Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. sani

sani Well-Known Member

неможу ходити по базарі... антисанітарія, бруд, смердить, туалету нема або платний, машину нема де припаркувати...
    продавці з немитими руками... і тп.
    краще в супермаркеті :) приємніше

ніхто тобі не скаже і не пхає все підряд, собі вибереш найкраще і тп

на базар майже ніколи не ходжу! :bad:

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

от останній раз поїхав на Шувар, заплати 3 грн за в"їзд о_О
    довго ходив вибирав моркву, така ніби гарна і тп, вибрав привіз додому розпакував мішок а там... то ще треба так вміти зверху напхали гарну, а в середині дрібоття. І мало того і місяця не пролежала :sad:

А зараз купую в супермаркеті по кілограму і дешевше ніж брав на базарі за мішок(!) і виберу собі одну до одної яку хочу... і парковка безплатна і в туалет є де сходити...
    і в працівників руки чисті (принаймі є де помити, безплатно!)

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми на базарі купуємо тільки м"ясо і овочі\фрукти.ну і яйця.Все інше тільки в маркеті.

• Подобається Подобається x 3
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну,та й я так само,щоправда біля мене є м"ясний магазин.там переважно й купую м"ясо,на базарі дійсно якось фе!!!!!!!!там пси гонют!!!!!!Але біль мене ще є один базар,як великий магазин,о!!!То там суперово.

4. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я м'ясо лише на базарі беру. Бо у супермаркеті, можуть запакувати що завгодно. Та ще й дорого. У нас на "Новому ринку" нормальне обслуговування,товар непоганий. Усе чисто, викладено плиткою. А от на "Привозі" брудно, народу багато, ще й обважують.

• Подобається Подобається x 6
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не змогла спокійно то лишити. Спакувала ті гриби з хробаками назад у кульок від тих грибів і занесла їм. На жаль, чеку не мала, тому гроші не вернули. Менеджер дуже вибачався і пропонував в замін дати мені іншу пачку грибів. Я розсміялась йому в лиці і сказала, що більше ніколи не буду у них гриби купувати. І що не хочу я ні відшкодування, ні інших грибів, а щоб вони позабирали всі ті гриби з полички, або якусь перевірку зробили та повідомили виробника. Бо буде погано, як хтось отруїться тим більше на свята. І просто шкода, коли плануєш щось приготувати, а потім такий облом і збридження. Я там взагалі так жалісно свій монолог прочитала, що потім менеджер ще 25 разів вибачався і пообіцяв з тим розібратись і подякував за зголошення. Моя совість чиста. А чи буде щось зроблено - то вже на їх совісті.

• Подобається Подобається x 11
  6. Filosof

Купила жарену курку у супермаркеті. ...Щось вона мені не подобається. Віддам мабуть котам.

7. vseprav

vseprav Well-Known Member

а такий розвиток подій: речі потрібно залишати в камері зберігання, але адміністрація не несе відповідальності за їх втрату

8. Alias

..ось тому Ви можете спокійно їх не залишати в камері.Якщо мені говорять залишити сумку в камері схову я відповідаю,що у мене там цінні речі,документи.Якщо вони візьмуть на себе відповідальність за їхнє зберігання .то залишу....Ще ніхто не захотів взяти це на себе:)

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Если вы решили купить новогодний подарочный набор конфет, не покупайте набор, изготовленный в супермаркете, часто подкладывают просроченные конфеты

10. Filosof

Мало того, що термін іх придатності давно вийшов. Так там, у тому наборі 5-7 цукерок. А ціна,як за кг. За що гроші платимо?

11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

гггг. Розкажу випадки з власного досвіду. Пару років назад я купляв хороші цукерки на вагу і просто допихав їх в подарункові наборчики. Ну хотілось дітям (а в мене купе-е-ера племінників і похресників) поєднати приємне з приємним :). І батьки постійно дивувались: Ой, які файні набори. Але щоб вони не купляли їх згаряча, то доводилось пояснювати, що подарунки абдейтнуті вручну :)

• Подобається Подобається x 7
  12. Игорь

Игорь Well-Known Member

А по моему чаще на рынках товар более качественный, поскольку каждый предприниматель за "своё" более отвечает. Хотя и там и там надо с осторожностью подходить к покупке. В России сейчас много, вроде бы "незаказных", программ по данному поводу.

• Подобається Подобається x 1
  13. nataliya

nataliya New Member

Напевно за те що розфасують також гроші беруть.

14. Raven

Raven Member

Це розраховано на неуважного покупця, недодивився-плати.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Навіть не думав, що і чай підробляють. Я вже пів-року не можу в продажу знайти справжнього чаю.Таке враження,що сушене листя і покрашене коричневою краскою-запаху справжнього чаю,того, що був колись немає.Дуже багато чаїв з добавками з різними смаками,а мені здається, що це все спеціально, щоб перебити смак справжнього чаю, котрий просто підробляють. Колись був добрий Ахмад з бергамотом. Купив недавно пачка ніби зелена фірмова, картинка теж фірмова. Самі пакетики визвали у мене підозру бо на запах нічого похожого з чаєм не маютьт. Я кинув пакетик в холодну воду вода моментально стала коричневою.

16. Filosof

Там бергамотового масла і близько нема, бо воно дуже дороге.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я раз бачив по ТВ як люди супермаркет дурять....беруть і їдять продукти зразу ж на місці)))....а на касі пачку сірників купляють))))

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Підкажіть який чай ви п"єте?Щоб був справжній.

19. Filosof

Я не знаю, що сьогодні справжнє. Я "Грінфілд" п'ю. Але там тоже єсть добавки. Брала, для чайного грибка "Бесіду" (не у пакетах). Схоже, що це чай без добавок.

20. Alias

Родичі з Ірану постійно передають Ахмад,так смак і аромат навіть поряд не стоїть з тим,що продають у нас.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)