Як розрубати Гордіїв вузол?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Romko, 17 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Аліаско, дівчинко, Ви жахливо помиляєтесь.

Ромка в ліс ніхто не заганяв, це він нас усіх туди гонить.
    Знаєте, Іноземко, я досить сильна. Поки об"єкт підтримки не починає бути агресивним до мене.

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Можливо.Але цю ситуацію я бачу саме так і більшість на форумі теж(впевнена)

Ні,нас туди не загонить ,у нас не те життя у нашому житті є багато кольорів які він не бачить там.а ще звичайна підсвідома заздрість до нас успішних...з іншого життя.І замість витягнути його хоч на галявинку ми його загнали ще глибше в ліс.

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Загляньте у тему "Доля чи вибір"...

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Християнська позиція троха інша.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Аліас,

я подивилась на все іншими очима в момент, коли Ромко у вже видаленій темі сказав щось у дусі, що тут не було нікого, хто його підтримував, що слова ніц не вартували, тобто щира підтримка, переживання (і Ваші) - нічого не важили.

А щодо цитати нагорі - Ромко сам нічого не робить, аби вийти, бо "доля".
    Та?

Почитайте епітети, котрими він нас нагороджував. Думаєте, від них бажання заходити на ЛФ не зникає?

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

А дерева теж підросли за той час. Життя... :)

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

О! Хороший сценарій-підказка...

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Точка опори потрібна тому, хто її шукає. Є шанс знайти.
    А от вирок "Доля.(больша жирна крапка)" ставити зовсім не обов'язково.

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Та ж "нІколи": ліс, здоровля, памперси, "втома" (с)

6. Inozemka

Inozemka Member

Кстати, да. Я не рискую предлагать его Romko, потому что не знаю как он отреагирует.
    Но я про этот фильм рассказывала на работе, и моя коллега, у которой сестрека с опрделенными проблемами, сказала, что этот фильм для неё как настольная книга. И ещё сказала что её родители тоже, как родители героини фильма, шли по пути "делай что хочешь, лишь бы было тихо"...

7. levandivka

Нє смотрєл, но одобряю... :)
    Оскільки спонукав до дії.

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

До кого? До Вас? До Яськи Березневої (котора з "жилєтки не вилазить" [​IMG])? До мене? До Лілі?
    Кожній людині тяжко. І не дається більше, ніж може витримати.
    Не всі у житті акцентуються лише на біді.

Останнє редагування: 23 бер 2011
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я мала на увазі, що не лише гнів, розпач і незадоволення дитина має бачити.
    Батькам аутичних дітей радять давати дитині побільше позитиву, аби вона ставала менше агресивною.
    Ви, народ, мух цідите, а ковтаєте слона.

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Ага, витягнеш тут...
    Чи може, я маю почати розказувати про стан своєї дитини? При тому лікування в тому стані нема взагалі, можна тільки навчитися з тим жити.
    Чи може, Левандівка, чия ситуація така ж як у Ромка фактично (а може й важча) має теж почати про це писати на цілий форум?
    Чи тим, хто не в лісі, зась?

питання риторичні

Останнє редагування: 23 бер 2011
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Шановний модераторе, по-перше, прошу Вас зайти на ДП і глянути, коли там був написаний мій останній допис "звичайний" і останній допис "жилєточний". По-друге, поясніть мені, будь ласка, чи Яська Березнева є лідером по жилєточних дописах і чи в тій темі є тільки її дописи? І по-третє, прошу Вас не переходити на особистості і припинити так до мене ставитися.
    Все, можете ліпити картку за наєзд на модератора. Але просто вже болить таке Ваше ставлення.

• Подобається Подобається x 5
  10. levandivka

Та йой... :)
    1. Я тут пишу не про модерацію
    2. Можна вже й звикнути (Вам, точно) до підколок. :) (зара допишу смайл "бє-бє-бє")

ЗІ: Кожного разу, коли бачу Ваш стабільний голос у голосувалках "Не прийду на форумівку", підмиває відкоментувати, терплю. Життя... :)

Наспівуючи:
    Мімо тьощіного дома
    Я бєз шуток нє хожу...

