Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. sani

sani Well-Known Member

ох як сумно.. :sad:
    от купляв я в Європі в супермаркеті, набрав свього що треба і відерко морозива.
    на касі касирка мені говорить, щось по свому, я ж її непанімать. Тоді вона переходить на англійську і пояснює, що в них акція 2 відерка по ціні одного і треба взяти, ще одне таке саме...

отак зрадів і одночасно сумно так стало, в нас в Україні я до такого напевно не доживу. Якщо в нас своїх же дурять, то як облапошують нерозуміючих іноземців?.. :sad:

• Подобається Подобається x 8
  2. Summer

Summer Well-Known Member

та Сільпо то...
    в нас Південний в тому Сільпо вічно шось на касі хімічать...то дайте гривню, то копійки, то дві , як циркачі... тепер я кажу - не маю, давайте здачу і все.. а ще уважно треба на чек дивитись, бо вибивають часто по завищеним цінам..Я купувала печиво бабульці діабетичне так пише 6 з чимось грн, а пробило 10 з копійками...:sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Це точно! В Арсені на Сихові те ж саме. Мене від тих їхніх балачок дати гривню чи копійки вже просто трафляє. Недавно робив там дрібну покупку - на табло висвітило 9грн. 89 коп. Даю їй 10 грн. - вона питає: "А у вас часом 89 копійок не буде?" Якби то був продавець не дівчина, а мужик, напевно послав би на цвірінь.

4. Gron

Gron тафгай

А я пів року тому у Голандії, в звичайному см у спальному р-оні стояв на касі та звернув увагу, що на сусідній, нема касиру, тобто підходять люди, самі сканують товар який привезли у кошику, складають у пакети, розраховуються карткою, забирають чек і ....все.
    Охрани на виході немає, чек неперівіряють, магнітних ворот непобачив, камери мабудь є.
    Така фігня в "Сільпо" прокатить, десь у Львівській, Одеській... "спалні", нє?

• Подобається Подобається x 3
  5. veronka

veronka Well-Known Member

обожнюю таранку і якось довелось купити її в Арсені на Чорновола, нам її чемно запакували і видали, а вдома виявилось, що вона з "апгрейдом" о_О - повна білих тлустих черв*яків... пів року після того про рибу навіть згадувати не могла:bad:

6. sani

sani Well-Known Member

та в нас в Ашані ще раз на касі овочі-фрукти переважують, чи ти там якого помідора не доклав по дорозі :sad:

так і живем один за одними слідкуєм і один одного намагаємось надурити...

7. joke

joke Well-Known Member

нам вибили Містер Мускул (14 грн) якого ми не брали. Касирка ніц не хотіла слухати. Зі словами- раз я вам вибила, значить ви брали. А поруч вештався охоронець який коли ми брали чуть мені не у вухо дмухав, а коли треба було дійсно розібратись, я кажу- ну ви ж тут стояли, бачили(те) що ми ту літру Мускулу не випили же біля каси, то він - я не чо не знаю, я тут так мимо проходив. Але потім послали до дівчини(біля входу для таких як ми), вона гроші повернула і вибачилась. Другий раз ми брали печиво в пачці, так не стелажі 3! цінникі були на нього і всі різні. На касі звичайно по найбільшій вибили

• Подобається Подобається x 1
  8. Summer

Summer Well-Known Member

то тепер в Ашані страндарнта практика...
    я в МЕТРО все на телефонному калькуляторі підбиваю -все чесно сходиться до копійочки, а от в Ашані...так само підбиваю і шо завжди на 3-4 грн більше, потім дивлюсь на зважений товар, а його вибивають по іншій -більшій ціні :scratch_one-s_head:

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А нас в Миколаєві у МЕТРО не пустили, бо в мама картка була просрочена, тато свою забув вдома.Коли попросили переєструвати по новій, сказали, щоб їхали в Одеси, бо нам її видали там або щоб документи на підприємництво показали.Виявляється, що у нас простих людей не підприємців в такий магазин не пускають.У вас теж так?

10. Gron

Gron тафгай

Всюди так і в Європі теж.
    Бо це Cash & Carry, інша справа, що у нас цей формат декільки по іншому працює, тому і "Реал" відкрили, теж їхня структура.

11. majolika

majolika Well-Known Member

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Теж. В Польщі теж є такий супермаркет. Називається Макро. Все так само. Ходимо зі знайомими, в яких є карточка. Купуємо упаковками продукти і речі і потім ділимось. Виходить дешевше.

Ще помітила, що продукти, хімія і інші товари, вироблені для супермаркетів, якістю не відрізняються від аналогічних товарів відомих марок. Склад той самий, вага така ж, інші властивості теж. Тож навіщо платити більше? ;)

А ще взяла за звичку купувати продукти з поличок типу "через пару днів закінчиться термін зберігання, тому ціну знижено в 2 рази, щоб ви розкупили". Звісно, йогурти, в яких термін придатності 3 міс не купую за 2 дні до кінця терміну, але бувають продукти чи хімія, які можна таким чином купити дешевше. Але теж треба перевіряти на касі чи пробили акційну ціну, бо буває, що пробивають стару більшу.

13. sani

sani Well-Known Member

спостереження в ашані:
    поклав кавун на вагу, нікуди не поспішаючи
    спочатку вага була 5400, а потім кавун постояв і вага почала потихеньку зменшуватись 5300, 5200....

нехіло так почекав на 200гр. менше. вага поломана чи закономірність?

і ще про Ашан, зважив якусь фігню на 5,20 грн(наклейка на 5,20), на касі переважили і воно там на якусь долю грама стало більше і в чеку пробили 5,21грн

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені колись у ДЦ дівчинка САМА! видала банку акційного лаку для волосся, коли побачила, що я взяла з полиці шампунь. :)

15. Tomi

Tomi New Member

уууу саме більше мене намахали в супермаркеті Рукавичка, купляв я в них пивко "корона" вартість 9 гр вони мені втюхали за 19гр...Побачив я це випадково коли замітив в кошельку чек, і першей раз в житті я себе відчув справжнім лохом...

16. Summer

Summer Well-Known Member

а я навчена гірким досвідом , перевіряю чек "не отдходя от каси" :rolleyes:

• Подобається Подобається x 3
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як я Вас розумію.. Теж таке мала. Зараз слідкую за кожним купленим продуктом - щоб на комп'ютері висвітлилась правильна назва, і ціна відповідна. Довше пакуюсь і роблю корки, зато не переплачую!

18. cloobex

cloobex Member

цільком погоджуюсь +100%

19. BLACKER

BLACKER Well-Known Member

В нас привезений товар переважують на "липові вазі" і ставлять на вітрини. А люди купляють...

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

От таки шо є,то є....

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)