Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Е ні, ще питають: "Картка є?"

• Подобається Подобається x 1
  2. Summer

Summer Well-Known Member

нє а то тепер рідко питають....

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

До нас прийшов інтернаціональний Миколайко ...
    До української частини питань немає ...
    А от іноземна , точніше італійська ...

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Це в італійців таке бачення на створення ефекту наповнюваності , шляхом підкладання прозорих сторонніх предметів?

Чи це наші продавці проявили свою кмітливість ?

• Подобається Подобається x 6
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

Мені було, кілька днів тому. Зайшла у "Таврію" дещо купити. Мало того, що рівень обслуговування низький. Заставили усі проходи ящиками, візками з товаром, а народу повен магазин. Узяла я манго. Ціна була 12 грв. Прийшла додому, перевірила чек. Манго - 16 грв! І це уже не перший раз таке. Якби це було літом, можна ще було б піти, поскандалити. Неприємно, коли тебе дурять. Так те манго, ще й зелене виявилося.
    "Таврія" - :n:

• Подобається Подобається x 3
  5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

2-3 роки тому був в "Таврії" в Іллічівську, ніби асортимент великий та й ціни досить пристойні, якщо порівнювати з сусідніми магазинами, але це вже давно було, напевно багато з того часу змінилось...

6. Filosof

Так, багато змінилося. Вони, коли з'явилися були досить пристойним магазином. А зараз. ...:nea:
    "Робін-Бобін" непоганий магазин. Але асортимент досить низький.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я і Сільпо раз взяла баклажан запакований-гнилий,другий раз манго-теж чорне всередині.

• Подобається Подобається x 2
  8. Summer

Summer Well-Known Member

а я в Ашані сьогодні купила помідор, твердий, принесли додому , а він чи від тепла чи шо просто змяк, здувся як кулька...

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ха-ха як дурять в супермаркеті.Моя дружина страшно любить банани.Вони як на базарі,так в магазинах по 13,50-14 грн. А вона каже,дивись переспілі по 8.50 це ж задаром,візьмем хоч разтак щоб я собі не шкодувала. Бери кажу. Взяла 2 великі в"язанки.Поважили,наліпила чек продавщиця і кинули в візок. Коли вдома розпаковували то побачили на чекові-банани по 14 грн за кг-3 кг-42грн. Ось таке кидалово. Так само цукор-акція-дешевше майже на гривню ніж по других магазинах,розважений в кульках по 1 кг. Дома випадково кинув на вагу-850 гр. На другий раз був там же взяв кульок і в магазині кинув на онтрольні ваги-така сама історія.Продавщиця тільки водить плечима-нічого сказати не може-покликав менеджера на той час йог нема змилися всі-але ніхто нічого не боїться власник супермаркету міністр з надзвичайних ситуацій-пан Балога-хто йому що зробить?

• Подобається Подобається x 7
  10. bora

bora Well-Known Member

Зажерливість. От якби продавали в півціни овочі, які полежали на прилавках трохи - вони в них не гнили б. Ато я давно помітила, що половина овочів і фруктів в супермаркетах - гнилі.

11. Varvar

Varvar Well-Known Member

Такого чесно кажучи ще не зустрічав ... в нас (сільпо і т.д.) не розважують у кульки із всюди однаковою вагою - на всіх кульках різна вага .... пару раз перевіряв вдома - сходиться до грама. Інша справа, що там запаковано, коли йдеться про різні одноразові упаковочки (м"ясні вироби і т.д.)

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

так продукти і запаковують коли вже майже хана їм. Це вже давно відомо

Я в нас за життя купив лиш один раз спілий манго. А то все решта попадались зелепухи, тверді і не смачні

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так він запакований ще з Турції був:)

14. Filosof

Він запакований, ще за Царя-Гороха був. :sad:

15. Summer

Summer Well-Known Member

а ще не купуйте в Ашані зелені, тої шо вони самі пакують...я вже 2 рази попеклась....ще літом на салаті(одна гниль всередині...), а зара на петрушці...така гарна, а вдома розкрила її, а всередині вся зів'яла і гнилувата.... Там жіночка така старша, вона там ше з самого відкриття, інших -давно не має, а та нє стоїть пакує, видно добре для Ашану пакує безвідходно...
    а ще в неділю там мандарини були, ой то жах то певно давно списали .а вони ше й в зал виставили, треба було сфотографувати тихенько, де таке можна продавати і по 10 грн??? знущання...

• Подобається Подобається x 8
  16. mileelen1

mileelen1 Active Member

сегодня была, дальше продают...

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так мені захотілось грибної зупи, що пішла купила сушених грибів. Боровики були по 10 злотих за малесеньку пачечку, а маслянки по 3. Купила маслянки, звісно. Відмочила, проварила, витягую порізати, а в одному грибі з 30 хробаків!!! :bad: :bad: :bad: В інших грибах було менше - по 1-2. Хотіла віднести в супер-маркет, але чоловік відмовив, бо той супермаркет користується популярністю фірми, яка має покупців в одному місці (якось в них була лотерея і хлопчик виграв путівку. ще й той хлопчик був неповносправним. але супермаркет путівку не дав. не пригадую чим закінчилась історія, але нет гудів про цей випадок і люди скидувались хлопчику на путівку). Мені непотрібні ті 3 злотих, я б хотіла, щоб вони забрали всі ті гриби зі всіх магазинів - але ж вони того не зроблять :sad:

• Подобається Подобається x 4
  18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 5
  19. vseprav

vseprav Well-Known Member

а мене дратують вічно непрацюючі каси в час пік

• Подобається Подобається x 4
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Здебільшого купую на базарі, в супермаркеті тільки сухі продукти,ну ще можу купити молоко і хліб.......

а де твій аватар? :)