розширяю: зателефонував майстру ремонту пралок. Сказав: LG запчастини є всі, міняти можна поєдинчо, а не блочно, що здешевлює ремонт. Гарна надійність, але тре брати рідну корейську зборку.
Повно запчастин? У мене Zanussi, вже 8 років, але все є. Звісно, що купа програм, сама вмикається по таймеру, наприклад, вночі - випере, і чекає, доки попросинаємося... Повністю електронна, показує час до кінця прання тощо. Пере, як в перший день - пречудово! Знайомі майстри кажуть - запчастин на них немає, принаймні довго і нудно треба замовляти. Бо ніхто в ремонт не привозить. Майже не ламається. Ну, хіба-що якщо задля любови до наукових експериментів подати високу напругу напряму, а потім кинути туди цеглину, на ходу. Приблизно ось так: http://www.youtube.com/watch?v=364dzVsBs2o
Колись теж брав (до 3000 грн) взяв атлант. тепер не дуже радий . Атлант механічно може і нормальний, а от із електронікою не дкже все гаразд. а саме із вшитою програмою Любить деколи підглючувати. Наприклад за 1 рік спостерігав коло 3 разів полоскання (без центрифуги:закачала покрутила спустила (не віджимала) знов запустила-покалатала.) + ще зо 10 глюків різного роду. Вирішувалось все відключенням від мережі. Також мінус Атлант за слабо полоще та гуде сильніше ніж інші (наприклад коле відкачує воду в знайомих тишина, а в мене через закриті двері чути роботу...).. Тоді думав над LG (теж за 3000 в дешевше нет здається...) тепер якби брав до 3000 грн то взяв би її... (за таку ціну навіть із прямим приводом)
Так Бош це дорогі машинки, але найбільш якісні + гарантії, я наприклад вибрала Занусі, вона не дорога. А також вибирайте машинку більш механічну, без єлектроніки. Тому що при перепаді ел. енергії вони дуже псуються.
Доброго дня! Я тут вже зовсім розгубилася у тому, яку ж машинку вибрати. Ходили з чоловіком по магазину електроніки, а їх там стільки, що просто очі розбігаються. Вибрали дуже гарний варіант з повною гарантією на 2 роки. Хотіла б дізнатися вашу думку, чи потрібна така штука загалом?
Ну а як ви думаєте! Звісно потрібна! Ще і повна гарантія . А що за варіант, якщо не секрет? Бо ми теж якраз в пошуку, та поки нічого не знайшли такого. Ну і гарантія повна на 2 роки – звучить досить переконливо. Але ще у мене таке питання, а на що взагалі повна гарантія не поширюється? Просто у нас двоє маленьких дітей і цим все сказано.
А що саме за варіант вибрали? Бо я зараз теж на порозі таких проблем вибору А повна гарантія, як на мене, свідчить про впевненість виробника у собі)
Ми сьогодні придбали LG F1089ND з прямим приводом Inverter Direct Drive. Фронтальна машина із завантаженням 6 кг білого кольору. Smart Diagnosis™. Інтелектуальна система прання. Автобалансування. Детектор завантаження і піноутворення. Нульове енергоспоживання в режимі очікування. LED-дисплей. 13 програм. 9 додаткових опцій. Клас енергоспоживання А+. По габаритах-функціях підійшла ідеально, тепер залишилося перевірити, якою буде у використанні
Ми з дружиною вибрали BEKO WMB 81241 LMB. Вона нам зовні спочатку сподобалась страшенно, потім вже виявили, що вона тиха доволі, порошку треба не багато, електроенергії мало жере. Поки нарікань немає ніяких. Може допоможе комусь наш досвід.
Якщо не секрет, де брали вживану? Ми років з вісім тому купили вживану німецьку, використовували дуже активно від 8 до 12 разів на тиждень. Тому вона, бідна, кілька днів тому "пішла спати". Оскільки телефон майстра втратився, шукаємо нові контакти.
Так а шо там викруткою то можна зробити? Ну, на скільки я знаю, там ще не варто наклєєчкі одліплювати всілякі, бо буде лихо!