А....эти? Плавки заставляли одевать? Нас в городе Калинине (ныне Тверь) ЗАСТАВЛЯЛИ. П.С. Имел честь присутствовать в санчасти при осмотре молоденькой медсестрой сотоварища, который плавки не одел на лыжный кросс... Захватывающее зрелище, я вам скажу.... Ээээээ! так Вы пацан совсем????? (в хорошем смысле ЭТОГО слова)
А до нас "сівачі" приходили... Пів одинадцятої. Дзвінок у двері. Питаю: хто? Хтось щось невнятно пронявкав. Думаю, може, сусідка, голос подібний. Відкрила двері - хлопчак років одинадцяти: "Сіяти можна?" В мене льогкій шок: яке сіяння, ще 2009 рік не настав, а якби й настав, то ж не те свято, коли посівають. Закрила двері. Друга година десять хвилин. Ми з малою спимо в кімнаті. Чоловік сидить на кухні в і-неті. Знадвору видно, що світло у квартирі вимкнене (в мене всі вікна виходять на балкон у двір, третій високий поверх). Ратом дзвонять у двері, а потім голосно стукають. Чоловік відкриває. Знову два пацани: "сіяти можна?" Чоловік каже: яке сіяння, то ж зараз не сіють! Не впустив. Що за цирк на дроті... А з недавніх пір зауважила, що не можу закрити ключем нижній замок на дверях... А до Вас "сівачі" приходили? Може, то не одна я така?
В мене така ж історія...в 2 ночі приходили "сівачі"...їм було десь так під років 20....та ще й ледве на ногах стояли
Эхха! Пришли бы ко мне ТАКИЕ лет под 20, да пьяненькие, я бы придумал, как с ними повеселиться.... П.С. В смысле ЕЩЁ выпить... А Вы о чём подумали??????
Совесть имейте! Шо, все Вас с днём рождением Первого сичня поздравлять должны??? У меня 23 мая 1960 года, НО я ведь ОБ ЭТОМ МОЛЧУ!!!!
...так Ви Яськи татом можете бути. Ви ще певно були в ГРУ , а я вже в ПВО , бо Горбі в 88р. війська перевів....
Прийшла додому о 7-й ранку! Ото вже як загуляла, так загуляла. Але, якщо чесно, краще б я вдома зустрічала. Зранку проснулася від таких поцілунків! Думаю, ніби сама додому прийшла, хто б мене міг цілувати? А це мій синочок, так мамочку хотів розбудити.
А б краще вдома залишилася...з ЛФ..а так пішла зустрічати з компанією друзів.до 10 вечора простояла на кухні за нарізкою салатів і робінням канапок.потім всі дружно сіли за стіл,провели старий рік,зустріли Новий(я з того всього забула бажання загадати ),випила собі трохи мартіні.дико розболілася голова,погано почувалася та й взяла таксі і в 3 ранку вже була вдома..якось той НР невесело зустріла..чуло моє серце,що треба або вдома лишатися або з коліжанкою вдвох справляти.... Невже той рік таким ніяким і невеселим буде? Користуючись нагодою хочу привітати всіх форумлян з новим роком і побажати миру,міцного здоров"я,кохання,сімейного благополуччя,добробуту,достатку і здійснення усіх найзаповітніших мрій!!!!Нехай всі біди оминають вас стороною,а дім повниться лише веселощами та сміхом!!!! Люблю вас усіх!!!!
Зустріли вдвох з чоловіком Спалили простиню (від бенгальського вогника) , а взагалі було весело, душевно і...романтично... сподіваюсь що і весь наступний рік для нас буде романтичним... з маленьким вогником у відносинах З новим роком всіх!!!
Новий рік зустрів вдома із сім"єю за святковим столом перед телевізором. Після 12 ночі з сином трохи постріляли з ракетниці 26,5 мм калібр з висотою стрільби до 150 метрів. Загалом все було добре. Шкода, що у нас так багато співаків та артистів різних жанрів, а нічого доброго по телевізору не показують, одна російська естрада майже на всіх українських каналах. Невже не можна хоч на Новий рік показати наскільки багата наша культура. Встид і позор керівництву українських каналів, які неспроможні це зробити.
Я не спеціаліст, щоб давати оцінку Поплавському, але мені він симпатизує. Хай краще б він співав на Новий рік, ніж Боря Мойсєєв.