Головне ж вступити, хоч в Стрию, хоч в Мелітополі. Але маєте шанси стати в Стрию ляндвіртом новоспеченого шуцманства.
Кажу стрийське відділення очолити маєте шанс, якщо хочете, можете комісаром там заробитися і ходити в будьонівці.
Є Є.... і немало .... і тим і щасливі що хоч хтось є незалежний. Струкрура Свободи так щоб туди всяка гадость не залізла.... а як залізе то щоб довго не мутила воду в середині .... через те прийом у члени іде через обласний офіс
Ви впевнені, Куме? Чи просто так собі нахтілось? Дуже помиляєтесь. Дві фотки, заява, ксерокопія паспорта. Все. Дуже цікава інформація про свободу потрапила мені в вуха, така, що Вам би не сподобалась. Але вона стосується не мене, тому не маю права її розголощувати. Хоча так кортить...
Василь єдина людина в Україні, яка одночасно живе і під лубянською і під свободівською підписками про нерозголошення.
Цікаво, якби товаріща Васілія Свободівці попросили би потоптати прапор ПР (як умову вступу) - яким був би результат?
Васько, та ти не офіцер, а оХВицер. Ми теж в "лєгєндарной і почтінєпобєдімой" такими гидували. Як казав мій друг-москаль Добрачев - "батьки-яничари плодять подібних собі". Твого батька з якого рабського села в яничари забрали, навчили по москальськи гутаріть, лєнінізмом прививку зробили? Так що не варто тут з себе патриція корчити.
Ні. Підписка одна й та сама. ДитячомИрська. Просто людина, що її мені вдула у вуха, просила "Тільки між нами". Таки доведеться. Це вже напевно. В Стрию ці питання не вирішують. Але міський телефон львівського осередку, що мені надали зі "Свободи", теж весь час зайнятий. Поставив на автодозвін, то прогаратав чотири години в один день, і три наступного. Еороткі гудки... Дивно. На мобільний не телефонуватиму принципово. Нині був на зустрічі із І.Фаріон. Вражень багато... Факт. Ніякий. Я ж не Ви... Доречі мій втуп у "Свободу" є досить проблемним для мене. Наприклад спостерігачем я би ще пішов, розповсюджувати агітки теж, але приймати активну участь у акціях у підтримку того, чого я фізично не сприймаю... Якось не по людськи. Помножився. ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- Пипець ЛФ...
Я шо-то не поняла.... Василий, Вы ведь сами говорили, что в Стрыйском штабе сказали принести паспорт и код, и Вас моментально в партию записывают? Не?
То було до реінкарнації. А зараз йому чіп в ФСБ замінили. ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- А може "піпец Ваську"?
Вы не так поняли. Паспорт и код нужен для оформления наблюдателем на участке. И был это не региональный центр, а предвыборный штаб. Отсюда и клерк-несвободовец, агит-продукция сваленая в углу, и помещение на задворках... ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- Тільки Ваш поважний вік та шира любов до ЛФ (кількість штрафних балів прямопропорційна щирості почуття), не дозволяє відповісти Вам так, як Ви того заслуговуєте. Але повірте, прийде час і я перестану звертати на це увагу.