я б в такій стуації не дарував квіти. просто, нейтральне спілкування за кавою чи в кіно... на "Аватар" варто сходити!!! в мене вийшло так, що на перше побачення я прийшов без квітів. це не частина якогось плану, просто не встиг. зате на друге побачення вже приніс квіти, чим шокував кохану... та це і не побачення було, а так... ми домовлялись в інший день, але я зателефонував, запропонував зустріч і за півгодини зустрілись... і ніякого інфаркту. потім коли запропонував жити разом-так само нічого... ніяких інфарктів... не бійтесь цього. а втім... Аресе, а що Ви маєте на увазі, коли говорите - "нагліти"? кожен нагліє по своєму...
Знаєте люди різні бувають... Комусь таки кортить помститься... Знаю через свою подругу вона декілька раз попадала в такі ситуації... Але не позволила зробити хлопцю того чого вона не хоче! ---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ---------- Тут не вгадаєш, кожна дівчина на рахунок цього має своє бачення.... НУ це чисто моя думка! Чи не так представниці жіночої статі?
Особисто мене це б вразило(я про квіти). Якщо ви спілкувались,то можливо,вона про щось згадувала,може щось розказувала,те чого їй давно хотілося? Можна сувенір якийсь,який би нагадував про вас
точно! сувенір. саме те, що нам потрібно. ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ---------- тфу! та хто так робить подарунки??? вона хоч знає, що то від Вас? ох і молодь пішла... вчи-вчи, одні двійки...
Та знає, написала, подякувала... Ну я просто хотів показати: ага раз не хочеш зустрітись добре, хоча б подарунок прийми) Ну я хотів його їй подарувати...
навіть так... он воно як все... слухайте, пробачте за різкість і відвертість... але може Вам ліпше ніж... може ліпше пива сходити попити, а?
То ви terrible таким чином дівчат "клеїли".Хмм....оригінально,але я знаю дуже мало дівчат які люблять пиво
Та я вже пив, і подумав не давно про то... І дійшов висновку, що про все це треба забути... ну не в її стилі я.. Ну що поробиш... Будемо зганяти свої емоції на спорті ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ---------- Не люблю дівчат як випивають, курять щей в додаток шансон слухають... Коли на таку дивишся аж хочеться
та ні... це я самому Аресу пропонував. якщо з ним не хочуть зустрічатись. та і якраз такі от інтернетні знайомства в принципі не відповідають сподіванням. тому що в житті ти такий як є, а в віртуалі-такий, як хочеш, щоб тебе люди бачили. я слабко вірю, що такі віртуальні стосунки переростуть у щось реальне. та і вже пробачте далі, але щоб знайти дівчину цього замало. дівчина просто засне десь між розповіддю про фінальний розіграш чемпіонату світу по футболу і цікавезною оповіддю про амортизатори "шкоди"
Усно, через нет, смс - запросити на каву. Рекомендую останній поверх Дністра з панорамою нічного Львова, або в Гармату готелю Цитадель. Бо, як розумію, фінансово - це допустимо. Поговорити, і знайти спільні інтереси. Це якщо про серйозні стосунки.
Але я не казав, що зі мною скучно! Можу зрадістю поговорити на любу тему.. Починаючи від кохання закінчуючи поезіями..
Та і говорили, маємо такі інтереси... Але просто людина не хоче зі мною зустрітись, ну і Бог з тим.. Можливо сам десь провинився
Ви мабуть мене трішки не так зрозуміли) Я можу написати лише БІЛИЙ вірш, але він буде щирим... Я не пишу твори, цією честю удостоїлись інші великі люди, яких можна просто цитувати
ну то забалакайте дівчину так, щоб вона таки сама запропонувала Вам зустрітися ---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ---------- та це Ви мабуть не так трішки зрозуміли... цього ж ніхто і не вимагає. достатньо просто гарно розбиратись в літературі.
А тут починається саме цікаве... Вже 6 місяців стараюсь це зробити і получалось раз максимум 5! Просто деколи мої повідомлення стираються, і в мене вони відзначені як непрочитані... І чому не сказати зразу: "Хлопче, нам неподорозі"? ---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- Значить я невірно зрозумів хід думок Пані Христинки =)