Як VasMT в "Свободу" вступав

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 жов 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну якщо є суслик, то вступайте і не жалійтеся.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І де це я жалівся? Я ж не ви (множина), щоби тільки язиком ляпати...

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Головне ж вступити, хоч в Стрию, хоч в Мелітополі. Але маєте шанси стати в Стрию ляндвіртом новоспеченого шуцманства.

4. VasMT

Нє-а... Я ж не Ви (однина). Я офіцер армії, і до поліцаїв всіх штибів маю відверту гидливість...

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кажу стрийське відділення очолити маєте шанс, якщо хочете, можете комісаром там заробитися і ходити в будьонівці.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это сегодня... А завтра смотри - и

власть меняется!

• Подобається Подобається x 1
  7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Нема "Свободи" у Стрию! :))) Я би навіть казав безсвободний Стрий, щасливі стрияні! :)))

8. kym

kym Well-Known Member

Є Є.... і немало .... і тим і щасливі що хоч хтось є незалежний. Струкрура Свободи так щоб туди всяка гадость не залізла.... а як залізе то щоб довго не мутила воду в середині .... через те прийом у члени іде через обласний офіс

9. VasMT

Ви впевнені, Куме? Чи просто так собі нахтілось?
    Дуже помиляєтесь. Дві фотки, заява, ксерокопія паспорта. Все.
    Дуже цікава інформація про свободу потрапила мені в вуха, така, що Вам би не сподобалась. Але вона стосується не мене, тому не маю права її розголощувати. Хоча так кортить...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василь єдина людина в Україні, яка одночасно живе і під лубянською і під свободівською підписками про нерозголошення.

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Доведеться до Львова їхати. Там напевне є осередок "Свободи".
    :welcome:

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

не факт :)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Цікаво, якби товаріща Васілія Свободівці попросили би потоптати прапор ПР (як умову вступу) - яким був би результат?

14. tropico

tropico Well-Known Member

Він би поділився на нуль :)))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Васько, та ти не офіцер, а оХВицер. Ми теж в "лєгєндарной і почтінєпобєдімой" такими гидували. Як казав мій друг-москаль Добрачев - "батьки-яничари плодять подібних собі". Твого батька з якого рабського села в яничари забрали, навчили по москальськи гутаріть, лєнінізмом прививку зробили? Так що не варто тут з себе патриція корчити.

16. VasMT

Ні. Підписка одна й та сама. ДитячомИрська. :)))
    Просто людина, що її мені вдула у вуха, просила "Тільки між нами".
    Таки доведеться. Це вже напевно. В Стрию ці питання не вирішують. Але міський телефон львівського осередку, що мені надали зі "Свободи", теж весь час зайнятий. Поставив на автодозвін, то прогаратав чотири години в один день, і три наступного. Еороткі гудки... Дивно. На мобільний не телефонуватиму принципово. Нині був на зустрічі із І.Фаріон. Вражень багато...
    Факт.
    Ніякий. Я ж не Ви...
    Доречі мій втуп у "Свободу" є досить проблемним для мене. Наприклад спостерігачем я би ще пішов, розповсюджувати агітки теж, але приймати активну участь у акціях у підтримку того, чого я фізично не сприймаю... Якось не по людськи.
    Помножився.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Пипець ЛФ...

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я шо-то не поняла.... Василий, Вы ведь сами говорили, что в Стрыйском штабе сказали принести паспорт и код, и Вас моментально в партию записывают? ;) Не?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То було до реінкарнації. А зараз йому чіп в ФСБ замінили.

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

А може "піпец Ваську"?

19. VasMT

Вы не так поняли. Паспорт и код нужен для оформления наблюдателем на участке. И был это не региональный центр, а предвыборный штаб. Отсюда и клерк-несвободовец, агит-продукция сваленая в углу, и помещение на задворках...

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

Тільки Ваш поважний вік та шира любов до ЛФ (кількість штрафних балів прямопропорційна щирості почуття), не дозволяє відповісти Вам так, як Ви того заслуговуєте. Але повірте, прийде час і я перестану звертати на це увагу.

• Подобається Подобається x 3
  20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я й бачу, яка "шира". Васько, та чужий ти на цьому форумі, як і в тих краях. Там Галанів не люблять.

а де твій аватар? :)