Як на мене, найкорисніша і найдієвіша порада в дописі від Majolika. Тренуйтеся в реальному житті і це дасть результат. Розвивайте свої слабкі сторони, самовдосконалюйтесь. Доречі, таким методом лікується багато фобій. А наковтатися заспокійливих - то лише задурити самого себе. Та й деяке хвилювання у відповідальних ситуаціях просто необхідне! По собі знаю. Іноді на іспитах від хвилювання згадаються такі речі, яких, ніби, й не знав.
У мене те семе і то вже багато років продовжується... Перед кожним відповідальним моментом починається таааке... і що вже мені не радили і чого я вже не пробувала , один відомий лікар виніс мені вердикт...НЕВРАСТИНІЯ...це залежить від внутрішнього нервового напруження, а нерви невпорядку ,дають сигнал усім органам і починається...(ноги,руки не слухаються,мозок відключається і капец).І що саме цікаво мені і валерянка не допомагає. Але то не вирок , бо тим страждає чи не кожен третій... Просто треба давати самому собі установку на розслаблення перед тим добре виспатися,при можливості кохатися і випити чаю з м"ятою
Як справитись з хвилюванням... Провести кілька діб з моєю малою.... Після того можна йти на любі презентації,виступи,прем'єри,іспити,співбесіди. Спокій ТАМ - гарантовано... Але то моє імхо,лиш...
Только, что смотрел по новостям канала СТБ как встречали испанскую сборную ... Во время всего сюжета в углу (лево верх) висело название страны от куда сюжет и было написано ЕСПАНІЯ, с этим каналом уже не раз такое... 2 июля смотрел новости и там большим форматом стояла дата 2 червня. Так, что можем не волноваться...