Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Journalist

Journalist Well-Known Member

він здається ще не скоро))просто не думала що пташки так довго живуть)

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 2
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)))

6. Alias

7. Shady

Shady New Member

Зимою купляла в Ашані жіночі штани. Коли приїхала додому, сума в чеку мені здалась завеликою, тому перевірила всі покупки і чек. Виявилося, що ті штани на касі мені порахували на 50 гривень більше, ніж було вказано на ціннику в торговому залі. Довелося знову їхати в Ашан, добре, що хоч повернули гроші.

8. Corleone

Corleone розівчився програвати

Десь я вже цю саме тему декілька разів бачив. Або Ашан масово дурить своїх покупців, або проти нього ведуть інформаційну війну.

9. Summer

Summer Well-Known Member

дурить, та всі по-трохи дурять. Але завжди рахуйте на мобільному, на касі дивіться в чек, а не дома

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Неправильный у вас Ашан. Я своему полностью доверяю, ни разу не обманули. А вот "Карусель", "Пятерочка", "СемьЯ" - запросто динамо включают.

11. muravey

muravey Well-Known Member

Обычно такие штуки с суммой возникают из-за нагромождения ценников на полках с товаром - некоторые из-них не на своих местах, перемешаны или смещены относительно стоящих на полке товаров. Однако, это одна из маленьких маркетинговых "хитростей", и если бы было так - деньги бы не вернули...

12. Summer

Summer Well-Known Member

ой я такого не писала... тоді напишу є калькулятор на мобільному.

13. thinkers

thinkers Well-Known Member

Ашаном у нас називають великий торговий центр з купою магазинів, одним з яких є власне Ашан. Розмови про неправильні цінники, швидше за все, стосуються якогось з магазинів.

14. skole

skole Well-Known Member

Це лекго перевіряється. Якщо такі негативні відгуки пишуть ті, у кого на форумі менше 5 повідомлень, скоріше це інформаційна війна (замовлення), і таким повідомленням не слід довіряти.
    Якщо людина має на форумі дуже багато повідомлень (більше 30ти) і добру карму, тоді імовірність того, що це правда, є висока.

15. Summer

Summer Well-Known Member

ну, звичайно )) ми пишемо тільки правду!

16. Дуже мені " сподобалось " обслуговування на днях в Барвінку рясненському . Купувала дрібниці -- сметану ,кілька вафельок і 1 кг пачку цукру . Підходжу на касу ,на прилавку одноразових кульків нема ,питаю касирку ,де кульчки -- НЕМА !!! Кажу ,візьміть на сусідній касі . І тут касирка (а змінюються вони там дуже скоро ) хапає кульки з сусідньої каси і зі словами ; " Скільки вам треба ,2-3-5 ? Я вам дам !!!" ,починає відривати ті кульки і кидати переді мною на касу !!!!
    ......

Мені потрібен був один пакетик ,щоб покласти в нього цукор .

Шкода мені було те дівчисько зелене лишити без роботи ... а варто було ...

• Подобається Подобається x 3
  17. Wiktor

Wiktor Active Member

Дурять також в ресторанах

Амадеус і Вероніка дописують до рахунків страви, яких не замовляли

Перевіряйте рахунки з цих ресторанів перед оплатою.

18. XInfinityX

XInfinityX New Member

Як у анедкоті:

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Расскажу, как дурят в универсамах в Донецке. Сегодня меня пытались "надурить" таким образом. Пишу - может кому пригодится.
    Универсам сети АТБ. С женой делаем покупки, где-то с десяток позиций - майонез, сметана, ряженка, морковь, свёкла и ещё там что-то. Купил упаковку - извините за подробность - двухслойной туалетной бумаги... Смотрю, как пробивает кассир в кассовом аппарате чеки на товары, двигающиеся на ленте транспортёра... Заметил, что кассир упаковку этой бумаги, кажется пробила два раза...Заплатил деньги, взял чек, проверяю. Точно - два раза. А упаковка одна... Говорю кассиру. Она растерялась. Потом говорит - Вы не возьмёте вторую упаковку? Я не стал "возникать", принёс ещё одну упаковку и на этом всё закончилось. Так что совет - проверяйте кассовые счета, не отходя далеко от кассы. Нас стараются обмануть!

• Подобається Подобається x 3
  20. millisenta

millisenta New Member

у нас є магазин в районі, де в одної з продавців завжди дуже круглі цифри получаються)) як це помітила - в неї не купляю - неприємно..
    а ще нещодавно в центрі брала печиво на вагу + йогурт.. то випадково помітил,а що продавець на калькуляторі заміть 4-95 додала 5-грн.. загальна сума вийшла 8-45... продавець спистала, чи в мене копійок часом немає... і я їй сказала, що маю тільки 40 коп... її це влаштувало..)))
    ще один випадок у барвінку - на касі помітила, що кефір "протікає" - питаю в продавця - це ця пачка протікає - чи просто замастився (не звернула увагу коли брала).. вона байдуже знизує плечима, каже - а я звідки знаю.. - і тупо "пропікує" мені той кефір... навіть не подивившись.. короче я була на стільки обурена, що їй дуже пощастило: я оглянула кефір - вроду просто замастився.. і пішла.. - тільки вдома виявала - що він дійсно протікає.. таке враження що вони нам велику милість роблять, коли щось продають... абсолютно "совковий" підхід...

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

минулого року відпочивала в Чорногорії... там біля кожної каси стоїть людина, яка запаковує все у БЕЗКОШТОВНІ пакети... а у нас на пакетах окремий бізнес)))) коли ми вже доростем до Європи???))

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)