Вирішила організувати фотовиставку! порадьте, хто має досвід, з чого розпочати. Потрібно також рамки для фото. як це все зробити подешевше аматору?
Правильно, покажіть свої фото в інтернеті, і по реакції можливо зрозумієте, чи треба вам виставка в офлайні
Колись доводилося робити подібне для розміщення фоток. Правда тепер скло недешеве Між двома листами тонкого скла компонуються згідно задуму і розміщуються фотки, можна дати поміж скло фон з листа кольорового картону (продаються в канцтоварах великі аркуші різнокольорового картону), фотографії легенько кріпляться до заднього скла чи до фону кусочками двостороннього скотчу. А щоби конструкція трималася купи, її скріплюють великого розміру канцелярськими біндерами - 2 знизу і 2 згори. Коли все скріплено - з передніх частин біндерів (верхніх і нижніх) (та сторона, що до глядача) знімаються сріблясті вушка-ручки, до вушок нижніх біндерів (ті що залишилися ззаду скла ) прив"язують міцну мотузку, провід, тросик тощо, пускають мотузку ззаду скла (від стіни) і пропихають через ручки верхніх біндерів. Тепер можна на кінцях мотузок зробити петлі і вішати на дюбелі. Якщо ще простіше і дешевше, то можна і без скла, а з тих сами листів коьорового картону змайструвати щось на зразок паспарту.
Ну аматори в фотографії це якраз ті хто пробує робити мистецтво...Професіонали щолкають весілля і стрижуть бабло..
Дякую за підтримку! ---------- Додано в 08:39 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ---------- Вау! Прекрасна ідея! Оформити рамку можна теж мистецько! Акрил, кракелюр! це краще, ніж банальний китайський багет! А все-таки, коли необхідні рамки, де фотохудожники їх купують? Адже фотосалони всі завалені рамками. Це ж бізнес паралельний, я так розумію.
Втім і річ, що віртуальні шанувальнки вже є! Я серед них! (Це мій друг фотограф!) я йому виставку справжню організувати хочу!
замануха Фото такого типу. Всі чорно-білі. Тому рамки, думаю, теж потрібні стримані класичні чорні і білі.
Привіт усім! Теж маю подібну проблему хочу інсталяцію зробити, ідея натурної багатовіконності, вікна справжні дорого, думав рамки дешевше але толком нічого не знайду, порадтє де можна купити рамки за бюджетними цінами?
Привіт! Ну що ж, стосовно виставки в мене справи трохи просунулись. Як виявилось, орендувати приміщення мені дозволять за невисоку ціну у фойє народного дому. Звичайно, то не найвражаючий варіант, але платиш ціну лише за електроенергію. це у Франківську. у Тернополі - ситуація краща! Арт-кафе "Коза" радо надає приміщення молодим художникам безкоштовно!!! і народу там багато вештається прогресивного. Стосовно рамок, я таки знайшла підходящий варіант! Дешево і сердито! За цінами від виробника. Вони продають їх оптом, але й окрему кількість теж замовити можна. Що класно, завозять під самі двері. Якщо хтось бажає, то тут перегляньте лінк видалено адміністратором
Рамки ті, що ви показали - жахливі. Не забувайте, що їх підбирають ще й під інтер"єр. Зробіть паспарту, буде дешевше і фото будуть у виграші.