Гмм..а в мене проблема в тому не як накачатись,а як спочатку масу набрати,бо накачатись я завжди встигну.
Полюбляю бігати по декілька разів на тиждень: зазвичай пробіжка 2-3 км, потім роблю 3-4 підходи підтягувань по 15 разів і кілька підходів пресу на перекладині, а масу також не набираю. Спочатку про це не переймався, а тепер хочеться, щоб і ззовні були зміни. Підкажіть, як краще харчуватись, як правильно набирати вагу?
Їжа повинна бути насиченою білком. Але окрім цього ще потрібні стимулятори росту. Я не маю на увазі стероїди. Для помірного результату достатньо вживати вітамінні комплекси.
Потрібно брати приклад з японців. В них пріорітет здоров"ю, замість гарному зовнішньому вигляду. А якшо по темі, то якщо качати м"язи і з нетерпінням очікувати резулятату, то нічого не вийде. Потрібно щоб сам процес заняття подобався, бо якщо "гвалтувати" себе залязяками, то заб"єте через місяць чи два. (перевірив це на собі, якщо ходити в зал, бо треба, то через місяць мене вже харить від штанг та тренажерів. Зате якщо займатись в кайф, наприклад бігать по вечорам чи робити вправи різні на турніку, чи якоюсь мінімальною акробатикою займатись, то і весело і м"язи ростуть) Ще бачив цитату, мов лісоруб Шварца скрутить...Воно то так, але Шварц відомий зовнішнім виглядом, а не силовими вправами. Тому я б сказав, що недоречно порівнювати Шварца, скажімо... з Вірастюком , бо то є зовсім різні цілі. ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- Особисто я вживав "Вітрум". Досить непоганий ефект довелось спостерігати: відчутне покращення настрою (мабуть туди кокаїну добавляють ) та й відчуття після тренувань якісно кращі. І коштують 30-35 гривень за 30 пігулок (а потрібно 1 в день)
Так смешно читать то что я писал тут три года назад)))) Вообщем физкультурничаю в зале до этих пор. На диеты и сушки забил. Тренируюсь для себя, чисто в удовольствие. Здесь вес 130 кг, рост 195. Ну такое...
Ну у вас і ріст!)як на мене то дуже круто виглядаєте)Займатись в своє задаволення нічого кращого немає,все в одному(задоволення,користь і результат)
Я думаю вже достатньо гарні в вас форми, головне підтримати тепер це все, а то можна якимось рембо стати.!!
щоб добре качатися перш за все потрібна хороша качеля ! Давайте ділитися посиланнями на дитячі майданчики з хорошими качелями ! ось до прикладу біля кінотеатру Львів є пару непоганих качелей
знаю дуже дієвий метод, я так у школі з 0 раз до 16 раз за 2 місяці почав підтягуватись метод дуже простий для тих хто підтягується 0 разів. зранку треба 3 круга пробіжати, потім ідем на турнік і робимо кутик 90 градусів на зовнішній хват. тобто труба турніку буде десь на рівні очей. рахуємо - 531-532-533 - відпускаємо походили, віддихались і знову робимо кутик 3 секунди. перші рази від натуги і тиску після турніка будуть зірочки перед очима і трохи крутиться голова. отже 3 круга і 3підходи по 3 секунди - це перший тиждень на другий тиждень ви робите 4 круга і 5 підходів по 5 секунд той самий зовнішній кутик. на третій тиждень - 5 кругів і 5 підходів по 8 секунд на четвертий тиждень ви переходите на короткий жим. пробігаємо 5 кругів, робимо на турніку кутик 90 градусів, рахуємо 531-532-533, після чого робимо три коротких качка вверх і вниз. себто не повне підтяування, а в межах 45 градусів туди і назад. разом виходить кут 90 градусів. після закінчення першого місяця у вас вже має вийти 2-3 повних підтягування після цього весь другий місяць ви маєте грати у драбинку. робите 1 підтяування і спригуєте. наступний також робить 1 підтягування. потім ви робите 2 підтягування, потім ваші друзі. дходите до своїх максималних 4 чи 5 разів і робите все у зворотньому напрямку. найкраще накОпати в дупу друзів і грати з ними, бо дух суперництва і зущання колєг найкращий стимул. але це увечері. зраку ви маєте продовжувати біг і переходити на повні підтягування. вам варто починати 4 підходи по 2 рази. кожного тижня вам треба піднімати на 2 рази більше кожен підход. якщо ви хочете підвищену ефективність і остаточно вмерти від болю кріпатури робіть увечрі дівчачі віджимання: приймаємо упор лежачи, але не на носочки, а на колінка. це ми робимо для того щоб наш результат був по 30-50 віджимань. довготривалі віджимання робляться на силу. якщо в якийсь період тренувань у вас сталася травма, розтяг, сильна кріпатура чи розболівся живіт і не проходить, то тренування треба обовязково перервати і краще з животом сходити до лікаря. буває що активні тренування призводят до відриття виразки, апендициту чи грижі. написано багато, але в реальному житті ранкові вправи це 35-40 хвилин часу. зауваження на час інтенсивних тренувань треба правильно харчуватись - пісне, зупка, відріктись від солодкого і алкоголю. ранкові пробіжки викликають сильний апетит і ви можете незчутись як зїдаєте подвійну порцію, а це зайва вага і сасіська на турніку. якщо вам більше 29 років то такий агресивний метод точно не для вас, це скоріш для хлопчиків 15-19 років. зранку добре вдягайтесь, щоб не застудитись чи не застудити причендали. за фізичні і психологічні травми не відповідаю. цей результат 0-16 я здобув у 1995 році у віці 15 років з березня до травня і здав підтягування на відмінно.
у питаннях фізкультури ви повний профан але вам і не треба, бо у вас дуже красиві випуклі округлі... очі, хоча під час розмови з вами у них ніхто не дивиться
Я предпочитаю доверять профессионалам Что касается собственного тела и здоровья так точно Поэтому уже давно посещаю тренажерный зал Тренажерный зал в Харькове. Цены на абонементы в тренажерном зале - AURAFIT занимаюсь там исключительно с тренером И просто безумно довольна результатом
По-перше, вивчити теорію щодо анатомії тіла, функціонування м'язової тканини; підібрати вправи (оскільки є різні цільові програми тренувань на силу, витривалість, на жироспалювання і т.д.), вивчити техніку спочатку без штанги або з мінімальною вагою (щоб не травмуватися, необхідно дотримуватися техніки), налагодити свій режим харчування. Перед тим як надавати рельєфу м'язам, треба щоб було чому надавати рельєфу - тобто перший цикл має бути на нарощування м'язової маси. Це має на увазі підвищену калорійність раціону і тренування з відносно невеликою вагою на 6-12 повторів у сеті. Надалі уже можна думати про рельєфність мязів, для цього спортсмени сидять на "сушці" - низькокалорійній дієті. Формування тіла - це велика наука. І якщо немає часу чи бажання самому все вивчати, краще звернутися до досвідченого тренера.