Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. syavych

syavych копач

Мені він шось не йде... Мабуть багато його підробляють :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якраз подивився ту коробку зх Ахмадом,який як вважаю підробка.Виробник:упаковано в Україні. СУБООО Украинская чаеразвесочная фабрика"Ахмад Ті" м.Харків вул. Сумська,88, виробництво розташоване м.Харків вул.Роганська,165. Якщо бачите такі реквізити не купуйте-підробка точно.

• Подобається Подобається x 4
  3. majolika

majolika Well-Known Member

Здурили мене в Ашані. У відділі риби зважили нечищену рибу за ціною чищеної.
    Сподіваюсь, що не навмисне, але прикро (завжди все перевіряю, а тут один раз завтикала - і зразу попала. Враг нє дрємлєт :) )

Останнє редагування: 22 січ 2011
    • Подобається Подобається x 10
  4. Summer

Summer Well-Known Member

а який тоді не підробка, на всіх так пише...на коробці пише місце вирощування Шрі-Ланка... я так розумію, що на одну фірму привозять і розфасовують, і інша просто виготовляє ті коробки, ложки які зараз в подарунок йдуть і т.д, ще горнятка є...... якось так

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте, є рецептури. А хто в Україні їх дотримується і хто їх витримує.Хабар один-другий і втеліщують нарду, що самі хочуть. По перше треба брати відому фірму, по друге дивитись як зроблено саму упаковку.На тому чаї що я казав, упаковка дешева, таке враження, що клеїв автомат в дуже дешевий папір, без ниток.Плюс ціна. Дешевий чай хорошим не буває,хоч іноді і дорогий підробляють.

• Подобається Подобається x 3
  6. Summer

Summer Well-Known Member

так... в нас все підробляють... і цей ахмад точно не є такий як оригінал... але я вже не знаю який чорний чай добрий...:sad:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Купили Ділмах Преміум,чорний.Нормальний чай і упаковка оригінальна..внутрішня фольга з логотипом фірми.Чай сам теж не сміття,а величенькі закручені листочки.

8. Summer

Summer Well-Known Member

мені останній раз Ділмах попався..певно підробка...стільки патичків..

9. Розказувала знайма, що купляла в одному супермаркеті 2 плавлених сирка, а на чеку дивним чином вийшло 20. :scratch_one-s_head:
    При чому, вона багато чого куплялла тоді, той сирок сом по собі не дорогий, різницю в ціні вона тоді не дуже відчула. Стоячи на касі, розмовляла з чоловіком. тож не слідкувала за тим, як касирка рахує.
    Побачили вже потім дома.

• Подобається Подобається x 5
  10. Romansd

Romansd Well-Known Member

всяке буває, от вчора наприклад набрали продуктів на 40.5 грн. а з картки зняли 4.05, чемно повернулися на касу і показали касирці ;-)
    Дівчинка на касі втішилася, а мій малий цукорку заробив ;-)

• Подобається Подобається x 9
  11. Уявляю, як вона тішилася - та касирка.

12. syavych

syavych копач

Безмежно втішилась, їх там добре штрафують якщо хоч пару копійок нестачі в кінці зміни буде, а можуть і звільнити. Тому коли просять копійки, а в мене точної к-ті немає, то стараюсь дати більше, аніж недодати.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Недавно була свідком у Сільпо як один чоловік закупився на велику сумму,щось там біля 500 гр.решту касирка мала дати 20 чи 25 грн,а той чоловік відмовився сказав,шоб собі забрала.То дівчина мало не плакала.просила,щоб забрав бо якщо хтось побачить то її звільнять.

• Подобається Подобається x 9
  14. Theslavik

Theslavik Member

Я вже далеко не перший рік працюю в сфері торгівлі. Починав з Інтермаркету (Арсен, Барвінок). Так от скажу таке: ніхто там спеціально протермінованих, явно зіпсутих товарів не продавав. Була система повернення постачальникам, за акціями ніхто теж поганих товарів не продавав, акцію ставили коли термін вже "підходив" але був ще в рамках дозволеного - хочеш бери, хочеш ні. Є різні працівники деякі не справлялися з обов'язками і тому з'являвся протермінований товар, так вони не "вслідкували" але не виставили спеціально.

15. Fon

Fon whom how

ЯКБИ ТО ТАК НАПИСАТИ ШОБ НЕ ПРОРЕКЛАМУВАТИ )))
    от ви боїтесь що чаї підроблять. так купуйте навагу у магазинах, де на вагу продають різноманітну каву. там є нерідко є відділ де серед 20 сортів чорного можна вибрати хороший. оптимально беріть з коробки на четверть порожньої. бо в тих що вже майже пусті чай швидко видихається. коробки такі залізні, літрів на 5. найбільше мені смакує даджарлінг №28 (це враховуючи що інших номерів немає) і чорний шріланка широколистний. ну загалом самі вибирайте. правда ціна немаленька. за даджарлінг, пакетик на 40 грам плачу під 40 грн. тобто ціна коливається від 50 до 120 грн за 100 грамм. і ніхто вас не надурить з упаковкою і дешевою грузинською січкою. до речі, про товари. самі супермаркети ж не мають відділу котролю якості продукції. як ви собі це уявляєте? сидить 17 грубих хлопів і чявкають майонези і сирки? ))) скоріш за все відповідальним є виробник. але виробник останній в цепочці посередників перед супермаркетом. тому важко щось там доказати ітак знервованим працівникам маркету. вони до речі самі труяться тими продуктами, бо нерідко списують товар за терміном приидатності )) і треба ж його кудись їсти засунути.

16. Summer

Summer Well-Known Member

то які чаї, де їх можна купити?

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Теж не завжди грає. Індус по ТБ казав-"нашi бізнюкі "замовляють дешевий чай в ладной упаковце.Виполняемо контракт ціна отака ,упаковка сяка.

• Подобається Подобається x 3
  18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

19. Summer

Summer Well-Known Member

о цікаво, а кого? а відсканувати хто може?

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Відсканувати немає як, тому спробую так показати, (двох дописів не знайшла):

а де твій аватар? :)