Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність +10 Є люди, для яких є зрозумілим тільки подібний спосіб звертання, а іноді й з міцним слівцем. Мабуть, вони просто росли в такому середовищі, де постійно на тебе гавкають. От і виробився своєрідний імунітет до нормального прохання. По-людськи вони не почують, а от криком чи лайкою - якраз дійде. Повага або добре слово для них - відхилення від норми...
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність 40 років то великий строк. Значить не знайшлася людина, яка б на нього вплинула. Сама такого знаю, тут не варто тратити сили, а просто не звертати увагу. А щоб хам не отримував задоволення, то найкращий вихід— не дати йому привід для цього задоволення, бути сильнішою за нього. Це не легко, але можливо, головне захотіти.
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність На мою думку потрібно перш за все ізолювати від себе хамовитих людей. Адже навіщо спілкуватися з тими, хто тобі неприємний. А щодо хамст, то..на жаль, вони будуть супроводжувати нас усе життя. Таке суспільство, виховання , культура тощо. Багато хто радить ігнорувати, ось і я пораджу. Правда ущипливі слова котрі ти почув не завжди швидко стираються з пам"яті. У цьому найбільший нендолік ігнорування. Хтось потім "віддає", комусь це довго муляє . Ось так. Як на мене , то я виробила певну систематику знищення неприємних сцен із пам"яті. Просто уявляю картинку, потім в уяві зіжмякую наче папір і викидаю в умовний "кошик"
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Тут ми самі собі вороги. Хам сказав і забув, а людина мучиться. Тут без імунітету не обійтися.
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність На світі є багато людей, які прагнуть провокацій, "гірчичних" ситуацій, отримують насолоду від інтриг... Не варто їм на те піддаватися! Пригадала, як колись в розмові на подібну тему моя старша колега- піаністка, завідуюча фортепіанним відділом, надзвичайно шляхетна жінка, котра за особливістю праці контактує з досить різними людьми, сказала: "чим більш неприємна для неї людина, тим ввічливіше її ставлення до тої людини...на початках ця тактика була свідомою, але з часом виросла в органічну поведінку, котрою вмить нівелює небажану ситуацію..." Викладаючи поруч неї, спостерігаючи за її аристократичним поводженням з учнями, батьками, колегами, засвоїла, що тільки прикладом доброго власного виховання, гідної поведінки, людяного ставлення можна змінити оточуючий світ на краще!!!
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Переважно небажані ситуації виникають незалежно від нас, але від нас залежить як відреагувати, бо сльози і образи заоохочують злісних хамів до своєї поведінки, коли бачать слабинку в людині.
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Насправді, у подібних неочікуваних життєвих моментах дуже складним є триматися власної постави , особливо, коли опонент " на хвилі", не відстає і за будь-яку ціну намагається довести свого-такі енергетичні вампіри просто "насідають" і "висмоктують" наш час, енергію...На жаль, їх не завжди вчасно розпізнати...
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Попрошу чоловіка організувати майстер-клас.
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Дійсно, чекаємо на майстер-клас, ок?
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність "Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність". В морду...
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність :D якщо хам габаритніший за вас - в морду і ноги в руки!
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Ну такого ще ж знайти потрібно!
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Драсть!!! Нафіг Вам бігти за тим, хто буде бити? Насолоду отримати?
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність :no:Так тойво...я ж не хамлю нікому..а мої габарити не дозволяють махати руками перед ким би то не було)
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Років до двадцяти пробував боротися із хамами та іже з ними за допомогою дотепності та іронії. Наївний На певному етапі життя зрозумів - є такий нечисельний (але противний) різновид людей, з котрими тільки їхніми методами боротися. Не думати: "А як я виглядаю?", а просто дати зрозуміти, що ти - не тютя. Спрацьовує.
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність Дуже характерно, між іншим.... У нас на форумі часто за звичайний офтоп можуть у баню відправити, навіть навічно, а за хамство максимум, що можуть сказати: та, не звертай уваги, воно дурне.... а воно далі хамить на більшість форумчан. Вєрной дорогой ідьоте, товаріщі....
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність На жаль воно і по життю так часто буває...
Відповідь: Як правильно і швидко зреагувати на хамство або нетактовність З однією різницею. В життю на то є міліція, а на форумі - модератори....