11. Liliyah Romanova

Ну, Яська на ДП вже давно ніц не писала. І, не скажу щодо жилетки, але частіше бачу її в молитовній гілці.

• Подобається Подобається x 1
  12. levandivka

Не зась, думаю, а розуміють, що у таке дописування НІКОМУ не допоможе, нікого не зігріє. То навіщо..?
    Вже писали на форумі, у кожного є свій ліс, своя біда-катастрофа.

Та ж Японія... Сталася біда - рятуються, діють. У них лісу нема?

13. Яська Березнева

Пане Вікторе, їй-богу, Ви мене дивуєте.:crazy:

Чому би я мала звикати до Ваших підколок? Та ще й
    :crazy::crazy:
    А поясніть мені, темній, що спільного між жилєткою і неприходом на форумівку?о_О
    Це якесь "must have", обязаловка для всєх і для каждого?:dntknw:

Я так і не почула відповіді: на ЛФ і на ДП огого.................. народу. Чому саме мене Ви вибрали об"єктом для підколок?:dntknw:
    Та йой... (с)
    Не ндравиться - не читайте.:pardon:
    Візьміть та й в ігнор поставте, я ся не ображу.:tongue:

14. levandivka

ЛІС, Ясько...
    Той самий ліс.
    Коли вийдете? :)

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ----------

Це життя. Реальне, з реальними друзями (а не бідою). :)))

15. Яська Березнева

Неприхід на форумівку = ліс ??? о_О

Даааааа...о_О

А уточніть, тільки для мене ліс чи для всіх решти форумлян, які ще не були на форумівці? Тобто вони - теж "темный лес, густые елки"?

Реальні друзі = форумляни, яких я знаю (і які знають мене) тільки по віртуальному спілкуванню?
    і на якої бідИ їм мої бІди?:sorry:
    Я не хочу нікого образити, але все ж...

Дивні аналогії...о_О

Ладно, не буду більше голосувати, аби Вас не травмувати.:)))

16. levandivka

Краще прийдіть на 1 форимівку. На 1 годинку. А? :)

17. Свобода слова и печати....А в остальном,прекрасная маркиза,все хорошо,все хорошо...

18. Liliyah Romanova

Усім? Чи вибірково?

19. Виглядає на те ,що не всім...

20. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

..от незрозуміло.. невже іншим (у кого свій ліс) стає образливо чи погано від того, що Ромко каже що хоче, що зараз відчуває, як є.. а вони собі не можутьі позволити сказати те що болить, безпосередньо виразити свої емоції привселюдно, бо тамують їх у собі і борються з ними... І тому хочуть щоб так само робив і Ромко?..

Тут дві проблеми, як на мене.
    Перша - що неприємно читачам читати те що пише Ромко (це їм спричиняє дискомфорт, не всім, до речі), і друга - бажання допомогти Ромку.
    (наприклад, повпливати щоб він змінився і став таким як ті, хто свій біль не виносить на люди - з поваги до них, від бажання бути сильним і не виявляти слабкість чи свої емоції при людях, чи з інших причин, як ті хто бореться, робить зусилля відшукати позитив у своєму житті і ділитися ним з оточуючими).

Допомога напевне цінна тим, що йде на користь (інколи, комфорт) не нам самим - а тому кому допомагаєш. При чому цікаво виходить.. можна допомогти дружині і дитині Ромка, якщо би він знайшов після наших слів сили для того щоб з ними пожартувати.. при цьому йому самому може бути зле і він це приховає від усіх.
    Якщо після того як він поділиться своїм болем тут хоча б йому одному стане легше - це хоча б йому самому допоможе.
    Але тим що він просто (тупо, вибачте) автоматично перестане писати на формі щось таке, що нам важко читати - цим ніхто нікому не допоможе - окрім, читачів яким це заважало, звичайно. ІМХО.
    Тобто, курчат по осені рахують. Питання в тому який час відвести для підсумків.. і що як спрацює.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)