Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Увімкнула кондиціонер... Бо вже не витримую. Мало того, що душно, ще й лептоп мене гріє... :D:D:D
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Пришел на работу, пока доехал думал здурею в маршрутке, зато тут прохладааа..... Ветер гуляет..... В такие моменты начинаю любить свою работу.....
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? тепер ти знаєш, як почувається ковбаса, яку поклали в холодильник....
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Я б казав так: не підходити до компютера, не входити на ЛФ, не включивши кондиціонер і то всі.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? У мене є один кондиціонер, один вентилятор і літра морозива. Але морозива не вживаю. То Даркове.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Колись по радіо казали, що щоб спрага не мучила, тре брати з собою такий напій: негазована мінералка+лимонний сік
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Не вилажу з льняного одягу,та що ранку йдучи на роботу купую 1,5літри негазованої моршинської.Переноситься абсолютно нормально;-)Ще термальною водичкою бризкаюсь,і ...омиваю ноги десь раз на годинку в офісі,поки ніхто не бачить;-)благо,що в нас душова є.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? во-вот..кажется дощ собірається...Гугл передає на тиждень весь мокру погоду
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Я спеку не дуже відчуваю. Тому і не "борюсь". Коли зимно для мене гірше.
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Тому нераз прошу водія автобусу виключити конденціонер. І за собою светр постійно ношу. :cowboy:
Відповідь: Як ви боретесь із спекою? Автобусом не їзджу. Светр не ношу. А от гаряча кава чи чай або біле вино в жару найкращий лік. :cowboy: