Як VasMT в "Свободу" вступав

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 жов 2012.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видно нє судьба.......

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Забув кому ви там проспорили, домовитись поміняти міру запобіжного заходу на 100 щулбанів.

Але насправді "Свободі" можна ставити плюс, раз перший-ліпший з вулиці логічно(!) не потрапить в їх ряди. Давно і наполегливо ходять чутки що "Свобода" проект ПР, з цего боку вам буде легше зайти. Дзвоніть в ПР і кажіть що хочете вступити в їх дочірній підрозділ.

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще не вечір... ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Беріть вище - "Свобода" об'єднаний проект Кремля і Госдепа Сполучених Штатів! :)

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

Сідайте, любі малята, поближче. Історія продовжується.
    Отже подивився я на виступ внука, попили з невісткою кави, і пішов я додому прибиратись після дн моєї дружини. І ніби Вельзевул направив мене... Йду, зирк, - палатка "Свободи". Ха... Я туди. Так і так, де штаб ВОСу? Там то і там. Іду. Вул. Поштова, бувший побуткомбінат, другий поверх. Якби я не знав напевно, що ВОС ховається там, я би його вжитті не знайшов. Заходжу. Продовгастий, на одне вікно, кабінет. Столи зтягнуті докупи літерою "Т", на вікні портрет Шухевича, в куті звалена агітпродукція, на столі маленький червоно чорний та голубо-жовтий прапори. Молодий пацанчик (П), років до двадцяти п"яти за головним столом ,поруч сидить сержант міліції (С).
    Я - Доброго дня.
    П -Доброго дня, проходьте, по якому питанню.
    Я - Турянський Василь Михайлович. Маю бажання вступити до лав Всеукраїнського об"єднання "Свобода"
    Легкий ступор. По обличчу бігають думки, опановує себе.
    П - Гм... А Ви бандерівець?
    Я - Ні. На скільки я знаю, бандерівці закінчились ще в 59-му...
    П - А яка мета Вашого вступу?
    Я - Ну хочаб гарантовано підтримати вас на цих виборах. Ну і збільшити кількість ваших членів. Вас же на всю Україну тільки п"ятнадцять тисяч. Як на мене, то дуже мало...
    П - Ви знаєте, я сам не являюсь членом партії... Почекайте, я зараз передзвоню старшому...
    Телефонує.
    - Тут ТВМ бажає вступити в партію. Що йому сказати? ... Ні, сам прийшов. Сказав, що хоче підтримати Свободу на виборах. ... То що йому сказати? (До мене) А Ви можете бути спостерігачем на дільниці? (киваю, що так) ... Так, може. ... Добре.
    П - Значить так, Василь Михайлович. Де Ви живете?
    С - Та це ж Сані тато...
    П - Якого Сані?
    С - Директора S - клубу...
    П - А-а-а... Це добре.
    Я - На Гастелло...
    П - А в якому будинку?
    С - Навпроти мого...
    П - Давайте я Вам дам банер. Зможете його повішати на балконі?
    Я - Льогко...
    П - А балкон у Вас виходить куди?
    Я - На військову частину.
    П - Ну тоді краще ні, там його видно не буде. Давайте я Вам дам плакатів. Повішаєте їх?
    Я - Звичайно.
    П - А на яку дільницю Ви хочете піти спостерігачем?
    Я - !? Зрештою, можу піти на Гастелловську...
    П - Добре, будете нашим спостерігачем. Слідкуватимете за тим, аби не було порушень і у випадку чогось, будете звонити.
    Я - Добре, але я мав на меті вступити до "Свободи". Це, взагалі то, реально? Процедура складна?
    П - Ні. Від Вас потрібно ксерокопію паспорта і індифікаційного коду (???). Коли зможете занести?
    Я - Завтра Вас влаштує?
    П - Так, звичайно.
    Заходить старша людина (Л), принесла якісь папери... Переговорили між собою.
    П - Все, давайте завтра приносьте документи.
    Я - Може Вам телефон лишити ,абощо?
    П - Ні, ні... Не треба.
    Я - Добре, зможете знайти мене кожного вечора в клуби, в разі чого. Будьте здорові.
    П - Дякую, до зустрічі.
    Л - Це добре, що Ви виявили бажання до нас приєднатися.
    І от навантажений політплакатами і газетами я вирушив на базу ,аби негайно відзвітувати вам ,шановне товариство...
    Слава Україні!

ЗІ. Посеред розмови
    Я - Вас годі знайти в Стрию. От був я днями в Сколе, то там все місто обклеєне плакатами брата Олега Ярославовича. А штаб-квартиру видно з усіх довколішних гір. У Вас же ні прапорів, ні плакатів, ні вказівників...
    Л - У нас зовсім інші умови. В Сколе набагато легше...

