Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Нас дурили, дурять і будуть дурити, така природа людини - наживатись на іншій!Проте, на мою думку, слід боротись не з пліснявою, а з сирістю!Іншими словами слід боротись із власною байдужістю і неуважністю. Якщо ми дозволимо себе надурити - нас таки надурять!Фдже недаремно існує дата виготовлення, чек ... і людськи розум!
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті У великих супермаркетах (Метро, Арсен, ВАМ і ще більших) для того щоб компенсувати втрачені товари (втрата при транспортуванні, і ін) на касі покупцям, які здійснюють покупку на велику суму грошей просто додають до чеку якісь товари невеличкої суми (до 10 грн, щоб не було помітно)... Так компенсуються збитки. Тому обовязково перевіряйте чеки, щоб там нічого зайвого не виявилось!
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Ось саме тому "додають" лишнього саме тим хто купує багато всього... Мало хто перевіряє.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Маю враження, за кордоном в маркетах ті самі трюки... А ще серед акційного товару по знижених цінах намішано неакційного по дорожчих цінах, і потім на касі "Ой лишенько, а ми і не помітили що цінники перемішались, так багато товару і роботи, ми такі затуркані..."
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Позавчора була така злюща на Сільпо!!!! Цілий мішок кукурудзяних паличок був прострочений (вже тиждень!) На моє зауваження до консультантів, почула у відповідь,що їх тільки недавно привезли!!! Навпроти паличок беремо печиво Марія, також термін зберігання вийшов!!! Моїй злоооості не було меж!!! Далі йдемо до йогуртів... Акція три йогурта за ціно двох! Красиво замотані скотчем:"АКЦІЯ", на двох дату видно, а той шо вже тиждень прострочений заліплений !!! Ну сволочі! Всі три вище перелічених продукти мали бути для дитини... Ото б нагодувала...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Вчора в Метро мене хотіли надурити, поставили не ту цифру в кількості товару.А може просто помилилася? Але щось помиляються не в ту сторону і як казала мені одна співробітниця таке трапляється на жаль дуже часто!
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Щось дуже часто в Сільпо трапляються усякі трафунки з терміном зберігання продуктів і обважуванням, тай не тільки в Сільпо але у інших супермаркетах. Треба щось з цим робити, наприклад звернутись в Захист прав споживачів. Я наступного разу так і зроблю коли знову вкотре буде якесь непорозуміння.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті І шо ви думаєте, вчора знову була у Сільпо і ті палички так ніхто і не забрав і печиво на місці стоїть і на йогурти далі АКЦІЯ!!! Не мала вчора змоги піднімати крик, але наступного разу ... можливо завтра...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Була сьогодні в ДЦ і згадалося мені,як хтось форумлянок розповідав про зливання шампунів та іншої рідкої "хімії" продавцями.і ви знаєте,таке дійсно є - сама сьогодні зауважила,що у гелях для душу(це добре видно в тих,що у прозорих баночках) бракує цього самого гелю
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Згадала собі.... Минулої неділі ми були в Арсені на Чорновола, чоловік хотів взяти "пахнючку" для машини. Але з таких як він хотів, рідких якихось, не було великого вибору (вони в районі 20 грн.). А зверху висіло 3 ряди таких звичайних картонних "пахнючок", на двох з яких були цінники (6,78 грн.), а на третьому ряді обірвана ціна (на вигляд вони аналогічні). То мого чоловіка потягнуло, звичайно до тих, на яких не було ціни. Ми прикинули приблизну суму (десь до 50-ти грн.), яка має вийти. На касі, коли пробили чек, сума вийшла на 20 грн. більша, ніж ми чекали!!! Та нещасна картонна "вонючка" в чеці - 26,68 грн. Коли ми підійшли з адміністратором до товару, де не було цінника, вона сказала, що не встигли поставити ціни (абсурд повний!!!!!!), і здивувалась начебто, чого то так.... Коли я сказала, що вони спеціально так збивають з толку людей, то вона почервоніла і щось пробурмотала під ніс. І то багато такого товару, де цінники всі на купі, або одного-двох немає, щоб люди ціни плутали... ГНИДИ!!!!!!
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А в котрому ДЦ таке було? Цікаво чи то у всіх. Бо м итеж в ДЦ закупяємось.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті то я зауважила в тому ДЦ,що знаходиться бля готелю "Львів".я в ньому завжди закуповуюся,але раніше уваги на то не звертала,а от вчора чомусь собі згадала ЛФ і придивилася..правду люди кажуть..
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Ми завжди в той, що на Городоцькій, ходимо. Треба буде придивитись. :ninja:
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В Сільпо ну ДУЖЕ часто бувають прострочені товари. Колись я пробувала боротись з цим. Побачила прострочений шоколад, підійшла до адміністратора, вказала на це. Воні пообіцяла, що зараз же заберуть прострочений товар з прилавків. Пішла далі - те саме з йогуртами. Вернулась до адміністратора. "Ой всі були зайняті, зараз когось відправлю". Я пів дня стратила, зі всіма пересварилась, але свого не добилась. Але це не тільки в Сільпо чи в супермаркетах. В малих магазинчиках то ще частіше трапляється. Треба бути пильним, але це забирає стільки часу, якщо багато купляєш, відшукати цю дату. А з іншого боку здоровя важніше - в сусідів дитина вже двічі в лікарню попадала через ті йогурти.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Так, обов"язково. Але якби то одна проблема. Гірше коливони просто переклеюють етикетку з поновленою датою придатності. Знаєте по законодоавству з цим неможливо боротись. Такі прогріхи обійдуться їм в гривень 400 та й усе - далі торгуватимуть псутим, адже не хочуть ні копійки втратити! А скільки в них не йде товару. які залишки важко навіть уявити... Дивно. що в нас громадяни так спокійно на то реагують. от за які зміни треба пікетувати ВР, ато замилюють очі нам псевдовиступами громадян.. Вчора подивилась на куплене в супермаркеті масло і здивувалась - виявляється там присутній замінник жиру-СИНТЕТИКА! от як вони ціни низькі втримують, харчують нас дозволеною хімією.... І взагалі дешеві продукти в т.ч. на базарі викликають в мене багато запитань. і я волію їх обходити десятою дорогою...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Відносно масла - раніше не звертала увагу, а насправді масло вершкове, не СПРЕД, є дорожчим. Недавно купили Му, здається, так і написано - масло вищого гатунку. Різниця в ціні біля 2 грн, і смак суттєво відрізняється...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Люблю часом купити в Арсені реберця свинні фасовані. От, приходжу додому, розрізаю упаковку, а там... "затесалося" куряче бедро. Купила братові (студік зелений, гидоту любить) пельмені на вагу по 11 гривень, зважили, приліпили ціну 16 гривень ...