неможу ходити по базарі... антисанітарія, бруд, смердить, туалету нема або платний, машину нема де припаркувати... продавці з немитими руками... і тп. краще в супермаркеті приємніше ніхто тобі не скаже і не пхає все підряд, собі вибереш найкраще і тп на базар майже ніколи не ходжу! ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ---------- от останній раз поїхав на Шувар, заплати 3 грн за в"їзд довго ходив вибирав моркву, така ніби гарна і тп, вибрав привіз додому розпакував мішок а там... то ще треба так вміти зверху напхали гарну, а в середині дрібоття. І мало того і місяця не пролежала А зараз купую в супермаркеті по кілограму і дешевше ніж брав на базарі за мішок(!) і виберу собі одну до одної яку хочу... і парковка безплатна і в туалет є де сходити... і в працівників руки чисті (принаймі є де помити, безплатно!)
Ну,та й я так само,щоправда біля мене є м"ясний магазин.там переважно й купую м"ясо,на базарі дійсно якось фе!!!!!!!!там пси гонют!!!!!!Але біль мене ще є один базар,як великий магазин,о!!!То там суперово.
А я м'ясо лише на базарі беру. Бо у супермаркеті, можуть запакувати що завгодно. Та ще й дорого. У нас на "Новому ринку" нормальне обслуговування,товар непоганий. Усе чисто, викладено плиткою. А от на "Привозі" брудно, народу багато, ще й обважують.
Не змогла спокійно то лишити. Спакувала ті гриби з хробаками назад у кульок від тих грибів і занесла їм. На жаль, чеку не мала, тому гроші не вернули. Менеджер дуже вибачався і пропонував в замін дати мені іншу пачку грибів. Я розсміялась йому в лиці і сказала, що більше ніколи не буду у них гриби купувати. І що не хочу я ні відшкодування, ні інших грибів, а щоб вони позабирали всі ті гриби з полички, або якусь перевірку зробили та повідомили виробника. Бо буде погано, як хтось отруїться тим більше на свята. І просто шкода, коли плануєш щось приготувати, а потім такий облом і збридження. Я там взагалі так жалісно свій монолог прочитала, що потім менеджер ще 25 разів вибачався і пообіцяв з тим розібратись і подякував за зголошення. Моя совість чиста. А чи буде щось зроблено - то вже на їх совісті.
а такий розвиток подій: речі потрібно залишати в камері зберігання, але адміністрація не несе відповідальності за їх втрату
..ось тому Ви можете спокійно їх не залишати в камері.Якщо мені говорять залишити сумку в камері схову я відповідаю,що у мене там цінні речі,документи.Якщо вони візьмуть на себе відповідальність за їхнє зберігання .то залишу....Ще ніхто не захотів взяти це на себе
Если вы решили купить новогодний подарочный набор конфет, не покупайте набор, изготовленный в супермаркете, часто подкладывают просроченные конфеты
Мало того, що термін іх придатності давно вийшов. Так там, у тому наборі 5-7 цукерок. А ціна,як за кг. За що гроші платимо?
гггг. Розкажу випадки з власного досвіду. Пару років назад я купляв хороші цукерки на вагу і просто допихав їх в подарункові наборчики. Ну хотілось дітям (а в мене купе-е-ера племінників і похресників) поєднати приємне з приємним . І батьки постійно дивувались: Ой, які файні набори. Але щоб вони не купляли їх згаряча, то доводилось пояснювати, що подарунки абдейтнуті вручну
А по моему чаще на рынках товар более качественный, поскольку каждый предприниматель за "своё" более отвечает. Хотя и там и там надо с осторожностью подходить к покупке. В России сейчас много, вроде бы "незаказных", программ по данному поводу.
Навіть не думав, що і чай підробляють. Я вже пів-року не можу в продажу знайти справжнього чаю.Таке враження,що сушене листя і покрашене коричневою краскою-запаху справжнього чаю,того, що був колись немає.Дуже багато чаїв з добавками з різними смаками,а мені здається, що це все спеціально, щоб перебити смак справжнього чаю, котрий просто підробляють. Колись був добрий Ахмад з бергамотом. Купив недавно пачка ніби зелена фірмова, картинка теж фірмова. Самі пакетики визвали у мене підозру бо на запах нічого похожого з чаєм не маютьт. Я кинув пакетик в холодну воду вода моментально стала коричневою.
А я раз бачив по ТВ як люди супермаркет дурять....беруть і їдять продукти зразу ж на місці)))....а на касі пачку сірників купляють))))
Я не знаю, що сьогодні справжнє. Я "Грінфілд" п'ю. Але там тоже єсть добавки. Брала, для чайного грибка "Бесіду" (не у пакетах). Схоже, що це чай без добавок.
Родичі з Ірану постійно передають Ахмад,так смак і аромат навіть поряд не стоїть з тим,що продають у нас.