А навіщо? Я сьогодні тут чергую, як покарана за погану поведінку. То й пояснюю - порушення у дописі Степанича немає. А отут є. За самомодерування отримаєте мод наступного разу. А что там с прической не так?
Я дивлюся уважно... бачу і знаю твердо: Зло Нанесене і Принесене ззовні Людям Мого Краю Недодмінно буде враховане при Розплаті за злодіяння.Просто,навіть не смію сумніватись! Так і буде,ще і при нашому з Вами Житті! Розумію,що Вас скоріше турбує Хто,Де і Коли... Господь,Він Все Знає....і обовязково дасть знати! Не сумнівайтесь,як і я!
То є не мутація, а навпаки - перехід до нормального стану. Йдеться про відпадання у двоголової куриці західньої голови. Стане звичайнісінькою азійською курочою, яку врешті-решт китайоза обпатрає.
Баттюшки и не слова о "Третьем Риме" и "культуре рашен", вот истинная мутация в смысле изменение. Эволюционируем?)
Какая проза. Ну с другой стороны можно уже не быть таким бдительным и особо не напрягаться, ибо победа неизбежна как евроинтеграция.)
%-)Оце так виступ! Логічно було би завершити промову словами "Аллах акбар!" Ще не вахабіт але тенденція насторожує... P.S. А чого це у нього в Великий піст така пика червона? На сором'язливого не схожий? Мені більш до душі: «Стяжи мир в душе твоей и тысячи вокруг тебя спасутся» (преподобный Серафим Саровский).
О-о-о...Таки вірно,Norman...Але навостаток повім Йому: ...і тому треба боротись зі всією пильністю до ворога!...і тому боротьба не зупиняється! (Сначала дєньгі - потом стулля...)
Потомство неудачников, "а яблоко от яблони...", это тоже на последок. А кто чего стоит, "битва" покажет, которую вы уже выиграли... :rolleyes:
Ну в предках Юрко сомневаться не приходиться. Такая брешь пробитая российским империализмом в его генетической памяти ...