Почитав детально шо таке капучіно, мокачіно, лате, так і не зрозумів чим вони відрізняються один від одного. Все - кава з молоком.
все правильно Ви пишите, що це все помиї, краще ніж кави METH COFFEE я не зустрічала, Пити без молока і одного горнятка достатньо , після того можна заходити на форум з любими ідеями.
що нам "смачно", Ви нам ефект розкажіть Почитала про METH Coffee: Виробник не подає інформаціі про вміст кофеіну, але можна привести припущення: якщо арабіка містить 1-2.5% то з додаванням Yerba Mate (яке містить 0.7 - 2% ), кава має досить високий вміст кофеіну; (а ось де стає цікаво))): може викликати почуття манії, zania, евтаназії, фантазії, і всякого роду параної.
Я перейшов на каву в зернах повністю. Перепробував багато кави. Все робив сам і не дивився на те, хто що говорить. Зупинився на каві марки RIOBA сорт - 100% Арабіка, Італія. Задоволений.
Якшо повідомлення що я її п'ю йде за рекламу, то так. Що там брехня не в курсі, в мене до напоїв крім води інтерес тільки в їх наркотичних властивостях.