт: в любому барі(де людей поменше) 150 і маленьке пиво без перекуру, і ще сто (пива має залишитись для запиття! Дружина поряд, вкладає цей ритуал у 8 -11хвилин! А тоді вже легше! Неодруженим потрібне спілкування, тоді їм ще одне маленьке пиво!
Інтелектуальні бесіди з висококультурними співрозмовниками. Ото зайду на форум, перекинуся кількома словами з артобстрєлом чи сєрьогою - і можна повертатися до роботи в доброму гуморі і з вірою в людство
Мені це також допомагає. Правда, якщо стрес дуже сильний, то за кермом з'являється інше бажання - передавити всіх, хто, наприклад, в недозволеному місці переходить дорогу)))