Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті

А у нас в МЕТРО охоронці лише на виході стоять. В залі їх немає, отже ніхто за тобою не лазить

2. demetris

demetris Well-Known Member

Я у ВОПАКУ купляв молоко... дата нормальна, але не спарилося... зробилась якась непонятна маса... пішов поміняв (чек мав з собою)... прийшов додому - воно знов було зіпсуте... пішов надругий день і знов поміняв... нічого не казали в них певно часто таке.
    Стосовно різних цін - то може бути й переоцінка (крім помилки касира). Згідно закону взагалі-то мали б продати по тій ціні, але не продасть ніхто... тому або віддавайте, або переплачуйте.

3. Олюська

Олюська Well-Known Member

Не сприйміть за образу, але я собі уявила, як ви несете в Вопак баняк зі спареним молоком:D

• Подобається Подобається x 3
  4. Mafija

Mafija Well-Known Member

От, одразу нашого видно! Розум, хитрість.
    Стукачі один на одному а не цивілізація.:ireful1:
    У нас би, якби хтось таке помітив, то й сам так зробив би, а не розказував такий вигідний хід охоронцям. Ех, дурні європейці:sad:

В нас людей дурити теж, звичайно, не додає поваги. А от обдурити юридичну особу - свята справа. Такий собі маленький культ Остапа Бендера. Він же не останню копіку в бабки забирав. А у Європі немає нормальних піратських дисків. Так щож тепер, повну ціну платити?

Додано через 28 хвилин
    Я думаю, що багатьом не сподобається мій допис, але ніде правди діти.
    В нас не прийнято стучати.
    І не засуджується дурити не конкретних людей, а установи. Наприклад є абсолютною нормою виносити з заводу електроди і металобрухт.
    І мало хто засудить того, хто красиво кидане якийсь банк.

Додано через 33 хвилини
    А ліцензійні диски купують переважно тільки тоді, коли не можна переписати в когось зі знайомих, з локалки, чи купити задешево піратське. Особливо у випадках, коли голівудський фільм невартий тієї болванки, на яку він записаний. Чи тут хтось зважає на напис "Всі права застережені. Незаконне копіювання і т.д." і на прохання друга не переписав би.
    А в Вас, пане Redhotchily ліцензіна вінда?
    Можете написати в приват.

Вони і так мають з нас надприбутки і не соромляться їх брати. То я ніколи не посоромлюсь їх надурити, якщо тільки зможу.

• Подобається Подобається x 1
  5. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Але у Європі теж є інтернет ;)

я і в Україні піратських не купую, бо ніяких не купую :p
    (один вийняток був: спеціальні гіс-програми, хлопці в Україні роблять для українських споживачів - рідкісний випадок, гріх не заплатити)

6. Mafija

Mafija Well-Known Member

Але вони примудряються продавати через інтернет. Там навряд можна буде знайти сайти з халявними продуктами, які захищені авторською власністю.

7. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

тобто ви захищаєте піратські диски і програмне забезпечення?
    а ви знаєте, що тим самим порушуєте авторські права etc.

я не розумію звідки ви взяли, що все повинно бути безплатним:ninja:

• Подобається Подобається x 2
  8. Mafija

Mafija Well-Known Member

Звик до халяви. Просто ті, хто хоче отримати надприбутки, лишаються без нічого. Якби вони продавали за нормальні ціни, то піратства не було б. Але це вже тема іншої гілки.

9. Redhotchilly

абсолютно не згідна.
    за все в житті треба платити

• Подобається Подобається x 4
  10. Mafija

Mafija Well-Known Member

Тоді ще раз запитаю.
    У вас є Windows, Office, Nero і т.д. і все це ліцензійне?
    Чи Ви користуєтесь безкоштовними програмами?

А я думаю так. Якщо за щось можна заплатити меншу ціну і воно суттєво не відрізняється якістю, то треба купувати дешевше. А якщо щось можна дістати задарма, то чого ж за це платити? Хіба як є зайві гроші.

Сам потроху підзаробляв в універі - продавав шпори. Але ніколи не ставив ціну більше, ніж це коштує відксерити.

11. Redhotchilly

в мене і дома, і на роботі все програмне забезпечення ліцензійне!

і так ми вже офтопимо... але уявіть собі ситуацію: ви написали якусь програму, заплатили за її розробку, тестування, ліцензію ітд... випустили ліценційні диски... скільки грошей ви втратите, коли інші будуть купувати піратські копії.

12. Komashka

Komashka Well-Known Member

дурять? Дуже просто. Купили подарунки на Миколая. Прийшли, повідкривали - половина коробки від цукерок (у формі скриньки) порожня і погано заметені сліди...Оце ті консультанточки, і косультантики, які стоять біля прилавків рекламують всяку вибачте фігню дешеву, собі обідають таким чином....а дирекція і дозволяє....
    В Арсені...купую сумку...підходжу до сумок - ціна 70 грн, підходжу до каси - 170...і змушена платити, бо часу обмаль. Їхні салати неодноразово повертали і ми, і знайомі. Все прокисло, продавці тільки етикетки міняли. А, ще раз гроші вкрали. Поклала на касу, на секунду опустила очі сховати гаманець - гроші зникли. Добре, що десятка...А хто вкрав так і не знаю. Або касирша, або чоловік, який поруч стояв і сверлив очима...А люди в черзі "не, ми нічого не бачили"...

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

З цим усім треба звертатися до Адміністратора.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, тим більше там є камери відеонагляду.. Але то вже для любителів поборотись за правду.. А шахрайство в супермаркетах розраховане на те, що люди за 10 грн сваритись не будуть і не побіжать відносити зіпсутий продукт, бо можуть отримати у відповідь: "ви відкрили, хто тепер знає чи то наш продукт?".. А якщо і побіжать, то одиниці, тобто збитків і так не буде.

15. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

якщо не секрет, як ви його несли??? бо я часто так попадаюсь((((((( що молоко, що йогурти(((

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене з молоком теж таке було.Прийшла, поставила кип"ятити а воно звернулось.Ну не побіжу ж я з ним в магазин.На слідуючий день підійшла до адміна , сказала про неякісний продукт.А вона мені говорить чого я не принесла його.Ну як вона то уявляє?

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А таки не приємно коли охоронець по п"ятам за тобою лазить. Невже не можна якось не помітніше це робити? чи так задумано ? щоб покупець:babruysk: розумів що охорона не спить...?
    Сьогодні в Арсені стояла і ікру довго вибирала, так охоронець буквально дихав через плече і уважно читав всі надписи на баночках разом зі мною, провів "непомітно" так до каси, і заглядав чи пробиває касир ту ікру, чи я її може в кищені винесу:suicide:, аж настрій зіпсув, нишпорка .....

• Подобається Подобається x 4
  18. joke

joke Well-Known Member

Да , икру хоть не покупаи. Только руку протянул - тут уже толпа охраны за тобои, и не слезут.

19. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Згоден. Я до того ж ще й рибалю на 60 градусів, тому сам знайомим переписую )

А щодо вінди пиратської... В мене Лінукс :)

• Подобається Подобається x 2
  20. Mafija

Mafija Well-Known Member

Ех, попався би він мені, то набігався б. Вислужники буржуйські. Ненавиджу.

Додано через 1 хвилину
    Треба буде окрему гілку створити, якщо такої ще не було. Тільки не знаю, де краще буде - в WWW, чи в Маєш право?

а де твій аватар? :)