Як розрубати Гордіїв вузол?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Romko, 17 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І здатність порадіти за ближнього в тому числі.

Але чи винуватий ближній?
    Я - сприймаю.

Я писала декілька постів вище - я сильна опора, і тримаю до останнього, поки той, хто спирається, не починає мені ноги підбивати.

Хочу сказати тим, що ми б мали один на одного зважати, в обидві сторони, і звісно, того, кого болить більше, кричить більше, але не мав би в болях копати інших, аби їх боліло так само. Або й перетерпіти через раз.

• Подобається Подобається x 5
  2. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Безумовно.
    Тактовність - на тактовність. На весіллі теж нетактовно розповідати гостю молодятам про свої біди.
    (на форумі, правда, не все так полярно і важче знайти межу).

Але про копання.. ще останній раз повторюся: розсудити хто де і як не стерпів через "провокацію" (і наскільки вона була ненавмисною, а наскільки було відомо до чого призведе), можна тільки в констексті.
    Знову ж таки, я Вашої ситуації в деталях не знаю, але бачила приклади дискусій в темі "Філософія" і добре бачила як по-різному сприймаються одні і ті ж слова в темі, як контраргумент на тезу, і - окремо взяті, висмикнуті з неї.

• Подобається Подобається x 2
  3. Un.Known

Фрезіє, ні до чого це не приведе, хіба до наступних образ. Чують ті, хто хочуть чути.

А взагалі, я б хотіла домовитись і припинити навіть отакі, як наша з Вами, відсторонені розмови - мабуть, треба просто дати всьому час, аби перекипіло у всіх і вляглось. Своєрідний мораторій. А далі видно буде.

• Подобається Подобається x 6
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Наприклад, Фрезіє, припинити обговорення. Особливо тоді, коли тема вже плавно перейшла до завершення. Чому далі продовжуєте? То записувати до тактовності чи до нетактовності? ;)
    А це вже тема сусідньої гілки: чи має мучити совість, якщо нема болячок. ;)

5. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  6. Василь

Василь Well-Known Member

А хто це створив смерть і як він це зробив?

7. Так, причому велика нетактовність.Життя міняється дуже швидко.Колись у мене була багато років чорна полоса...Люди раділи ,сміялись ,а я по своїй чорній і все вздовж, а не поперек .Моя чорна полоса пройшла ( за майбутнє не знаю ,а просто на даний момент), а ті, що сміялись мають свою чорну полосу...В житті як на довгій ниві, всякого багато...Не все буде добре,не все буде зле...Кожному з нас відміряно і горе і радість...І не знаємо ми,що нас чекає завтра,а навіть за мить.
    Не подобається мені зараз на форумі ,некомфортно .
    Форум для нас свого роду вагон поїзда,а форумляни --попутники в тому вагоні .Попутнику можна розповісти те ,що не розповіш нікому,він тебе вислухає ,може порадить щось,може просто мовчки вислухає, але не буде вішати на тебе ніяких ярликів і не буде вчити життю...Розповідаючому ---психологічне розвантаження, а слухаючий вийде і забуде...
    Людина несе хрест, правий він ,не правий він ,він кожний день крутиться в страшному негативі ,як не можемо допомогти, давайте не будемо добивати...
    Впевнена,що вміє Ромко і сміятися ,і одяг поміняє з чорного на світліший ,як тільки його дитині стане хоч трошечки легше,появиться якась малесенька надія...
    Нас багато,гнів+ гнів= ще більший гнів.Давайте своїм позитивом ділитися один з одним .МИ---ЛЮДИ , ДОБРІ ,ТЕРПИМІ ОДИН ДО ОДНОГО ,і все у нас має бути добре, по-людськи.:give_rose::give_rose::give_rose::good::good::good:

Останнє редагування: 24 бер 2011
    • Подобається Подобається x 11
  8. Un.Known

Гм. А як же тоді
    Якось визначтесь...

Я особисто вже не маю бажання, аби хтось на життя ображений, не кинув мені - не радій, все так не буде, у відповідь на мій позитив.

• Подобається Подобається x 1
  9. Сьогоднішнім днем треба радіти і насолоджуватись ним.А життєвий джек-пот ще ніхто не зірвав,бажаю Вам бути першою!!!

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Дякую за видалений допис!!!

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Гм..а який і для чого?

11. Un.Known

Та я раділа, і насолоджувалась. Поки не сказали "все так не буде"...
    Я цього не стверджувала, до чого це?
    Не маю поняття, про що Ви...

12. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Ви про цей діалог і цей позитив, чи який?..

Допис від Hyligan :
    - Думаю ваш далекий предок, кий втік від саблезубого тигра, і завалив мамонта щоб не здохнути з голоду (і тим самим дати вам життя) не зрозумів би вашої іронії в свою сторону....
    Ромко:
    - Хм...а я його просив?
    Допис від Un.Known:
    Я так в 15 відповідала...
    Ромко:
    В 15 я про такі речі не задумувався.
    Я просто насолоджувався життям.
    Від душі....
    Допис від Un.Known:
    Мабуть тому, що я задумувалась тоді, насолоджуюсь життям зараз...
    Ромко:
    Я радий за Ввс.
    І теж живу.
    Хоч і не насолоджуюсь.
    Просто тре пам"яти їдну притчу.
    далі йде під оффтопом притча, де є слова "все так не буде".
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=829156#post829156

Це те про що я казала вище у дописі 335 на попередній сторінці:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=843261&postcount=335

13. Un.Known

Ні, Фрезіє, це те, про що я казала отут
    Не варто вибирати один допису з ряду дописів. Ви перечитайте попередні.

Люди жартували собі у одній з тем "Про це". І між жарти втрутився Ромко, зі своїм:"А сенс?" А далі вже читайте самі.

Треба було? Вартувало отруїти і жарт, і тему?

Так, Валентина права - на ЛФ не хочеться ходити. Хоча б тому, що в кожній темі може раптом твердження, що родимо ми дітей безсенсовно, що зранку треба встати, а побачивши у вікні сонце, "підбадьорити" себе, що все так не буде, і що всі наші досягнення - не завдяки нашим старанням і дотримуванням якихось моральних засад, а тільки тому, що "доля"...

• Подобається Подобається x 4
  14. Un.Known

Ця тема створена з уривків форумських суперечок щодо Ромка.

Відразу кажу - створена не для того, аби ми знову сварились, але для того, аби дійшли згоди щодо поведінки усіх нас, реакцій усіх нас. Реакцій на речі неприємні.

Хотіла б, аби кожен, кого тема Ромка зачепила, не тільки говорив зі своєї позиції, але й подивився на все сказане очима співбесідника.

Я говорила про мораторій, але, як бачимо, мораторія бути не може, тому ми, порадившись, вирішили, що треба дискусію довести до кінця, бо недоказане таки заважає спілкуванню.

Сподіваюсь, що ми домовимось і вирішимо ситуацію.

• Подобається Подобається x 4
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не бачу. :dntknw: Я б казав не рубати вузли. дасть Бог, розсосуться...

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Без Ромка?чув шо він пішов і певно шо не повернеться

17. ovod

ovod Well-Known Member

подумав... подумав... і вирішив далі думати...

18. levandivka

Оля дуже гарно написала:

19. Un.Known

Так, і я з тим погоджуюсь.

Але не про Ромка мова. Про нас, про нашу позицію.

20. levandivka

А вона була, є, буде різною, як і поверхневий рівень розуміння ситуації.
    Нє? Які очікування?

Узгодженої позиції не буде точно! Народ рідко запарюється необхідністю читати і думати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)