Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. andriyz

andriyz Member

Минулого тижня в Ашані купляв корм для кота і влакомився на власний Ашанівський 2,5 кг за 26 грн. Так вот, замість написаного на упаковці "м'ясного" всередині був курячий, причому явно протермінований бо кіт не хотів їсти (він доволі твердий і у воді не розмочується) :sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. black girl

black girl New Member

в Арсені по власному досвіді знаю, що треба увагу звертати на рибу живу, а то бувають хробаки =((
    В салатах декілька раз волосся попадалось((

3. Bira

Bira Well-Known Member

в Арсені треба добре дивитися на акційні товари. На касі пробивають зовсім інші ціни. А ще люблять замість одного пакетика кави 3 в 1 пробити цілу велику пачку.

4. Letunka

Letunka Well-Known Member

Було колись, що вибили не вірно кількість товарів (Велика Кишеня, Київ). Сума купівлі була чимала, десь в районі 500-та гривень. Так от касирка, замість 2 одеколонів, вибила 25! Звісно, що непомітити різниці було важко, бо навіть без перерахунку по чеку відчувалась, що не та сума. Пішли до адміністратора, перед нами дуже довго вибачались, ще якісь товари безкоштовно видали.
    Так що дійсно, потрібно бути уважним, коли купуєш на велику суму і перевіряти чек

• Подобається Подобається x 8
  5. moskal

moskal Active Member

І шо вони цю рибку назад приймали ?

6. syavych

syavych копач

Приймають, миють, перепаковують і знову на прилавок. Або посмажать і будуть продавати у відділі готових страв.

• Подобається Подобається x 7
  7. night

night Well-Known Member

Арсен для мене як супермаркет помер кілька місяців назад. Постійно попадалось на полицях щось не свіже. Потім попадався не свіжий сир, курячі крильця...Купувала продукти виключно в Сільпо. Але і там почалась та сама проблема з продуктами ніби свіжими на вигляд а запах (вже в дома) в них просто жахливий.
    Перейшла на Метро. Один недолік того супермаркету, купуєш більше ніж хочеш і ціни вищі. Але якість продуктів ще ні разу не підводила. Притому можна купити продукти європейського виробника. Риба завжди свіжа. Ну і асортимент всього вражаючий.

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Якийсь час тому купив в Арсені фарш-без мата то все не назвеш,2 тижні тому в Сільпо -знов мат-мат -мат.Тепер ходжу до Барана-зовсім інша пара кальош коли ти бачиш шо тобі мелять

9. syavych

syavych копач

то шо(хто) таке?

10. Bira

Bira Well-Known Member

І я заінтригована. Що таке Баран?:scratch_one-s_head:

11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Що мене дратує у наших супермаркетах, так це коли перевіряють чеки на виході. Я учора зайшла у "Обжору". Сказала: покладіть мені 4 сосиски. Підійшла до касси - дивлюсь, вона мені 5 поклала. Розрахувалася. Підбігає продавщиця і починає крутитися коло касси. Далі дивлюся, немає чеку. Питаю кассирку де чек. А вона його уже викинула. Рилася у коробці - не знайшла. Тоді я кажу: "Ви тоді охороні скажіть, щоб мене випустила". Виникла пауза довга. І тоді аж сказала.
    У нас з людьми працювати не уміють.

12. Summer

Summer Well-Known Member

дивилась по стб у вівторок передачу про супермаркети, просто жах... має бути у вівторок продовження, варто глянути - буде про акції в суперах та про музику, яка там лунає...

13. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

напевно, "Родинна ковбаска"
    це родинний бізнес Баранів

14. Summer

Summer Well-Known Member

я то називаю трутка для організму....

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А музика при чому? Розкажете в двох словах, якщо дивитиметесь? ;) Цікаво..

16. Summer

Summer Well-Known Member

розкажу, у вівторок буде )) я так зрозуміла, що то цілий цикл передач про супермаркети...

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Доречі.і якійсь з передач і львівські супермаркети показували.То дійсно жах,що там роблять і як.Одного не розумію..якщо всі про ті неподобства знають,то чого ніяких мір не приймається?Всі тільки говорять....

18. Sauer

Sauer Well-Known Member

лінь :pardon:...плюс завжди (при потребі і без) можна заробити копійчину-другу :preved:

19. deneb

deneb Well-Known Member

може я і не в тему, але дивитись СТБ і ті передачі, а тимпаче тому вірити - ото насправді жах. Не дивіться телевізор зомбоящик там правди дуже мало. Про супермаркети повторюсь - не думайте що в маленьких магазинчиках, мінімаркетах, в бабусі на ринку чи на гуртовні ситуація краща аніж в супермаркетах.

20. Summer

Summer Well-Known Member

так сільпо наше, я вам скажу я відразу зауважила, щось не те...працівники ходять , погані овочі, фрукти заміняють - відразу на знижку, випічка вчорашня, торти теж 50% знижка... Все передача закінчилась...і у четвер все стало на кругі своя - такі гнилі грейпфрути продавали по повній ціні і люди брали, та нє безплатнО перебирали ту гниль:sad: Я підійшла до того хлопа, шо важить і питаю чи вони по повній вартості- каже та, я вже голосно кажу воно ж гниле... через кілька хвилин забрали.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)