Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Люди самі винуваті дозволяючи себе так ошукати. Не маленькі ж діти , не перший день на світі живуть...ще й такі суми :wacko:

• Подобається Подобається x 5
  2. Balamut

Balamut Well-Known Member

Це ще невеликі сумі - навіть у бідні 90-і часто розводили на значно більші суми. Але це вже до Енштейна - це він про розмір людської дурості досить влучно висловився.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не розумію як взагалі можна спілкуватись з незнайомцями на вулиці, які щось пропонують на халяву.. А такі фокуси - то вже взагалі.. Якби їх цікавила платіжна спроможність покупця, то б вистачило глянути на ті гроші. Ну як взагалі комусь чужому в руки можна давати свої гроші??? Він що показав свої документи і підписав угоду?? Як можна комусь чужому вірити на слово?? Самі собі винні.

• Подобається Подобається x 7
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тільки що приїхав з супермаркету"Барва" Це сітка супермаркетів лєпшого Ющенкового друга пана Балоги.Треба було мені цукру 5 кг.Дивлюсь-наважені мішки по 5 кг.Але я не сьогоднішній(контрольних вагів немає) Іду у відділ де продають конфети, кладу цукор на вагу-4 кг 870гр. Думаю помилились з одним мішком-беру другий-4кг 870гр-третій так само.Підходжу до завідуючої відділу і кажу добавте мені цукор якого не хватає в мішку-цукор уже весь закінчився.Я тоді беру інший5кг мішок і кажу а ви добавте з цього. Замішання взяли 2 мішки і пішлиюПриносять і кажуть-та як для вас то ми добавили.Я питаю а чого як для мене.Мовчання.Я беру один мішок а інший ставлю на місце-вони хапають той інший і несуть знову відважувати те що добавили(думали я буду 2 брати.). Я в шоці.

• Подобається Подобається x 14
  5. Summer

Summer Well-Known Member

ужас...зовсім совісті не мають.

• Подобається Подобається x 4
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

а ваги у відділі солодощів забули підкрутити...
    неорганізовано,в Євросоюз таких не візьмуть

7. sani

sani Well-Known Member

доречі, може хтось знає... є у нас закон (про рекламу здається) що каже якщо рекламували товар по такій ціні, то зобов"язані його по ній і продати
    Чи от цінник на поличці стоїть один, а на касі ціна чомусь збільшується, як їх заставити продати той товар то ціні вказаній на ціннику?

8. Summer

Summer Well-Known Member

не купуйте і все... мені пару раз повертали гроші, коли вибивали більше на касі, ніж на ціннику... а тепер викручуються зарази ))) кажуть от в програму внесли, а в залі не поміняли, не встигли... я залишаю їм на касі, і все :)

• Подобається Подобається x 7
  9. majolika

majolika Well-Known Member

в умовах вільної торгівлі, певно, найбільше як ми можемо покарати недобросовісного продавця - це купувати у конкурента.

Одне зле - практично усі продавці таким грішать :sad:

• Подобається Подобається x 6
  10. TOURIST_KA

TOURIST_KA Member

Сталося чудо - в "Вопаку" ціна на сік на ціннику 7,99, а на касі 7,04 пробили))))

11. Journalist

Journalist Well-Known Member

Хм..а мене здивував один пункт в опитуванні цієї теми..я розумію, що можуть дратувати зайняті камери зберігання, протерміновані продукти, штовхання...але поясніть мені, чим завинив Відділ товарів для тварин? о_О

12. Alias

воняє кормом :bad:

13. Journalist

Може й так, але я той відділ часто відвідую, оскільки в мене є канарка і котик...не розумію як він може дратувати..)

• Подобається Подобається x 2
  14. Alias

У мене і киця, і палуга, і шиншилка, але коли заходю в зоомагазин, мене аж верне від того запаху

15. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Journalist

:))):))):))):good:

17. Alias

• Подобається Подобається x 2
  18. Journalist