Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Текіла

Текіла Member

Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті

Сьогодні купляли в Арсені мандарини.
    Набрала в кульок, пішла зважила.
    Ще багато чог окупляли.
    заплатили багацько, принаймні довго думали за що стільки. нічого такого не купляли.......
    приходимо домів. відкриваєм кульок з мандаринами. а на ньому. на ціннику написано - Горішки кеш"ю - 59 грн!!!!!!
    А мандарин ми купили максимум на гривень 6!!!!!

От так.
    І в чеку пишуть що т огорішки.
    І вже ніяк їм не доведеш що там не горішки за 60 грн були.
    а мандаринки за 6.
    (((((

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Хтось сьогодні дома буде питий чай з горішками ...ням-ням

3. Princess

Princess Well-Known Member

А мені сьогодні намагались продати гранат за ціною перцю. (24-19 грн відповідно). не знаю - випадково тьотінька на зважуванні, чи спеціально. тільки коли я підійшла сказати, що вона помилилась, вона так здивувалась "а то шо, не перець, а гранат?!?" :)
    а от горішки ми забули купити :sad:

Додано через 2 хвилини
    ну і до речі, йогурт спеціально вибирала такий, щоб термін придатності стояв не завтрашній день (весь перший ряд), так дома він мені тупо вибухнув!! не знаю шо то було, але приємного мало - йогурт на пів-кухні...

• Подобається Подобається x 1
  4. Текіла

Текіла Member

з чаєм то не є гуд.
    Краще з пивасивом)))

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба на чек глянути ще раз добренько.. Може там чай за ціною пива? ;)

6. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Не втримався і знов подався в Арсен. Було це перед Миколаєм. Щоб взяти вільний кошик, оббігав всі каси і біля останньої таки відвоював в прибиральника ту синю амуніцію:radist: З собою взяв список "що не забути купити", але біля мене людей понесло у відділ фруктів-принесли мандарини.
    Ніхто дуже не придивлявся до них. Жовті-і всі рвали мішечки і накладали, накладали...Молоденька зважувальниця не мала коли "...лишній раз но-шпи випити", черга з помаранчами не зменшувалась,а видовжувалась... Масовий психоз... Ну я теж купив кіло. Солодкі були. :crazy: :crazy:
    Як би там не було, закриваєш очі на погане, оминаєш відділ "соки", суміщений з ароматним "кормом для тварин", причепу, яка не дає і секунди розгледіти чай, а виростає з-під землі і "Я Вам допоможу"...Вибираєш найпривітнішу касирку і гайда додому!
    Святковий настрій, створений ялинковими іграшками, солодкими подарунками і "зимовими Огнями:) "нічим не зіпсуєш!!!:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
    Щасливого Нового Року та Різдва Христового!!!

• Подобається Подобається x 2
  7. Forpost

Forpost Стоїк

В Великобританії

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

І в Далекій Гамериці...
    І,навіть в Гавсталії...

9. bonapart

bonapart Well-Known Member

Отут ви стопроцентно праві!!Найчастіше забувають поміняти цінник(знаю, оскільки сам працював в супемаркеті конультантом), причому це не спеціально робиться, а від того, що є багато іношої роботи, а про цю забувається..От бува, тобі дали нові цінники, а тут приїхала машина з товаром - от і вже про цінники забулось. Між іншим якщо цінник не поміняно, то там ізниця між ними максимум 50 коп., хіба що якшо товар був акційний а акйія закінчилась. Ще одне - обов"язково треба перечитувати, що напиано на ціннику, і що ви купляєте, оскільки товар може бути дещо зсунутий від цінника -це теж трапляється при розкладці товару - товар розклали, побігли щось інше розкласти, а цінник переунути забули... Всі люди, всі помиляються..

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я би обв"язково до них навідалася і вибила б якщо не гроші то горішки точно. Від того що ми так їм попускаємо люди такі халатні.

11. joke

joke Well-Known Member

и как бы вы доказали, что это они ошиблись, а не вы орешки съели и за деньгами пришли

12. Зенкор

Зенкор Well-Known Member

А як Вам така конструкція по супермаркету "МЕТRO". Є в них поняття дрібний гурт, великий гурт та поштучний товар. Ви набираєте у візок всякий товар та, наприклад, переважну більшість позицій поштучного. Коли Ви вистояли величезну чергу і настала Ваша "зіркова хвилина" віддати гроші, Вам повідомляють, що саме цей поштучний товар не продається поштучно, а тільки дрібним гуртом... гуртом. :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:
    Ще про горішки...
    Одного разу стояла в черзі з кошиком споживача і на пакунку з горішками продавець не могла знайти код чи ще щось... Вона мовчки, відклала його та почала роздруковувати чек. На моє питання в чому справа, вона відповіла, що їй немає часу на всякі горішки звертати увагу бо велика черга, а якщо я дуже хочу горішків, то маю сама побігати по відділах та знайти такі ГОРІШКИ, на яких є код. Спочатку від її нахабства я остовпіла, а потім вирішила покласти цьому край. Встала "в позу" і сказала, що на її превеликий жаль у мене дуженько багацько часу і я почекаю доки вона знайде мені ТІ САМІ ГОРІШКИ, але вже з кодом. Вгадайте чим закінчилося... правильно! Сама адміністратор цього "славетного" маркету принесла до каси мої горішки. Мораль: СПРАВЕДЛИВІСТЬ Є. ЇЇ НЕ МОЖЕ НЕ БУТИ!:p

• Подобається Подобається x 7
  13. tiana

tiana Well-Known Member

а я колись брала з прилавку сир, а там був шматок розбитого скла(хто б подумав) і порізала ним палець, все що мені запропонували це шматок ТУАЛЕТНОГО паперу... хотіла іти до адміністратора, чоловік відмовив сказав нічого не доб"єшся, а Ви як думаєте що потрібно було зробити?

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Треба було піти до адміністратора, а тоді діяти за ситуацією

15. joke

joke Well-Known Member

получили бы тот же кусок туалетнои бумаги только из рук администратора+время потратили+жарко в шубах

16. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

В Києві в МЕТРО пакують по стільки штук, скільки вони вважають за потрібне. Немає поняття, що цей товар продається тільки як гурт. Запаковано по 5 шт желе в плівку, значить можно купити тільки упаковками по 5 штук. Запаковано 2 лаки для волосся разом, значить придбати можна тільки упаковками по 2 штуки. Весь товар, який лежить поштучно, можно придбати по одному екземпляру.

17. joke

joke Well-Known Member

у нас тоже так, поэтому странно что возникла такая ситуация, хотя....все может быть , человек из Вильнюса пишет

18. Зенкор

Зенкор Well-Known Member

Справа в тому, що цей товар стояв як поштучно, а в базі він був введений, як дрібний гурт. Дякувати Богу, що не звинуватили, що я сама розірвала коробку або плівку і взяла стільки скільки захотіла.

Додано через 2 хвилини
    я в Вільнюсі по "обмену опытом", а до цього часу я жила в Вінниці:)

19. kertis

kertis миється в бані

Чьёрт побъери) И Тут дурят! Таки да... Остапы Бендеры Одесские, проникли всюду.

• Подобається Подобається x 2
  20. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Дурять в магазинах не тільки у Вас , а в цілому світі так що дивного в цьому нічого не має.

а де твій аватар? :)