був вчора у ЛьвівШькому Marks & Spencer від цін прозрів, там хтось щось купує??? точно такі самісіньки шкари що коштують в закордонії ~90 грн(на наші гроші) то тут 349грн. а зі штанів навіть цінник англійський забули відірвати тільки свій зверху наліпили ну і 100% звичайно накрутили
Отже, мій досвід: негативний: 1. ашан, апельсини є по 10 і по 14 грн. навибирала собі кілограмчиків зо 3 дешевших (вже колись їх брала на пробу - виявились добрі): вибирала найбільші-найгарніші (шо очевидно). приходжу на касу, касирка:"це апельсини по 14", я: "ні, по 10", всеодно та зараза забрала в мене кульок апельсинів - я така злюча була( розрахувалася, пішла знову в зал і набрала тих апельсинів - розплатилась на іншій касі 2. майже мій перший досвід спілкування з см - втюхали в чек банку оливок - після того чеки перевіряю. 3. про упаковки: маленька квадратна коробочка Рафаелло коштує набагато дешевше, ніж упаковка-скринька (в перерахунку на 1кг) позитивний: 1. в аптеці мені дали ліки і здачу з 200грн, хоча я ні копійки не платила. я потім ще навіть деякий час доводила аптекарці, що не давала грошей - вона була здивована))) 2. в ДЦ в Кам’янці-Под. (була проїздом - зайшла погрітись))))) хотіла купити шампунь від лупи (конкретної фірми), запитала в продавця - сказала, що такого нема і додала, що зараз акція: приносиш пусту банку з-під засобу від лупи - маєш 50% знижку на інший будь-який засіб від лупи. було приємно) 3. в ашані вже є цінники, де вказана ціна за кг. я ведусь на знижки: придивилася собі взуття, потім час-від-часу навідувалась в магазин - чекала поки ціна впаде. дочекалась і купила десь за половину початкової вартості. я розумію, що вони себе не обділили і не в мінусі, але і я зекономила)
це на весь товар завжди так у нас, на жаль... вчора в сільпо взяла зефір для діабетиків для бабульки пише 10, 77 - беру, на касі , а я ж на телефоні все підбиваю сума не сходиться...Вибили мені той зефір по 22,50 !!! відклала, не мала часу сваритись і шо саме цікаве касирка зовсім не здивувалась, видно вони в курсі... Так, що будьте дууууже уважні, дивіться на чек і на табло, що вам пробивають!!!!
Нещодавно у мене закінчився запас каву, яку сестра передала з Італії. Там вона її купує за 3 євро. В Сільпо (на Шевченка) продають за ціною 85 грн. за пачку. А в невеличкому магазинчику кондитерських виробів на ринку знайшла за 43 грн. Взагалі досвід підказує, що в саме у невеличких магазинчиках можна знайти якісні товари, часто ще й дешевші. Наприклад на Пекарській є магазин, де продають справжню пепсі і чеське пиво. Якщо все таки купувати продукти в супермаркетах, то в мене є свій "чорний список" - не купувати рибні продукти (оскірм живої риби) в Сільпо (вже кілька разів переконувалась, що в"ялена, сушена і копчена риба їхнього виробництва має дуже неприємний запах.. чи то вони її погано чистять, чи погано зберігають... ); - не купувати овочі і фрукту в Арсені, бо вони підпсуті (якщо уважно придивитись, то наприклад під хвостиками помідорів видно цвіль); - в Барвінку взагалі нічого купувтаи не варто, а особливо акційні товари (колись там зробили акцію і до кожної бутилки якогось там пива (не пам"ятаю, якого саме) додавали пачку протермінованого арахісу).
Тут своя проблема: де гарантія, що це не підробка? Наприклад, в маленькому магазинчику запросто продадуть кілька пляшок горілки, розлитої в підвалі "баби Мані". В супермаркеті таке ніхто не продаватиме.
Я теж мало не попалася на гачок. Перед весіллям зі своїм майбутнім чоловіком купляли в "Рукавичці" горілку, коньяк, соки. Ціну звичайно прикинули ще вдома (4-5 тисяч), але як завжди буває ще щось добирали з продуктів. На касі ціна вийшла на 800 грн. більша. Ми в шоці чому так? Ніби і кількість сходилася. Почали з касиркою сперечатися. Виявилося, що вона ящики горілки з 0,5 вибила як за 0,75л. як таке могло бути якщо на ящиках чітко написано. Нам звичайно все ще раз перерахували Різниця вийшла аж ду-у-у-уже завеликою от ми і спохватилися, а якби було 50-80грн., то напевно тільки б вдома побачили((( Щодо одягу, взуття, сумочок - теж так роблю)))
от і більшість покупців не звертають уваги... на те, що їм пробивають на касі, який товар, по якій ціні і т.д, навіть чек не беруть, а даремно...
А тим часом Супермаркет оштрафуют на 435 гривен за отравление полсотни киевлян Ніхто нікого не дурить. Винні покарані. Жорстко.
свята правда!!! десь років зо три тому лише вдома помітив на чеку з Арсену філе риби, якої , звісно, не купував. З того часу пильную і монітор і чек перевіряю біля каси після сплати, не торкаючись продуктів. випадків дописів штук сім-вісім точно мав.
А навіщо ходити до таких супермаркетів, де вас постійно намагаються ошукати?! Якщо таке сталося кілька разів, то варто замислитися...