ВІдпочинок на морі (хоча би в Туреччині, або Єгипті), але так, щоб потім ще тиждень від того "відпочинку" прийшлось відходити, а потім ще й весь рік згадувати
Я люблю відпочивати в горах, кращого місця мені здається прост не має. Чисте повітря, тишина. А якщо ще піднятися високо-високо.... то і цивілізація десь так далеко.
Аналогічно, "краще гір, можуть бути тільки гори в яких не був", правда останнім часом урізноманітнив відпочинок поїздками по цікавих місцях України, як ото архітектурні пам'ятки (поки вони ще є, з таким фінансуванням онуки можуть і не побачити).
кому цікаво ---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ---------- кому цікаво ось інформація
А я люблю гори, річку, шум водоспаду, коли гарна компанія то і просто за місто в якийсь лісок, ну і звичайно море,а взагалі відпочивати люблю, ох як!!!
Ви мені скажіть чи є такі люди,що не люблять віпочивати))))))Відпочинок потрібен кожному,щоб розгрузитись від буденних проблем
Миху, просте гугління видає, що Мигея - то село в Миколаївській області А Миколаїв наш львівський теж знаю
А я не знаю. Знаю, що львівська миколаївщина дуже цікавий район. Там жили хорвати до переселення, багато гір, скель та печер. Ну а в область було б цікаво з Аліас махнути.