Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

а на виході не пищала та річ? вона ж має там таку штучку....

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я же написал.

3. Summer

Summer Well-Known Member

ну і народ, то ж треба, маски-шоу...

4. sani

sani Well-Known Member

був вчора у ЛьвівШькому Marks & Spencer від цін прозрів, там хтось щось купує???
    точно такі самісіньки шкари що коштують в закордонії ~90 грн(на наші гроші) то тут 349грн.
    а зі штанів навіть цінник англійський забули відірвати тільки свій зверху наліпили ну і 100% звичайно накрутили

• Подобається Подобається x 12
  5. syavych

syavych копач

Може вони замовляли їх доставку з Англії кур'єром прямо до магазину? :))

• Подобається Подобається x 2
  6. Almariel

Almariel Active Member

Отже, мій досвід:
    негативний:
    1. ашан, апельсини є по 10 і по 14 грн. навибирала собі кілограмчиків зо 3 дешевших (вже колись їх брала на пробу - виявились добрі): вибирала найбільші-найгарніші (шо очевидно). приходжу на касу, касирка:"це апельсини по 14", я: "ні, по 10", всеодно та зараза забрала в мене кульок апельсинів - я така злюча була( розрахувалася, пішла знову в зал і набрала тих апельсинів - розплатилась на іншій касі
    2. майже мій перший досвід спілкування з см - втюхали в чек банку оливок - після того чеки перевіряю.
    3. про упаковки: маленька квадратна коробочка Рафаелло коштує набагато дешевше, ніж упаковка-скринька (в перерахунку на 1кг)

позитивний:
    1. в аптеці мені дали ліки і здачу з 200грн, хоча я ні копійки не платила. я потім ще навіть деякий час доводила аптекарці, що не давала грошей - вона була здивована)))
    2. в ДЦ в Кам’янці-Под. (була проїздом - зайшла погрітись))))) хотіла купити шампунь від лупи (конкретної фірми), запитала в продавця - сказала, що такого нема і додала, що зараз акція: приносиш пусту банку з-під засобу від лупи - маєш 50% знижку на інший будь-який засіб від лупи. було приємно)
    3. в ашані вже є цінники, де вказана ціна за кг.

я ведусь на знижки: придивилася собі взуття, потім час-від-часу навідувалась в магазин - чекала поки ціна впаде. дочекалась і купила десь за половину початкової вартості. я розумію, що вони себе не обділили і не в мінусі, але і я зекономила)

• Подобається Подобається x 8
  7. Summer

Summer Well-Known Member

це на весь товар завжди так у нас, на жаль...
    вчора в сільпо взяла зефір для діабетиків для бабульки пише 10, 77 - беру, на касі , а я ж на телефоні все підбиваю сума не сходиться...Вибили мені той зефір по 22,50 !!! відклала, не мала часу сваритись і шо саме цікаве касирка зовсім не здивувалась, видно вони в курсі... Так, що будьте дууууже уважні, дивіться на чек і на табло, що вам пробивають!!!!

• Подобається Подобається x 3
  8. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Тоже самое делают в Вопаке на зеленой. Ловил их на етом 3 раза.

9. Romansd

Romansd Well-Known Member

миші кололися, але продовжували жерти кактус...
    навіщо ви туди пішли коли там обманюють ;-) ?

• Подобається Подобається x 1
  10. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Ближе всего к работе, переться кудато слижком долго.

11. Osin

Osin Well-Known Member

Нещодавно у мене закінчився запас каву, яку сестра передала з Італії. Там вона її купує за 3 євро. В Сільпо (на Шевченка) продають за ціною 85 грн. за пачку. А в невеличкому магазинчику кондитерських виробів на ринку знайшла за 43 грн.

Взагалі досвід підказує, що в саме у невеличких магазинчиках можна знайти якісні товари, часто ще й дешевші. Наприклад на Пекарській є магазин, де продають справжню пепсі і чеське пиво.

Якщо все таки купувати продукти в супермаркетах, то в мене є свій "чорний список"
    - не купувати рибні продукти (оскірм живої риби) в Сільпо (вже кілька разів переконувалась, що в"ялена, сушена і копчена риба їхнього виробництва має дуже неприємний запах.. чи то вони її погано чистять, чи погано зберігають... );
    - не купувати овочі і фрукту в Арсені, бо вони підпсуті (якщо уважно придивитись, то наприклад під хвостиками помідорів видно цвіль);
    - в Барвінку взагалі нічого купувтаи не варто, а особливо акційні товари (колись там зробили акцію і до кожної бутилки якогось там пива (не пам"ятаю, якого саме) додавали пачку протермінованого арахісу).

Останнє редагування: 3 тра 2011
  12. олекса

олекса New Member

Тут своя проблема: де гарантія, що це не підробка? Наприклад, в маленькому магазинчику запросто продадуть кілька пляшок горілки, розлитої в підвалі "баби Мані". В супермаркеті таке ніхто не продаватиме.

13. Martushok

Martushok New Member

Я теж мало не попалася на гачок.
    Перед весіллям зі своїм майбутнім чоловіком купляли в "Рукавичці" горілку, коньяк, соки. Ціну звичайно прикинули ще вдома (4-5 тисяч), але як завжди буває ще щось добирали з продуктів.
    На касі ціна вийшла на 800 грн. більша. Ми в шоці чому так? Ніби і кількість сходилася. Почали з касиркою сперечатися. Виявилося, що вона ящики горілки з 0,5 вибила як за 0,75л. як таке могло бути якщо на ящиках чітко написано. Нам звичайно все ще раз перерахували
    Різниця вийшла аж ду-у-у-уже завеликою от ми і спохватилися, а якби було 50-80грн., то напевно тільки б вдома побачили(((

Щодо одягу, взуття, сумочок - теж так роблю)))

• Подобається Подобається x 3
  14. Summer

Summer Well-Known Member

так, але знати , що вони свіжі, вже брати в перевіреному магазинчику

15. klide

klide Member

ого, поважаю, я не завжди взмозі, бо інколи і сам не звертаю уваги)

16. Summer

Summer Well-Known Member

от і більшість покупців не звертають уваги... на те, що їм пробивають на касі, який товар, по якій ціні і т.д, навіть чек не беруть, а даремно...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

А тим часом
    Супермаркет оштрафуют на 435 гривен за отравление полсотни киевлян

Ніхто нікого не дурить.
    Винні покарані.
    Жорстко.

• Подобається Подобається x 12
  18. Radzik

Radzik Особистий консультант

Я б сказав "ЖОРСТОКО" покарані :-/

19. Стас

Стас цікавий

свята правда!!! десь років зо три тому лише вдома помітив на чеку з Арсену філе риби, якої , звісно, не купував. З того часу пильную і монітор і чек перевіряю біля каси після сплати, не торкаючись продуктів. випадків дописів штук сім-вісім точно мав.:ireful1:

20. gcib

gcib Member

А навіщо ходити до таких супермаркетів, де вас постійно намагаються ошукати?! о_О Якщо таке сталося кілька разів, то варто замислитися...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)