Як пройшло святкування Нового року?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 1 січ 2009.

1. Полковник

Полковник миється в бані

А....эти?
    Плавки заставляли одевать?
    Нас в городе Калинине (ныне Тверь) ЗАСТАВЛЯЛИ.

П.С. Имел честь присутствовать в санчасти при осмотре молоденькой медсестрой сотоварища, который плавки не одел на лыжный кросс...
    Захватывающее зрелище, я вам скажу....

Ээээээ!
    так Вы пацан совсем????? (в хорошем смысле ЭТОГО слова)

Останнє редагування модератором: 1 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А до нас "сівачі" приходили...:dntknw:
    Пів одинадцятої. Дзвінок у двері. Питаю: хто? Хтось щось невнятно пронявкав. Думаю, може, сусідка, голос подібний. Відкрила двері - хлопчак років одинадцяти: "Сіяти можна?"о_О В мене льогкій шок: яке сіяння, ще 2009 рік не настав, а якби й настав, то ж не те свято, коли посівають.:nea: Закрила двері.
    Друга година десять хвилин. Ми з малою спимо в кімнаті. Чоловік сидить на кухні в і-неті. Знадвору видно, що світло у квартирі вимкнене (в мене всі вікна виходять на балкон у двір, третій високий поверх). Ратом дзвонять у двері, а потім голосно стукають. Чоловік відкриває. Знову два пацани: "сіяти можна?"о_О Чоловік каже: яке сіяння, то ж зараз не сіють! Не впустив.
    Що за цирк на дроті...:dntknw:
    А з недавніх пір зауважила, що не можу закрити ключем нижній замок на дверях...:sad:
    А до Вас "сівачі" приходили? Може, то не одна я така?:dntknw:

Останнє редагування: 1 січ 2009
    • Подобається Подобається x 14
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В мене така ж історія...в 2 ночі приходили "сівачі"...їм було десь так під років 20....та ще й ледве на ногах стояли:)

• Подобається Подобається x 13
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від Зварича?

• Подобається Подобається x 15
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Не були похожі на тих, які б сіяли долярами та євро:)

• Подобається Подобається x 8
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Эхха!
    Пришли бы ко мне ТАКИЕ лет под 20, да пьяненькие, я бы придумал, как с ними повеселиться....

П.С. В смысле ЕЩЁ выпить...
    А Вы о чём подумали??????

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

День Народження 17 березня (St.Patrick's Day) 1971р.

• Подобається Подобається x 5
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Совесть имейте!
    Шо, все Вас с днём рождением Первого сичня поздравлять должны???
    У меня 23 мая 1960 года, НО я ведь ОБ ЭТОМ МОЛЧУ!!!!

• Подобається Подобається x 14
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в мене теж 17 березня. Тільки 1979 р:blush:. Так що я Патрикеевна:))):))):))).

:)))

• Подобається Подобається x 10
  10. Patrick

Patrick Well-Known Member

...так Ви Яськи татом можете бути.
    Ви ще певно були в ГРУ , а я вже в ПВО , бо Горбі в 88р. війська перевів....

• Подобається Подобається x 2
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Я многим ТАТОМ могу быть...
    Но при мне 23-х и 4-х летний пацаны.
    Другие ПОКА прав не заявляли....

• Подобається Подобається x 7
  12. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Прийшла додому о 7-й ранку! Ото вже як загуляла, так загуляла. Але, якщо чесно, краще б я вдома зустрічала. Зранку проснулася від таких поцілунків! Думаю, ніби сама додому прийшла, хто б мене міг цілувати?:blush: А це мій синочок, так мамочку хотів розбудити. :)

• Подобається Подобається x 17
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А б краще вдома залишилася...з ЛФ..а так пішла зустрічати з компанією друзів.до 10 вечора простояла на кухні за нарізкою салатів і робінням канапок.потім всі дружно сіли за стіл,провели старий рік,зустріли Новий(я з того всього забула бажання загадати:sad: ),випила собі трохи мартіні.дико розболілася голова,погано почувалася та й взяла таксі і в 3 ранку вже була вдома..якось той НР невесело зустріла..чуло моє серце,що треба або вдома лишатися або з коліжанкою вдвох справляти....
    Невже той рік таким ніяким і невеселим буде?:sad:
    Користуючись нагодою хочу привітати всіх форумлян з новим роком і побажати миру,міцного здоров"я,кохання,сімейного благополуччя,добробуту,достатку і здійснення усіх найзаповітніших мрій!!!!Нехай всі біди оминають вас стороною,а дім повниться лише веселощами та сміхом!!!!
    Люблю вас усіх!!!!

• Подобається Подобається x 13
  14. egoistka

egoistka Well-Known Member

Зустріли вдвох з чоловіком:) Спалили простиню (від бенгальського вогника) :), а взагалі було весело, душевно і...романтично... сподіваюсь що і весь наступний рік для нас буде романтичним... з маленьким вогником у відносинах:)))
    З новим роком всіх!!!

15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А я на роботі.Та ми не погано відсвяткували.хоча робота е робота.

• Подобається Подобається x 9
  16. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Народ!а хто у бані новий рік зустрічав того року))))

17. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Головне не вірити в забобони.Все буде ок:).
    Вас також з Новим роком

• Подобається Подобається x 4
  18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Новий рік зустрів вдома із сім"єю за святковим столом перед телевізором. Після 12 ночі з сином трохи постріляли з ракетниці 26,5 мм калібр з висотою стрільби до 150 метрів. Загалом все було добре. Шкода, що у нас так багато співаків та артистів різних жанрів, а нічого доброго по телевізору не показують, одна російська естрада майже на всіх українських каналах. Невже не можна хоч на Новий рік показати наскільки багата наша культура. Встид і позор керівництву українських каналів, які неспроможні це зробити.

• Подобається Подобається x 8
  19. Так они так и сделают. Покажут украинского певца - Поплавского. А чем плох? :haha:

• Подобається Подобається x 2
  20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я не спеціаліст, щоб давати оцінку Поплавському, але мені він симпатизує. Хай краще б він співав на Новий рік, ніж Боря Мойсєєв.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)