Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті а от тут, мабуть, не дурять)) дійсно, знаю багато прикладів, коли речі крали, але магазин ніякого покарання не ніс... ...можливо, люди, яких таким чином обікрали, не знали як правильно діяти?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Та я мала на увазі, що коли вивішують банери з таким текстом, то дурять людей. Магазин несе повну відповідальність, за те, що діється на його территорії. Але дійсно, люди в більшості випадків не знають, що робити.:no: Во гади...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А я кілька раз умудрялась просто не закрити шафку- речі поклала (один раз навіть фотоапарат), ключ лишила в замку, номер не запам"ятала і по....чимчикувала на закупи. Не вкрали - потім ключ в адміністрптора знаходила і речі на місці.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А я завжди з собою все ношу, а фотоапарат ніколи в житті би не залишила там:ninja: . І я зрозуміти не можу принцип цих краж. Люди йдуть до магазину, значить беруть з собою гаманець. Що вони надіються знайти в тих сумках? Їжу? Чи ассорті з жіночої косметики?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я недавно залишив, важливі папери в камері зберігання, забув про них, і згадава аж увечері, думав забрати на другий день, але тоді мені сказали, що працівники перевіряють закриті камери на наявність вибухівки, і поїхав назад до маркету. Встиг забрати за 10 хв. до закриття, думаю, що повезло. Могли і пропасти...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Моя сусідка працює на складі у супермаркеті ( назву не називаю, ще боронь Боже подумаєте що я піарю по чорному :ninja: ). Після її розповідей що роблять працівники з відділу побутової хімії- я шампуні, кондиціонери, маски там не купую. По суті- приходить цей товар на склад, а у дівчаток, що там трудяться уже заготовлені баночки- акуратно відкривають шампуні.... і зливають близько третини у свої посудинки. Але це ше фігня, якщо воно ( інакше тих кобіт не назву ) себе не поважає - то нехай миється на здоров'я. Але те, що ті дівки доливають воду до шампуню, бальзаму... і збовтують- це вже таке неподобство і свинство, за яке я б прибила, мабуть. Крем у тюбах купити повний, не користований у цьому супермаркеті за щастя. Питаю сусідку- креми теж зливають? Виявляється що ні, ними просто регулярно користуються прямо з прилавку. Це не супермаркети у нас погані, а люди з менталітетом бидла. Це наша біда і особисто я не змогла б відповісти шо з тим всім робити...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Ключі від квартири. Можливо +документи (в паспорті прописка стоїть). Потім з тими ключиками до вас в гості Дехто мобілку інколи залишає в сумці. Дехто не всі гроші носить в гаманці
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Ех...Як добре, що я косметику купую в аптеці, або в спеціалізованих магазинах.:p Додано через 3 хвилини Мабуть не розумію, тому що не ношу з собою документи:p Мобілка завжди при мені, а гроші...Я не така вже і безголова, щоб залишати їх в сумочці.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А я з чоловіком дуже часто після "походу" по Південному забуваю речі в ВАМі в камері схову.І там часто залишається то добро, що накупили на базарі (а то явно не просто космитичка!) в кращу випадку до вечора лежати.Добре, що на першому поверсі в супермаркеті не шафки, а окремий персонал працює на прийомі речей:y: .Ато б без якихось новеньких своїх платячок чи кофточок давно б залишилась:o
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В Польщі не заведено лишати сумки в камері зберігання, там взагалі нема тих камер. І от мій чоловік відмовлявся залишити сумку з ноубуком в супермаркеті електроніки. Нас не пропустив охоронець. Я пояснюю, що там ноутбук, а він мені - мусите залишити.. Чоловік втрутився зі своєю англійською. Тоді охоронець пообіцяв, що сам пригляне за сумкою в камері зберігання і запевнив чоловіка, що йому нема чого переживати
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Гм - лише одного разу бачив цікавий експеримент на Горького в Києві: В Мегамаркеті біля полиць стояли сканери, як на касі, і можна було прикинути вартість набраного товару... Але чомусь сканери дуже швидко зникли((
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті О, це взагалі дуже корисна річ! Вони показують таку ж ціну, яку потім нам платити. Бачила їх в Польщі в супермаркетах між рядами. За допомогою них можна дізнатись точку ціну товару (адже цінники деколи брешуть, або товар лежить не під тим цінником, що в наших супермаркетах практикується). На днях купувала у ВАМі оселедець, 2 коробочки. Взяла з однієї купки, а ціни виявились різні Ще й одна була вся в олії (я ще подумала, чого б це, якщо там все має бути добре закрито..) Коли відкрила, стало зрозуміло - баркувало кількох шматочків (зазвичай там все рівненько забито)
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Згадала, коли була в Празі. Теж зайшли в супермаркет як нормальні туристи з рюкзаками, оглядаємся, куди те все скласти, а шафок нема. То все людський фактор, менталітет. В нас все тирять і те, що треба і те що нетреба. Тому супермаркети застерігаються шафками, але тут другий кінець палки - в нас крадуть і з тих шафок.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В Кіровограді в Великій кишені бачив наступне: кас десь 25-30, працюють лише 6-7, великі черги. Тільки на 1 касі є термінал для розраухнку карточкою. Цікаво для чого вкладати стільки грошей в касове обладнання якщо воно простоює без роботи?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А мені сусідка розповідала як її в Арсені обікрали. Пішла з донькою по продукти,. накупила купу всього, вийшла, а доньока згадала, що їй зошит треба. І так вже вчепилася до мами, що залишили вони свої продукти і сумочку (з грішми, ключами і документами) і пішли по зошит. Повертаються, а з їхньої комірчини посторонні люди витягають зовсім інші речі. Сусідка у мене бойова, весь магазин на ноги поставила, переглянули запис камер спостереження і помітили, що тільки-но вони в магазин зайшли як до комірки підійшов хлопчина, відрив її своїм ключем і пішов разом з речима. Хлопчина ще кілька разів таке прокрутив у магазині і попався. Гроші і документи віддав.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я теж так думаю, що є якийсь пульт, бо жодним з відомих мені фізичних методів не можна виявити. Я думаю, що наліпки вони чипляють до предметів, які легко винести і вони варті того, щоб за ними слідкувати. А якщо це якась дрібниця, то наліпки немає. Додано через 7 хвилин Я думаю, що не тільки менталітет, а ще й злидні. Читав недавно об"яву: Подработка студентам в супермаркете - продавец консультант. 6 рабочих дней в неделю с 15 до 22. Зарплата 800 грн/мес. Як можна працювати за такі гроші? Та з прапором по майдану можна більше набігати. От і крадуть все, що можна вкрасти. Додано через 19 хвилин В нас крадуть все, що можна вкрасти. Про це не треба забувати, це такий місцевий спорт - хто кого обдурить. Причому в нас не дуже соромляться попадатися, головне, щоб не побили.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Знайома приїхала з Іспанії.... пішла за покупками в супермаркет... у м"ясному відділі вирішила купити шпондер, роздивлялась, читала українську наклейку - ніби все в порядку, а з-під тої нашой іспанська наклейка виглядає... на іспанській оригінальній упаковці термін придатності вийшов МІСЯЦЬ ТОМУ!!! Ось так дурять, надіються на незнання людей мови, приклеюють те, що їм треба, а ви труйтеся "на здоров"я".
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Можна, а що робити? У Львові з/п 800грн має третина працюючого населення