Доповню про Сколе, - в розмові із скоівчанами я взнав, що незважаючи на всю агітацію, сам кандидат, Андрій Тягнибок, жодного разу не завітав в місто і не зустрівся з жодною людино...

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

7. -Erebus-

А Вас, Василю, не здивувало це питання?..
    Але відповіли Ви на нього гарно! :)

8. VasMT

Мене, старого комуніста закінчившого два університети марксизму-ленінізму, один з яких з відзнакою, такими питання з пантелику не зіб"єш. Я із членами КУНу дебати вів, а тут... Тим більше агітатор з того пацанчика. як з Промакашки балерина... :)))

• Подобається Подобається x 3
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я б не здивував якби запитали чи має машингвера....
    а так посадили якогось лоха в офісі винайнятому під вибори і сі тішать

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот, кстати, Гастелло - выпускник Луганской школы летчиков... :)

Вот этого я не понял! Вроде-ж не Донбасс - и даже не центральная Украина...Чего в Стрию неуютно "свободе"? Вроде вождь тут учился - и памятник имеется... Опять-же самая большая фракция в мiськрадi... кого они боятся? Одного офтальмолога от пр? :)))

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

точно, лоха, інтернету в него нема, ЛФ не читає :)
    ще одне підтвердження, хлопаки ідентифікували особу і це їх не зупинило :) Чи пан Василь проявляє антиукраїнську активність виключно в віртуалі і його сусіди не здогадуються про його темну сторону альтер-его? :) Мені здається, такого активіста мав би кожен собака в Стрию знати, а члени ВОС тим більше :)

12. -Erebus-

Не пригадую жодного антиукраїнського дописа від пана Василя...
    Антинаціоналістичні були, а ось щоб проти українського народа чи держави - не було!

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

Певно кішок в Однокласніках дивиться і смеxyйочки вконтакті - на більше не вистачає! :)

13. VasMT

Давно уже переименовали. На Саксаганского... Нестерова на Виговского, Чкалова на Харкова...
    Кстати, в городке, так называли раньше этот район, на площадке стоял старый ИЛ, в котором крутили детям мультики...
    Подсказать его дальнейшую судьбу при вильний Украине?

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Вот и мне не понятно... Ну ничего, вот вольюсь, и тогда всю информацию обобщу...
    Мартіні, не антиукраїнську, а антинаціоналістичну і антипАмаранчову.
    Не плутайте цей бруд, нациків і оранджоїдів, із українським народом і народом України.
    Тому мене всі знають, як чесну людину, яка була, є, і буде проти цього мотлоху. Як історичного так і політичного.

14. MARTINI

Ну ви ж плутаєте синьожопий бруд з українським народом і народом України. І активно виступаєте за зеківський мотлох. І все це відчайдушно плюсують не українці, а росіяни в основному. Отже, лиєте воду на млин недоброзичливців України. Елементарна логіка

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Того шо в Стрию э Василь і нацюки здалеку його дух чують. Навіть не потикаються, бо земля горит під ногами.

16. -Erebus-

Але обирають на виборах українці...

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

17. MARTINI

ну бачте, нині не вчули :) певно дьогтьом змастився перед тим як в лігво ворога податись :)

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот пройдут выборы - и мы увидим - сколько людей ставит знак равенства "во свобода" = Украина.
    Я сомневаюсь, что даже на ЗУ с этим согласится большинство.
    ТАК что - не надо об "антиукраинской" активности - тут все в курсе, о чем вы :)

19. MARTINI

затуркані українці Сходу можуть помилятися, на це і розрахунок.

Як показали результати двох останніх виборів в РФ, росіяни теж помиляються :)

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

я навіть тут на форумі не бачив таких. Ну хіба Юрко НоТоЦо, але він вже давно не українець :)

20. VasMT

Ні, не плутаю...
    Скільки раз говорив, що моя позиція позапартійна і протипартійна. Ви ж не чуєте...

Жодної логіки. Повне зеро. Жодного допису агітації за ПР тут немає, як і ніде. Те, що я голосуватиму за них, це моя особиста справа, яка базується на чистої води прагматизмі. Я бачив що робили апельсини, тепер бачу, що роблять яйця.

Ех, Мартіні, Мартіні... Ви, тільки чесно, хоч із одним свободівцем близько знайомі?
    Повірте, різниці немає жодної між ВОСівцем, що між БЮТівцем, що між ПРівцем. Маю на увазі стрийських. Можливо, десь там, в країні ОЗ, вони і непримиренні вороги, а у нас вони просто конкуренти...

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Я даже в процентном исчислении знаю сколько их... 4,7+ обманутые. :)))

а де твій аватар? :)