Так три дємбєля..а в одного батьки медики... Дома купа спірту... Шо було робити? А з закуски...на скору руку сообразили,чим багатий гастроном був...три літри кабачків і буханку хліба.. І в парк..коло аеропорту...гітара... експромт..
А коли? "Сію, сію, посіваю, з Новим роком вас вітаю!" - коли казати? Для мене завжди було логічно чути посівання по Новому році (вранці 1 січня).
І я в другому класі була. Спанькала собі в новорічну ніч блаженним сном... І ялинка була... Справжня, висока... А брат хотів краще роздивитися якусь іграшку, потягнув за лапу ялинку, а вона на нього - бумс... Малой єщо був, півтора року... На старий Новий рік (14 січня).
Ясько, ви не одна....до нас також приходили сіяти... Новий рік зустріли (вперше) в себе вдома...я, муж і доня...
Ну, шо? Все этот день-ночь пережили? Мы собираемся на снегоходе прокатиться. Позавчера купили к нему сани. Три спиногрыза туда замечательно влазят. ---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ---------- Всё. Приехали. Замечательные женщины подают нам клубящуюся тарелку пельменей и наливают по 50 грамм и держат в руке маленький солёный огурчик. А мы, краснощёкие, балдеем. Милые Женщины, как прекрасно, что ВЫ есть!!!!
Полковник, не обращайте внимания на убогого. Ех... Не вистачало тільки снігу. Мангал, ясеневі дрова, стейки зі свинятини на три пальці товщиною... Додому приперлися в 7-ій ранку. І якби не собаки, дрих би без задніх ніг. А сьогодні день народження у невістки. Подобається мені в цей день їхати маршруткою через все місто, з Гастелло на Радянської Армії, і у вікно дивитись на м"яті від веселого нового року, та перекошені від холоду обличча націоналістів, які хоч-не-хоч, а мусять... Добре, хоч нині тепло... З НОВИМ РОКОМ! PS. Все ж таки Україні сильно пощастило, що Новий рік припав на перше січня...
М в децтві,памятаю знайшли старий капот від уазіка. І замість уроків з"їжджали з гірки. Тепер такі продають...хм...
Класно було Весело, сімейно, ностальгічно.Мій план під назвою "Кицька, фільми і пляшка мартіні" успішно провалився , натомість була в гостях в чудової коліжанки і її сімейки..
А я першій раз не святкувала ніц. Кругом тут вибухи-ракети-сміх, спати неможливо, так що почала генеральне прибирання Вистарче роботи ще на тиждень
Дружині в лом було кудись іти, тому спокійно зустріли НР вдома. Попутно чекаю на звіт на іншому форумі від найкращого київського Діда Мороза (трохи з ним знайомий): - він має Хамер; - любить катати дітей - і в салоні, і довжелезним караваном санчат; - має відношення до фірми з виробництва морозива (!) Ось тільки оленів та хасок не має.
Доброго дня і з Новим роком! Та то не тільки у Вас. Я вчора (тобто сьогодні) заснути не могла - як закривала очі, то або фейерверки бачила, або кулі з боулінгу. )))