Та ні, вони залізли в лодку і попливли далі Було досить холодно. Ми тоді так перелякалися ,а їм би хоч що...ржали як коні
Ми любимо відпочивати всією сім'єю, в не шумно відокремлених місцях. Їздимо на море у вересні, коли вже вся молодь виїхала а діти до школу пішли. дуже гарні фото.
Для мене найкащий відпочинок - змінити повсякденний ритм. Просто виїхати з міста, можна навіть у інше місто, але там, де ще не була, або де подобається... Раз на місяць у вихідні планую таку подорож. Але екстримальний відпочинок - тільки як спостерігач... сама цього не люблю. Можна сказати, захоплююсь цими сміливими людьми... Але мені більш подобається комфорт і спокій, навіть у подорожі. Тому планую все заздалегіть і обираю маршрут сама, щоб потім ні на кого не нарікати. Де жити, обираю на http://kvartirka.com/, а що подивитись, куди заглянути, зазвичай користуюсь міськими порталами, дивлячись куди їду.
Ага набагато чистіші пляжіЯ теж була колись в кінці жовтні в Алушті,то погода була супер.А всі мої друзі жартували ,що я туди приїду і буду на ковзанах кататися в таку то пору)
А я там был в августе 1994 года, 5 мужиков на Волге и с катамараном. Как мы там покувыркались на порогах. Впечатлили табличке на скале с именами погибших водников. И еще шиповник
Хто така Волга? машина, річка, човен? Там не тільки таблички загиблих водників, а й альпіністів. У мене десь і фото є . Хоч про водників я не чула. Про альпіністів - так.
Волга это ГАЗ 2410, авто принадлежала приятелю, который увлекался водным туризмом, с нами был мастер спорта водник, который участвовал в чемпионате СССР в этом месте, некоторых погибших он знал.
Вам часу не вистарчає,а комусь фінансів...А то ті подорожі зараз такі дорогі...А так би хотілось об'їхати весь світ)
Це точно, особливо з теперішнім курсом долара( Можливо колись в нас буде так як в європейців пенсія і купа часу та можливостей на відпочинок))
Як чудово, я теж так хочу) Я бачу, що там досить великий вибір, та може й собі куплю таку і теж із вами на полювання, якщо візьмете?)))