Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті

Точно, перевірено на мені. Купляв якийсь блокнот в арсені, гарний, великий і недорогий. Та на касі його справжня ціна викликала у мене екзофтальм.:eek:

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я так купувала овочі (чи то перець чи то помідор). Ціна - 9 грн за кг. Після звішування - 23 грн за кг. Перепитую працівницю, вона каже "а того по 9 грн вже нема.. Вільного місця не було і ми туди той по 23 грн поклали". Цінник на 23 грн був в іншому місці..

• Подобається Подобається x 1
  3. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

І я таким самим методом заплатив за 2 болгарські перчини 7 гривень. Їв салат і :cowboy:
    А ще 1 особливість овочів у маркеті-або помідори не потовчені,не знаєш, як вибрати кращий з гірших, або огірки півтораметрові, що страшно уявити, якими кінськими дозами нітратів їх заливали-не те, щоб їсти...
    Та якщо тебе застала 21:00, а холодильнику окрім лампочки нічого немає мусиш брати, що є.

• Подобається Подобається x 2
  4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Люди, звіряйте штрих-код товару, який збираєтесь купувати, з штрих-кодом на ціннику, бо там іноді стільки цінників понаскладувано, що важко розібратись. В мене, принаймні, таких казусів з не тою ціною не було.
    І ще на рахунок несвіжих продуктів. Сусідка купила несвіжу консервовану рибу в Арсені, то вона взяла чек і ту риб, пішла до адміністратора і їй без будь-яких питань сказали піти і на ту суму взяти інший товар. Головне, мати чек.

5. Forpost

Forpost Стоїк

а ще нещодавно нас переконували на Форумі з піною біля рота, що нормальна зарплата ві Львові 800 доларів США.На тій гілці промовчав ,а туть вже не стерпів

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А вони спкціально таким дрібненьким шрифтом то все друкують, щоб ніхто не роздивився?

7. Альона

Альона Well-Known Member

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Шреку, може вони мали на увазі ідеальна а не нормальна ?

8. volk

volk Well-Known Member

Дык, може, пора...

Додано через 2 хвилини
    Робота буває різна. Для якоїсь роботи й 800 баксів забагато

9. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Перенесли в інший Мегамаркет? :) На Більшовику в самому центрі Мегамаркету стоїть таке

10. Mafija

Mafija Well-Known Member

42 години на тиждень.
    4 тижні.
    168 годин - 800 грн.
    4,76 грн/год.

А постояти в наметі за якусь партію - 50 грн/4 години і вільний графік.
    А з прапором побігати - ще більше.

Якщо 5 днів на тиждень по 8 годин з 8 до 17 з соціальним пакетом, то ще можна, а в супермаркеті нормально не попрацюєш. Там знімають гроші за все, що можна:спізнення на хвилину, завеликі сережки, коротка спідниця, не посміхнулась покупцеві та ін.

А скільки у Львові коштує чорний хліб?

Додано через 15 хвилин
    Звичайно

• Подобається Подобається x 4
  11. syavych

syavych копач

На щастя вибори вже закінчились, то ж в наметах за партію зараз особливо не постоїш (тим паче у Львові). Може у Вас у Харкові цілий рік агітують?

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я вже добре знаю на що вона працює!!! На мої кросівки Adidas. Я купувала їх закордоном, вперше задзвонили вони в центрі в магазині одягу Парадіз, мене тоді обшманали і відпустили. Тоді я ще не зрозуміла що це. А от в МЕТРО мене відвели в спеціальну кімнату охорони ( при тому що я худа і на собі мала майку і шорти, і ясно було що ніде не можу запхати нічого), там по мені водили чарівною паличкою і виявили що дзвинять мої кросівки. Потім ще годину виясняли в якому я відділі їх вкрала ( хоча з вигляду було видно що вони ношені). І взагалі нелюблю я МЕТРО. Я коли була вагітна мені нам навантажувачем наїхали на ногу я від болю трохи не вмерла, викликали швидку, відвезли в травмпункт і заплатили 2-50 за плівку для рентгену та ше й чек забрали "для звітності". А я 2 тижні по тому ходити не могла - був забій і вивих.

13. Mafija

Mafija Well-Known Member

У нас, на щастя, так. Бо в нас є містер Добкін! І в нас досі триває компанія по його усуненню,тож робочі місця є!

14. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Я дивлюся , що не одному мені не везе в магазинах. У Вас пригоди цілком можуть лягти в основу якоїсь саги про українські супермаркети... Цікаво, може хтось вже почав писати на цю тему? Блокбастер і касові збори гарантовані!

Додано через 3 хвилини
    З 2004 Україна славиться щорічними виборами.
    Давайте більше по темі.

15. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

я в Метро була кілька раз... мама моя любить дуже цей супермаркет, а я звідти просто втікати хочу...
    Охорона якось неоднозначно реагує, мене правда не перевіряли.... але один охоронець просто лазив за мною, як детектив :borat:
    він не знав, що в мене також очі є)

я вкінці, коли виходила, побажала йому гарного дня :D

16. Капітан

Капітан Well-Known Member

Мой любимый супермаркет - Фаворит в Шегинях :) Когда не зайду - я единственный посетитель, можно всласть пошляться по торговому залу, почитать польские ценники, поискать товары каких нет во Львове. Кстати в прошлый понедельник присмотрел себе там водку на праздники, бутылка просто супер да и цена небольшая :)

17. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Переслідування клієнтів охоронцями-це теж окрема тема. А ще вони люблять відділ парфумерії, як мухи...ну ви знаєте:shy: ніби шось там порядкують, а самі безсовісно обливаються тими шипрами. :suicide:
    Парфумер. Сиквел.

18. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Оте те, що дратує НАЙбільше.

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

В Метро раджу відвідувати після 23-00. Народу нема. Ходиш собі. Ніхто не заважає.

20. Mafija

Mafija Well-Known Member

Так і тягне з них познущатися, воровито оглядатися, робити вигляд, ніби щось поклав до кишені, а раптом що - опа! нічого нема, вибачайтеся:bazar:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)