Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я б за таке пальці ламав, легке тілесне - зате будуть знати, як людей дразнити.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Все! Обридло маркетингове дурілово! Починаю боротьбу з клятими сніжинками ***! Саме під цим диявольським знаком криється справжня сутність і найцікавіше в якійсь акції. Беру червоний маркер і на всіх рекламах, що мені трапляються починаю обводити отой вертикальний 6 шрифт. Перші кроки вже зроблено. Хто хоче - приєднуйтесь.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Якось довелось пожити трохи в Нідерландах. Не знаю чи повірите, але ходив до їхніх супермаркетів дуже часто з рюкзачком за спиною,так як полюбляв там пересуватися на велосипеді (бо є де:dance: ), і жодного разу(!!) за два роки (!!!) ніхто мене не просив навіть рюкзак на виході відкрити. Я правда туди і не клав нічого не проплаченого. Уявляю собі, якби я зробив це в львівському супермаркеті.Я і не пробую,ситуацію потрібно оцінювати адекватно)))
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті ви порівнюєте зовсім різні речі. за кордоном люди НЕ КРАДУТь , так як в нас
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті да культура в України низька, ще бісить те що в супермаркетах стільки охорони, бувші менти які тупо втикають на людей цим вони якось мені здається виказують свою зверхність...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті мене добиває, що їжа для тварин продається поряд.... особливо літом... вонь стоїть невиносима. А первершив всіх Метро, де є все від кірзового чобота і смердючої резини коліс - до хліба.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Крадуть, точно вам кажу. І не тільки крадуть- можуть походити, наїстися, поховати пусті упаковки і піти геть. Не ідеалізуйте життя за кордоном! Як на мене- це не нормально. Я б була проти пересувань велосипедами, самокатами... навіть якщо є де. Не все нам потрібно запозичувати, далеко не все.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті От от, дійсно.А то звикли спирймати , що як з-за кордону то все просто супер, а своє завжди ніц нічого не варте. У нас теж є багато чого гарного і доброго. і чому повчитися.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Ми раз за кілька днів згадали що купували постіль, і в хаті немогли її знайти. Тоді згадали що лишили її в камері зберігання в Арсені. Надії що вона там ще буде вже немали, але приїхали і знайшли - видно вони ті камери ввечері не перевіряють як написано на табличах
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Крадуть звичайно... в Європі палку кинеш, то в турка, поляка чи русака попадеш, а то народ відомий... просто може всетаки злодіїв тут не так масово, як в нас... та й поліція справно працює. Тому просто нема смислу на дрібні крадіжки йти, велика можливість попастися. Та й в маркетах все більш цивілізовано: камери, приватні дедективи в цивільному... Колєга в мене цінник з дешевшого диска на дорожчий переклеїв, заплатив на касі, а на виході дядечко з охорони і бабка 70річна... бабуся його вичислила... Добре хоч паспорт вже німецький, то обійшлося лише штрафом, галочкою в поліції, забороною відвідувати магазин і доповідною на місце роботи... А студентка одна русска в "Карштадті" помаду поносила, потім поламала і втіхаря під стенд закОпала - з охороною не повезло, замельдували її в поліцію... нічого страшного не було, просто не продовжили візу і "нах Хаузе"... і відкривати наново візу з дому можна і не намагатися... Тому по дрібницях тут просто воліють не ризикувати, великий шанс попастися... вже як брати, то цілий банк... А хто на пташиних правах, а таких сотні і сотні тисяч, взагалі сидять нишком і не висовуються...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Що ненормального в пересуванні на велосипеді? Вам маршрутки більше подобаються?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я - за велосипеди, якби була можливість то тільки так би і їздила. Але... ні доріг, ні культури.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті я не говорю, що ВЗАГАЛІ не крадуть, але не в таких обємах, як в нас! Додано через 2 хвилини я за велосипеди також. але потрібно зробити окремі доріжки для пересування і стоянки
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Ви дописи читаєте уважно? Які маршрутки? Мова йшла про пересування у супермаркетах на велосипедах! Стоянки? У маркетах?! :eek:
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті ви десь за кордоном таке бачили? може то ви щось не так зрозуміли? там, то очевидно в Нідерландах, а не у супермаркеті дякую за тактовне запитання, напевно не так уважно, як ви
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Миху вам не подобається коли можна взяти все в одному містці, чи вам подобається багаточасовий шопінг? ЗІ : знаю одне в Метро товар переважно якийсь не потрібний, ціни пляшуть невідомо за якою політикою...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я не можу пригадати. Але здається не писав. Мова зайшла про закордон. Роскажу про Польшу. Мама пішла купувати в "Бидрьонку" фрукти. "Бидрьонка" - щось типу Барвінку. Теж само-обслуга і загальна каса. Взяла одну гілку винограду. Продавщиця вибила на 0,7Кг винограду - 96 злотих. Хоч мама і не володіє польською - але їй таки вдалося втрафити до адміністратора. Гроші вернули - але як я розумію, вибачення не попросили. Пізніше, коли про це розказали нашим польським знайомим, вони підтвердили, що такі обрахунки досить часто трапляються. Особливо коли чек на велику суму і не завжди з першого разу вдасться за всім прослідкувати.