Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Яке перекриття центру і який вїзд планим?! Шо ив таке пишете. Кудою тоді їздити взагалі. Маєте вон вже шо робиться і то тіки біля добробуту перекрили
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові 25/07/08 У Львові до грудня перекрито рух транспорту по вулиці Ярослава Мудрого У зв’язку з виконанням робіт по капітальному ремонту вулиці Ярослава Мудрого перекрито рух транспортних засобів. Розроблено схему об’їздів на час перекриття вулиці. Ну нє, то вже абзац! Якщо чесно - я тішуся, що такі ремонти розпочалися (чи продовжуються), дійсно... Але ж не все одразу! агов, чи вони там думають взагалі? через вул. Ярослава Мудрого пролягав альтернативний шлях на Варшавську-Топольну з Привокзальної та взагалі південної частини міста...
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові А де Ви кажете розроблено схему об"їздів? Бо їздили кілька разів з Личаківської на Чорновола і навпаки - і весь час кружляли Перекрили центр, а Хмельницького роздовбана..то ми поїхали через Кривоноса, а там пишуть, що вже також перерито. А дорожніх знаків про те, що вони будуть встановлені там за 2 тижні не було. Хоч би на ті маршрути глянути в такому разі..
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Хто каже? я? нема ніяких схем! Через перекритий міст на Левандівській обїзд власне і був частково через Стороженка і прилеглі, частково - через Мудрого... Тепер більша частина транспорту поїде до поч. Шевченка, а там....
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Ще я чув що з 1 серпня почнуть робити капітальний ремонт по Стуса з прокладанням трамвайної колії. По неперевіреним даним спочатку зроблять колію лише до 29 будинку. Ремонт вулиці потрібен, трамвай на Сихів теж, але від цього заторів явно не поменшає
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Те кто график ремонтов дорог утвердил, вообще башкой не думают. Народ вынужден в пробках стоять, так как их нереально теперь объехать. Ремонтируют всё и сразу, причём магистральные улицы и в дневное время. Вчера я попал в пробку - перекресток И.Франка и ул. Зеленой. Выбирался из нее целый час. Какой-то полупьяный чудак/пешеход предложил мне прорваться по встречной, мол он проконтролирует чтоб всё было в поряде. Я послал его в задницу и обозвал гаишником. Похоже, что на последнее он обиделся больше
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові А його (графік) ніхто і не затверджував. Більше того - його і немає
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові сам я на Стуса не був, та кажуть, що вже розпочали там щось робити...
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові 1. Личакіська - ремонтують 2. Привокзальна - ремонтують 3. Навколо Доброботу, за Оперним - вся дорога перерита ... ))))))))))))))))) Доречі, проїзд до Рукавички на Луганській з боку ДСК і Моста ... перекритий даїшниками ....
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Зрозуміло, що усе викладене ні в якому разі не полегшує життя пересічним громадянам. Але погодьтеся, що щось почали робити. Якісно чи нє - інше питання. Але той стан доріг, які наразі у Львові, є катастрофічним!
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Народ, та не будьте такими наївними. Перекриття дороги - то ше не означає її ремонт. Наприклад, міст з Шевченка на Левандівку перекрити - перекрили, але толку? ніхто палець об палець....
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Цікаво виходить - кожен день (ну навіть тиждень) - нова перекрита вулиця. Скоро їздити і не буде по чому
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Ну та подивимось, що в результаті буде - якщо знову такий цирк - як пів вулиці Підвальної зроблено, а пів - ні - якість дороги як на мене не зміниться. Зараз же не роблять то страшне трамвайне перехрестя де колії стирчать на Осьмомисла. Тобто кавалок буде нормальний, а кавалок далі різати шини..і знову на цій вулиці значицця будуть корки і нищення авто.
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Осмомисла будуть робити після Торгової. Ну і звичайно ж треба всі трамваї що на ходу перегнати в 1-е депо перед початком ремонту.
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Каждый день проезжаю по дороге на работу по Городоцкой возле пригородного вокзала, дорогу там уже второй год делают, у меня только один вопрос, КОГДА?
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові Живу в двох містах, маю змогу порівнювати. У Києві роблять, у Львові дурять. Напр. в столиц за ніч кладуть до 500 м. класного асфальту, у Львові за півроку не можуть зробити 500 метрів головної магістралі. А можуть і не зробити. У столиці над однією ділянкою працює по 50 людей, у Львові, їдучи вдень через місто бачив 5 перекритих доріг і тільки одна була з майстрами - інші виконували роль агітації міського голови, буцімто подивіться, ми дороги ремонтуємо. Але в парканах великі діри і видно, що ні душі за ними. Така ось дірава кампанія. Колись люди з сорому стрілялися (як от архітектор Опери, коли побачив тріщину в стіні театру) а тепер таким же пишаються. І як то не страшно їм жити? Невже не чують близької кари?
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові А им по... Кокая "кара"? О чем речь? Кого у нас наказывали хотя бы за что-то? Где сейчас Кучма?:feminist:
Відповідь: Як ремонтують дороги у Львові хороша новина - ще вчора, і навіть сьогодні вранці вказана вулиця не перекрита! можна їздити! от вам і живий приклад: ремонт виявляється вже йде, тільки на "невидимому фронті".