Ви погано вловлюєте написане? Я не питаю, де ви родилися і де ви живете. Я третій раз питаю: ви за національністю кацапка?
Знаю дуже багато етнічних росіян які народились у Львові і з дитинства розмовляли українською ,хоч їхні батьки розмовляли на кацапском
Паню, не злостітьсі і слідкуйте за плином бесіди. Я нікого не називаю кацапом за мову. Кацапи - це чисто міра виховання москаля Я ж по людськи вас питався - хто ви, а ви встидалися признатися... Ну та менше з тим... @Starnight, я вже давно шукаю можливості поспілкуватися з кацапами, але не виходить - то мене банять на москальських форумах, то кацапи якісь тупі попадаються... Давайте трохи погутаримо за жізнь, лади?
Та при чому тут мова? Повторюю, Кацап - це міра виховання москаля. Вірніше, повна відсутність цього виховання. От дивіться - ви сюда прийшли, навіть не привіталися, а зразу почали вчити як поїсти на халяву. Ну не кацапка? Потім почали створювати тему під себе, рідну. Ну не кацапка? А якою мовою ви розмовляєте мене не обходить Зрештою, от є ваш допис Це ж ви, якщо хочете, то можете спілкуватися і людською мовою
Могу и на украинском говорить, но принципиально этого не делаю, смотрю насколько доброжелательные люди в моем городе живут
@Starnight, ну шо ви така якась я навіть не знаю яка... Я не говорив про чєловєческій, я говорив про людську мову. Роділісь то й роділісь, але ж кацапка Чи хто ви? Ви міряєте доброзичливість людей відношенням до мови чи відношенням до вашого виховання?