Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. majolika

majolika Well-Known Member

а ви знаєте хоч один супермаркет, де цього не роблять?

• Подобається Подобається x 1
  2. night

night Well-Known Member

На Метро наприклад. Стараюсь тільки там купувати продукти. Якісніші товари і вибір великий. І принаймі гнилих помідорів чи огірків я там не бачила.

3. majolika

рада за вас, вам дійсно щастить з Метро

4.  
  5. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  6. night

night Well-Known Member

Для мене Метро в порівнянні з Арсен чи Сільпо набагато кращий супермаркет. Хоча далекий від будь якого європейського. Якщо хочу купити щось не наше то краще їхати туди. Бо в Сільпо, для прикладу, ковбаса іспанського виробництва один раз коштує 22 грн 100 грам. За пару днів 15 грн. 100 грам. пояснюють тим що термін дії закінчився. Хоча її термін дії на вигляд ще місяців пару тому закінчився. От за такі речі не люблю Сільпо.
    Арсен по овочах і фруктах гнилий супермаркет. Таке враження що все що зіпсувалось все туди звозять.
    На Метро принаймі цього нема. Нема запаху гнилих-смажених кур за якими чомусь черга. Ну і працівники там привітніші.

• Подобається Подобається x 2
  7. kym

kym Well-Known Member

виглядає на скриту рекламу Метро..... А насправді Метро нічим не відрізняється від інших... таке саме гі... но. В маленьких магазинчиках набагато приємніше купляти і як дурять то тільки на вазі.

8. Summer

Summer Well-Known Member

ну мені рекламувати не має чого, але я багато чого купую в метро...
    від ашану мене болить голова...

9. sani

sani Well-Known Member

а я крім памперсів в метро нічого не купую! для чого платити за гуртову покупку по роздрібній ціні? тай з візочком туди не пускають

а ще привчаю по трохи охоронців супермаркетів до цивілізації.
    бо задовбали, покажіть ваш чек, а що у вас в кульку? а чого з таким товаром зайшли?
    є камери спостереження, хай слідкують за тими хто краде...

10. night

night Well-Known Member

Ви мене дуже погано знаєте :) Я терпіти не можу наших супермаркетів і наших продуктів. Не то щоб їх рекламувати. Просто якщо реально порівнювати саме кілька українських супермаркетів я висловила свою думку.
    А в маленьких магазинчиках можна купити все і відразу не бігаючи від одного до другого? Доречі якщо глянути на м'ясні чи сирні вітрини більшості таких магазинчиків то їсти відразу пропадає бажання. Дуже мало є дійсно нормальних магазинів де асортимент,викладка товарів, якість сприяє покупкам.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Біля мого будинку відкрили Степ.Таке саме г як і інші...був разів 3-5 а враження вже про них погане.

12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А у меня замечательный Ашан. Не сравнить с другими сетями. В каждом ряду можно проверить цену. Выбор отличный. Плохих продуктов ни разу не купил, даже овощей и фруктов. А большинство кассиров - глухонемые! Жестами общаются, на итоговую сумму покажет и всё ясно. Сдача до копеечки. В других маркетах вечно сдачи нет.
    Не сравнить, короче, с СемьЯ или Каруселью...

13. Summer

Summer Well-Known Member

можна, але та штуковина практично ніколи не працює... я вже і працівників кликала, не працює і все...

в нас теж
    просто в нас один ашан, один... а людей багато

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я його називаю лашан,теж треба пильнувати за цінниками.Пацан набрав десь на 300 грн продуктів і ше взяв собі джинсаки.Коротше,він на касі був дуже здивований сумою до оплати. Вийшло 2 джинсів і продукти яких не було у візку,мусів пояснювати шо він не баран з якого можна здерти бабло. Конфлікт старались затерти так шоб не чули і не бачили інші клієнти.

• Подобається Подобається x 5
  15. NorthWind

Делаю вывод, что мне реально с Ашаном повезло. Не разу не надурили. В отличие от других мест...

• Подобається Подобається x 3
  16. kanareika

kanareika Active Member

к счастью я не сталкивалась. моя мама недавно сама не досмотреле и купила ржавый зонтик, но чек сохранила- все вернули))

17. majolika

в Ашані будьте уважні з акційними "червоними" цінами -мені сьогодні за сир по 9,90 пробили 19 грн.
    Але я завжди перевіряю чеки на касі, тому от їм - :tongue::tongue::tongue:

• Подобається Подобається x 6
  18. NorthWind

Так я чиркаю, если что не так - назад кладу. У нас рядом Финляндия, на выходной можно съездить, времени хватает по супермаркету походить. Цены ну немного дороже, а качество прекрасное. Ехать только лень, на таможне в выходные - пробка. И главное - нет очередей у касс и кассиры улыбаются.

19. Summer

Summer Well-Known Member

на днях зіштовхнулась з новим обманом...в сільпо акція купуєш чай майский велику упаковку- за 1 коп береш малу в нагрузку.Вроді все нормально, але ціна тої пачки великої майже 19 грн... думаю ну не може такого бути!!! І от вчора я купила в Ашані такий самий велику пачку чаю за майже 14 грн і без акції і без подарунку малої пачки, яка певно вже сиділа в ціні великої пачки, от таке...

• Подобається Подобається x 5
  20. Summer

Summer Well-Known Member

ну прямо так в 90-і вернулись.... принести сьогодні комусьо_О, ну то вже видно розвод чистої води...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)