як студент може заробити?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Yura Krainskiy, 31 січ 2012.

1. Insuria

Insuria Member

1) Якщо володієте грамотністю і креативністю, то можете на певних інтернет біржах (контент), у пошуку вбивайте "робота рерайтером, копірайтером"

2) Є певні компанії, які виступають посередниками між вкладником і більшою компанією, яка не бере інвестицію менше ніж 100 000$. У львові є така компанія, у якою мінімум складає 200$ і, вже через місяць можна отримати прибуток у 2-6%, звісно не багато, але ризику фактично не має.

3)Є ще багато варіантів, якщо ще не знайли підробіток - пишіть на форумі.

Останнє редагування модератором: 25 кві 2012
  2. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

Студент може почати власну справу)
    Один з варіантів - це запропонувати свій бізнес-план потенційному інвестору, або навчитися робити бізнес практично "з нуля"
    Один таки проект вже запущено у Львові

Деталі - в ПП

Останнє редагування: 5 тра 2012
  3. katerinkavg

katerinkavg Member

Можу запропонувати енергійним, цілеспрямованим, комунікабельним, привітним студентам і нестудентам роботу фінансового консультанта в європейській фінансовій компанії. Графік вільний, швидкий кар"єрний ріст. Детальніше в ПП (Львів).

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мої чєси студенти були упаковані, нікому підроблєти не тра було, всі возили з дому повні торби мнєса-сала, і грошенєта сі водили. Провда я не стосувавсі до тої категорії.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

6. CIP Travel Lviv

CIP Travel Lviv New Member

я свого часу працювала в США по програмі Work and Travel USA. Заробляла досить непогано. Інше питання що тратила також багато, бо ж Америка і всяке таке, гроші влітку є куди подіти :english_en:
    Зараз допомагаю студентам також поїхати влітку підзаробити грошей. Але тільки з умовою що повертаються на Україну і тільки з умовою що знають англійську на розмовному рівні, адекватні і готові працювати. Якщо комусь цікаво - пишіть в ПП

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

підозрюю що це пов"язано з косметикою :) або іншим купи-продай, але спочатку багато купи, а потім продавай кому і як хочеш :)

7. BastardO

BastardO Well-Known Member

Де тепер найти настоящу "студентську" роботу ? ...

Розгрузка вагонів .. де ? Ходив на головний вокзал - ні словом ,ні духом.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, прямо настоящу? Настоящов нема, і справжньов теж. Шуруйте рекламу роздавати.

• Подобається Подобається x 1
  9. Sman

Sman Well-Known Member

Хіба тепер студенти такі безграмотні? Хіба не можна було написати: Де тепер знайти справжню "студентську" роботу ? ...

А по темі. То за Союзу студенти вагони розгружували. Тепер стільки забігайлівок, різних фірм, що потребують тимчасових робітників. Не пробували шукати в сфері приватного бізнесу?

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Йдіть в газету Експрс коректором, здається, їх там просто нема

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розвантажували, до речі.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А який дурень іде на головний вокзал? Йти треба на товарну (грузову) станцію, на рампу. Але там , просто так, не пропхаєшся. Забито постійним клієнтом. Можна і по шиї вхопити...

13. yasam

yasam Well-Known Member

14. VasMT

Факти будуть? :)))
    Чуваче, Вам із закликами до бою. на какаву...

15. yasam

yasam Well-Known Member

0_о
    Чувак, я не курю траву, тому не зрозумів що ти торочиш

16. VasMT

По-перше, не "ти", а "Ви".
    По-друге факти запровадження другої мови, підвищення тарифів і зменшення соціалки.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, людина з "настояща робота" в лексиконі їм здасться. Ще Темплара на пару най забирають.

:))Покращення треба заслужити.

18. VasMT

Вчора Королєвська з Тигнибоком лопотіли щось у "ВП" про майбутнє.
    І от прозвучала думка, що кожна людина має право вибирати собі освіту, місце роботи...
    От Ви собі це уявляєте? Я ні. При СССРі був держплан. Знали наперед, скільки потрібно кулінарів, скільки інженерів, скільки космонавтів, скільки слюсарів. Вся система освіти була спланована. Не було половина економічних, а половина юридичних факультетів. Так само із роботою. Інститут закінчив, вали на завод у м.N, відпрацюй. Далі шукай собі сам, як не лишаєшся на тім заводі. Зараз ринок. Є попит на економічні і юридичні факультети, є пропозиція. (пів стрийського базару торгує з економічною та юридичною освітою).
    А з роботою важче бо немає обіцяних пАмаранчовими, а потім свободою, робочих місць. І вже роботодавець має право вибору. І цей ринок не обійти, не пробити, не зламати. Дифіцит повинен бути, як казав Аркадій Ісаакович.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви підняли тему про розвантажування вагонів на новий рівень.

А шо, ці двоє вже заодно?

Ви так кажете, ніби "Свобода" два з половинов роки впроваджує в Україні покращення. До Віктора Педровича нема зауважень?

20. VasMT

Нє... :)))
    Натаха так вчора і сказала. Я, каже, знаю точно, з ким не буду об"єднуватись. Це регіони, комуністи і свободовці. У Олєжека аж мало мікрохфон не тріс. До того часу вони щось тихенько, м"яко ходили. Говорили за одно, але різними словами. Аж нудно ставало... А потім пішло вже веселіше... :)))
    Нє, нє, шановний... Не пересмикуйте...
    Йушченко обіцяв шість мільйонів робочих місць на президентських виборах. Олєжек, на місцевих виборах 2010, теж обіцяв робочі місця... Хфьодорович нічого не обіцяв. Я це точно пам"ятаю (навіть перевірив). От, що значить мудра людина. :)))

а де твій аватар? :)