Ггг... нагадалося - "Там" такого вокалу нема, Бо таке може бути лиш "тут"! Але голос має ліпший,як Моїсєєв.. Точно...
ну чому завжди вибір - між Кучмою і Симоненком, між ющенком та януковичем, між Поплавським та Моісєєвим... Невже на Україні вже аж така криза, що, як в старому анекдоті - залишилося тільки лайно? І знов таки, як в тому ж анекдоті - лайна вдосталь?
Відсвяткували ломаючи стереотипи ) Під гімн України випили по бокалу мартіні з олівочками... Така смакота... ням...
Гм.. А ми раз .як з армії прийшов,лупнули три літри медицинського спирту... З кабачками... і теж "Ще невмерла.." співали.. 88-й рік,був,мєждупрочім...О ЗІ.знов оффтоп...
перемістила сюди, бо напевно буде більш доречно... а я закінчила святкувати лише десь недавно...гості пішли до інших своїх друзів в гості ))) а я то всьо повиприбирувала і приїхала додому, до "свого особистого пристанища..." файний НР получився... під вечір скупилися, поробили салатів і тп.. зіграли в одну новорічну гру, стягнуту з нета, наїлися від пуза, натанцювалися до болю в мязах і нареготалися...потім пішли до ялинки на Південному і для екстріму розпили червоне шампанське з конфетами... і життєві турботи десь призабулися, і нехай весь світ зачекає...
Ги... А я тільки у другому класі була. За рік до цього від нас переїхали до нової квартири татові батьки, тато почав капітальний ремонт - голі стіни, вся квартира суцільний будмайданчик і посеред великої кімнати вона... ялинка... Ех...