Як сподобатись дівчині? ЩО краще їй подарувати?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Ares, 2 січ 2010.

1. terrible

terrible Well-Known Member

я б в такій стуації не дарував квіти. просто, нейтральне спілкування за кавою чи в кіно... на "Аватар" варто сходити!!!
    в мене вийшло так, що на перше побачення я прийшов без квітів. це не частина
    якогось плану, просто не встиг. зате на друге побачення вже приніс квіти, чим шокував кохану... та це і не побачення було, а так... ми домовлялись в інший день, але я зателефонував, запропонував зустріч і за півгодини зустрілись... і ніякого інфаркту.
    потім коли запропонував жити разом-так само нічого... ніяких інфарктів...
    не бійтесь цього. а втім... Аресе, а що Ви маєте на увазі, коли говорите - "нагліти"? кожен нагліє по своєму...

2. Ares

Ares Well-Known Member

Знаєте люди різні бувають... Комусь таки кортить помститься...

Знаю через свою подругу вона декілька раз попадала в такі ситуації... Але не позволила зробити хлопцю того чого вона не хоче!

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Тут не вгадаєш, кожна дівчина на рахунок цього має своє бачення....
    НУ це чисто моя думка!
    Чи не так представниці жіночої статі?

3. terrible

ну то беріть тоді білі троянди. не прогадаете, у всякому разі... :)

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Особисто мене це б вразило(я про квіти).
    Якщо ви спілкувались,то можливо,вона про щось згадувала,може щось розказувала,те чого їй давно хотілося?
    Можна сувенір якийсь,який би нагадував про вас;););)

• Подобається Подобається x 1
  5. Ares

Ares Well-Known Member

Сувенір був, і той через посередників.... Та і не дуже романтичний, зате з Риму =)

6. terrible

точно! сувенір. саме те, що нам потрібно.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

тфу! та хто так робить подарунки??? вона хоч знає, що то від Вас? ох і молодь пішла...:sad: вчи-вчи, одні двійки...

7. Ares

Ares Well-Known Member

Та знає, написала, подякувала...
    Ну я просто хотів показати: ага раз не хочеш зустрітись добре, хоча б подарунок прийми)
    Ну я хотів його їй подарувати...

8. terrible

навіть так... он воно як все...
    слухайте, пробачте за різкість і відвертість... але може Вам ліпше ніж... може ліпше пива сходити попити, а?

9. XrustunkA

То ви terrible таким чином дівчат "клеїли".Хмм....оригінально,але я знаю дуже мало дівчат які люблять пиво:dntknw:

10. Ares

Ares Well-Known Member

Та я вже пив, і подумав не давно про то...
    І дійшов висновку, що про все це треба забути...
    ну не в її стилі я.. Ну що поробиш...
    Будемо зганяти свої емоції на спорті

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Не люблю дівчат як випивають, курять щей в додаток шансон слухають... Коли на таку дивишся аж :cry: хочеться

11. terrible

:sad: та ні... це я самому Аресу пропонував. якщо з ним не хочуть зустрічатись.
    та і якраз такі от інтернетні знайомства в принципі не відповідають сподіванням. тому що в житті ти такий як є, а в віртуалі-такий, як хочеш, щоб тебе люди бачили. :pardon: я слабко вірю, що такі віртуальні стосунки переростуть у щось реальне.
    та і вже пробачте далі, але щоб знайти дівчину цього
    замало. дівчина просто засне десь між розповіддю про фінальний розіграш чемпіонату світу по футболу і цікавезною оповіддю про амортизатори "шкоди"
    :pardon:

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Усно, через нет, смс - запросити на каву. Рекомендую останній поверх Дністра з панорамою нічного Львова, або в Гармату готелю Цитадель. Бо, як розумію, фінансово - це допустимо.

Поговорити, і знайти спільні інтереси. Це якщо про серйозні стосунки.

13. Ares

Ares Well-Known Member

Але я не казав, що зі мною скучно!
    Можу зрадістю поговорити на любу тему.. Починаючи від кохання закінчуючи поезіями..

14. XrustunkA

Я теж.....хоча й чула багато розповідей від знайомих.Повірила б,напевно,коли би зі мною таке сталося:)

15. Ares

Ares Well-Known Member

Та і говорили, маємо такі інтереси... Але просто людина не хоче зі мною зустрітись, ну і Бог з тим.. Можливо сам десь провинився

16. XrustunkA

то переходьте в Поезія та проза з задоволенням почитаю;););)

17. Ares

Ares Well-Known Member

Ви мабуть мене трішки не так зрозуміли)
    Я можу написати лише БІЛИЙ вірш, але він буде щирим...

Я не пишу твори, цією честю удостоїлись інші великі люди, яких можна просто цитувати :)

18. terrible

ну то забалакайте дівчину так, щоб вона таки сама запропонувала Вам зустрітися:)

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

та це Ви мабуть не так трішки зрозуміли... цього ж ніхто і не вимагає. достатньо просто гарно розбиратись в літературі.

19. Ares

Ares Well-Known Member

А тут починається саме цікаве... Вже 6 місяців стараюсь це зробити і получалось раз максимум 5!
    Просто деколи мої повідомлення стираються, і в мене вони відзначені як непрочитані...
    І чому не сказати зразу: "Хлопче, нам неподорозі"?

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

Значить я невірно зрозумів хід думок Пані Христинки =)

20. XrustunkA

Оце і я про те ж!!!!!!!!!!!!!

а де твій аватар? :)