Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Точно, перевірено на мені. Купляв якийсь блокнот в арсені, гарний, великий і недорогий. Та на касі його справжня ціна викликала у мене екзофтальм.:eek:
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я так купувала овочі (чи то перець чи то помідор). Ціна - 9 грн за кг. Після звішування - 23 грн за кг. Перепитую працівницю, вона каже "а того по 9 грн вже нема.. Вільного місця не було і ми туди той по 23 грн поклали". Цінник на 23 грн був в іншому місці..
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті І я таким самим методом заплатив за 2 болгарські перчини 7 гривень. Їв салат і :cowboy: А ще 1 особливість овочів у маркеті-або помідори не потовчені,не знаєш, як вибрати кращий з гірших, або огірки півтораметрові, що страшно уявити, якими кінськими дозами нітратів їх заливали-не те, щоб їсти... Та якщо тебе застала 21:00, а холодильнику окрім лампочки нічого немає мусиш брати, що є.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Люди, звіряйте штрих-код товару, який збираєтесь купувати, з штрих-кодом на ціннику, бо там іноді стільки цінників понаскладувано, що важко розібратись. В мене, принаймні, таких казусів з не тою ціною не було. І ще на рахунок несвіжих продуктів. Сусідка купила несвіжу консервовану рибу в Арсені, то вона взяла чек і ту риб, пішла до адміністратора і їй без будь-яких питань сказали піти і на ту суму взяти інший товар. Головне, мати чек.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті а ще нещодавно нас переконували на Форумі з піною біля рота, що нормальна зарплата ві Львові 800 доларів США.На тій гілці промовчав ,а туть вже не стерпів
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А вони спкціально таким дрібненьким шрифтом то все друкують, щоб ніхто не роздивився?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Шреку, може вони мали на увазі ідеальна а не нормальна ?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Дык, може, пора... Додано через 2 хвилини Робота буває різна. Для якоїсь роботи й 800 баксів забагато
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Перенесли в інший Мегамаркет? На Більшовику в самому центрі Мегамаркету стоїть таке
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті 42 години на тиждень. 4 тижні. 168 годин - 800 грн. 4,76 грн/год. А постояти в наметі за якусь партію - 50 грн/4 години і вільний графік. А з прапором побігати - ще більше. Якщо 5 днів на тиждень по 8 годин з 8 до 17 з соціальним пакетом, то ще можна, а в супермаркеті нормально не попрацюєш. Там знімають гроші за все, що можна:спізнення на хвилину, завеликі сережки, коротка спідниця, не посміхнулась покупцеві та ін. А скільки у Львові коштує чорний хліб? Додано через 15 хвилин Звичайно
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті На щастя вибори вже закінчились, то ж в наметах за партію зараз особливо не постоїш (тим паче у Львові). Може у Вас у Харкові цілий рік агітують?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я вже добре знаю на що вона працює!!! На мої кросівки Adidas. Я купувала їх закордоном, вперше задзвонили вони в центрі в магазині одягу Парадіз, мене тоді обшманали і відпустили. Тоді я ще не зрозуміла що це. А от в МЕТРО мене відвели в спеціальну кімнату охорони ( при тому що я худа і на собі мала майку і шорти, і ясно було що ніде не можу запхати нічого), там по мені водили чарівною паличкою і виявили що дзвинять мої кросівки. Потім ще годину виясняли в якому я відділі їх вкрала ( хоча з вигляду було видно що вони ношені). І взагалі нелюблю я МЕТРО. Я коли була вагітна мені нам навантажувачем наїхали на ногу я від болю трохи не вмерла, викликали швидку, відвезли в травмпункт і заплатили 2-50 за плівку для рентгену та ше й чек забрали "для звітності". А я 2 тижні по тому ходити не могла - був забій і вивих.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті У нас, на щастя, так. Бо в нас є містер Добкін! І в нас досі триває компанія по його усуненню,тож робочі місця є!
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я дивлюся , що не одному мені не везе в магазинах. У Вас пригоди цілком можуть лягти в основу якоїсь саги про українські супермаркети... Цікаво, може хтось вже почав писати на цю тему? Блокбастер і касові збори гарантовані! Додано через 3 хвилини З 2004 Україна славиться щорічними виборами. Давайте більше по темі.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті я в Метро була кілька раз... мама моя любить дуже цей супермаркет, а я звідти просто втікати хочу... Охорона якось неоднозначно реагує, мене правда не перевіряли.... але один охоронець просто лазив за мною, як детектив :borat: він не знав, що в мене також очі є) я вкінці, коли виходила, побажала йому гарного дня :D
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Мой любимый супермаркет - Фаворит в Шегинях Когда не зайду - я единственный посетитель, можно всласть пошляться по торговому залу, почитать польские ценники, поискать товары каких нет во Львове. Кстати в прошлый понедельник присмотрел себе там водку на праздники, бутылка просто супер да и цена небольшая
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Переслідування клієнтів охоронцями-це теж окрема тема. А ще вони люблять відділ парфумерії, як мухи...ну ви знаєте:shy: ніби шось там порядкують, а самі безсовісно обливаються тими шипрами. Парфумер. Сиквел.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В Метро раджу відвідувати після 23-00. Народу нема. Ходиш собі. Ніхто не заважає.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Так і тягне з них познущатися, воровито оглядатися, робити вигляд, ніби щось поклав до кишені, а раптом що - опа! нічого нема, вибачайтеся:bazar: