Як спланувати поїздку?

Тема у розділі 'Подорожі', створена користувачем gorbachovatanya, 13 чер 2018.

1. hotowner

hotowner New Member

Та просто дивишся Птушкіна, обираешь білети і гоу)

2. Good man

Good man Обычный человек

Какой ник у вашего мужа на форуме? Планктоша?)

3. IvanBondarenco

IvanBondarenco New Member

Я їжджу з дівчиною за гарячими путівками по всьому світу. Або купую недорогі тури, але зате я побував майже по всій Європі.

4. radiolviv

radiolviv https://radiowave.com.ua/

Звучить захоплююче! Венеція - це місто, яке варто відвідати хоча б раз у житті. Ось кілька місць, які варто включити до списку:
    1. **Площа Сан-Марко**: Найвідоміша площа у Венеції, з прекрасною архітектурою, багатою історією та чудовими кафе.
    2. **Канал Гранде**: Найбільший канал у Венеції, де ви можете влаштувати прогулянку на гондолі та насолодитися містичною атмосферою міста.
    3. **Доґес Палац**: Бувший резиденцією правителів Венеційської республіки, цей палац тепер відкритий для відвідувачів, які можуть насолоджуватися величністю його інтер'єрів та картинах.
    4. **Базиліка Сан-Марко**: Одна з найвизначніших церков у Європі, з куполом у формі коника та багатою внутрішньою оздобленістю.
    5. **Мурано і Бурано**: Два острівці, відомі своєю майстерністю у виготовленні скла та кольоровими будинками.
    Не забувайте про традиційні страви венеційської кухні, такі як ризотто, мідії, сардини та просекко. Усе це гармонійно поєднується з неповторною атмосферою Венеції!

5. Ponkov

Ponkov Active Member

У мене питання ви коли їдете до Европи то туристична компанія змушує купувати страховку? Чи то добровільна справа? Бо у мене має бути подорож в Індію, думаю чи треба воно мені чи ні. Продивляюсь на finance hotline взагалі що пропонують для подорожей страхові, але поки не можу прийняти рішення.

а де твій аватар? :)