Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Спека реально мастдай! Але зрештою ті температури що у нас то не є високі.. просто волого... відчувається близькість Карпат... блін памятаю як у Арізоні було 45... в тіньочку))) і нічо... живий... лиш водою підживлятись треба весь час...
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? І нащо ви тему про "акєюшку" робили? Проповідування самому собі в першу чергу? А мені у Львові файно було. А тут... капець як зле.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? А Арізона так далеко ... А у Дніпрі зара' жити можна тільки біля кондиціонера, вологість, паскуда, нижче 20% ніколи не падає ... А знаєте скіьки народу на вулицях, певно всьо йдіоти якісь ... *пішов дудлити холоне пиво*
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Коли прочитала про стан метеоумов на сьогодні в неті - не повірила своїм очам, там всього 29, а відчуття при вологості 60% на всі 35-38 :8: Лишається лише медитація де замість мантрів "Мені не жарко, мені не жарко, мені не жарко..." Вода, кондиціонер та легкий одяг вже не діють :no: Тре тікати на море - але там також з 10 до 16 дня краще на вулицю не висуватися :ninja: зате вода холодна після штормів
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Я для себе сам все знаю. Але здається більшість не зрозуміли таки для чого я то написав... жаль... хоча я й не очікував шо всі зрозуміють..
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Ідея цікава та заманлива але на жаль... без одягу ще гарячіше і я не люблю засмагати. Та й важко пересуватися вулицями, я мовчу вже про громадський транспорт :cool: Все-таки відчуваю відповідальність і не хочу різкого підвищення показника аварійності на дорозі :agree: :D :D :D :D :D Тоді все ж 35 було, метео служба зло набрехала, а кондиціонери в офісі допогли тому повірити А заре після доби дощу 25 - холоднеча страшна :ninja: :no:
В нас кілька днів вдома було тяжко - духота! Вікна відкриті цілими днями, при чому всі 4, а протягів нема. Знайомий порадив закривати вікна на день, бо в нас кам'яниця, як поляки кажуть. Спробувала. Трошки легше. Відкриваємо вікна на ніч і під час дощу. Біля чоловіка - вентилятор - з його сальцем ще тяжче переносити спеку.. Так і живем
Ось рецепт з мого раннього дитинства. Допомагає! І асистенту подобалося. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=517722&postcount=8020
Перший рецепт - накритися вологою простинею, не хльобати воду (особливо підсолоджену) на ніч (бо відразу все на лобі буде) і прийняти холодний душ за годину до сну. Другий рецепт: зараз продаються переносні моноблоки кондиціонерів (розміром як телевізор). Коштують 300-500 Убитих Єнотів. Ставите таку тумбочку в кімнаті, викидаєте гнучку трубу діаметром 150 мм у форточку і "фсє праблєми па калєно" Я би дав телефони де купляли мої друзі такі штуки, але модератори зараз памадорами закидають за рекляму )