Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Ага, у нас гроза и похолодало! :radist: Правда свет мигает из-за этого
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Спеку не переношу.А таку як в Вас в Нью-Йорку , тим паче. Тому живу в північних широтах, а до сестри в Н.Й. їзджу тільки навесні , зимою , або восени.Но тільки не влітку , коли спека + вологість =100F(37С) В нас тут якщо буває спека , то 3-4 дні десь на початку серпня.А так температура вище 22-25С не піднімається.Коли був в горах , то на 8 ранку Т була 2С, потім правда прогрілося. Як на мене , то легше переношу -35С , ніж +35С.Спеку переношу тільки на півдні. Де є море і джин з тоніком.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? аналогічно!... якщо холодно -- можна вбратися, а якщо жарко?.... шкіру здерти?....
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? У нас минулого тижня щоранку (о 7.30-8.00) було найменше 22 за цельсієм, а було навіть 30. І це вранці!
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? при якій вологості? - 35 при вологості 100%.... вуха можна в кишеню покласти.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? зі спекою борюсь вдома. сиджу в чотирьох стінах із законами та книгами. варю компоти і ставлю їх в холодильник, ходжу в найлегшому можливому одязі - критерій- щоб не соромно було двері відчинити,якщо сусідам треба щось позичити - ну, шматочок масла, наприклад на вулиці - одяг з натуральних тканин, менше пити всякого різного, осбливо - газованого. бо чим більше п"єш - тим більше випаровується. і від того ще спектоніше. тому - тільки воду без газу,без нічого - маленькими ковточками, тільки щоб горло змочити. гарно десь біля Дніпра посидіти, або в парк якийсь засісти(але безлюдних у нас мало є - точніше,я таких взагалі не знаю). а оце ввечері дощик пройшов, і я під ним танцювала, вийшла на відкриту частину балкону і насолоджувалась чудесами природи - творінням Божим - обожнюю грозу із блискавками і громом(але звісно,не таку як у Львові тоді буревій був).
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? -35С при вологості 50-55%% , навіть 60% дуже добре себе почуваю, навіть працюю в полі, або лісі (лиш би вітру не було).Крем на щоки, lips balm для губів.Одітий в комбінезон на голові шерстяна шапка , рукавиці - і все ОК. 2год. на вулиці -20хв. в траку з працюючим двигуном відігріваюся.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? А в нас вологість нижче 60% рідко злазить. А коли +35 і вологість 85 - здуріти можна! Навіть моя дитина тоді надвір не виходить, а це велика рідкість, щоби його з хати вигнати не мож було.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? ...при допомозі теодоліта , GPS , різних автоматичних рівнів , компасів , клінометрів і інших штучок які потрібні для геодезії.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Я після роботи іду на море, мені трохи простіше, я живу на березі моря. А вдень допомагає морозиво.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Я рятуюсь тим, що п'ю охолоджені напої. Добре що у багатьох продавців є холодильники.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Согодні 34°C, вологість 36%. Згадав ще один спосіб боротьби. Це піти покачатися. В душ а потім в суху і в мокру баню і знов в холодний душ. Спеки не відчуваєш. Жаль що зараз не має як, а тягне. :cowboy: