Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. thinkers

thinkers Well-Known Member

І печатку на запевнення поставили?

Якщо смердючий первісний продукт перетворюють у прянопахучий напівфабрикат, значить це комусь потрібно:)

...Майже як у Сент-Екзюпері)))))

• Подобається Подобається x 1
  2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

У пряносмердючий.
    Звісно, як завжди)

3. majolika

majolika Well-Known Member

Знову мене "потішив" Вопак :sad: Було вже тухле м'ясо, протухла сметана, підглилувані овочі . Але мені того, певно, було мало....На цей раз гнилі і смердючі крабові палички.
    Не до порівняння, скільки продуктів, що були куплені у Вопаку на Стрийській, виявились зіпсованими! Вопак, напевно, найгірший супермаркет у Львові :bad:

• Подобається Подобається x 7
  4. sv-ukraine

sv-ukraine Active Member

І не тільки на Стрийській, з такою якість продуктів як в них, скоро у Вопак ніхто не прийде:sad:

5. night

night Well-Known Member

Але Ви чомусь повертались туди знову і знову...То навіщо супермаркету щось міняти коли покупці не зважаючи ні нащо йдуть туди раз за разоми
    Чому не прийде...Люди і прийдуть і дякую скажуть. Без принциповість наших людей породжує безнаказаність. Як би кожний ображений покупець туди більше не зайшов як мінімум а ще краще написав скаргу вони б задумались.
    Людина приблизно тратить в супермаркеті 400 грн на тиждень. Множимо на 4 тижні. Виходить 1600. І на 12 місяців виходить 19200 грн в рік вони не дополучають з кожного втраченого клієнта. А якщо таких буде сотня, дві...

6. Summer

Summer Well-Known Member

і я про те, наші люди все одно будуть купувати... а провчити супермаркети потрібно, бо якщо так поступають з клієнтами. то видно самі їх вчимо до такого ставлення - ніхто не скандалить, не пише скарги, все тихо , мирно -висновок значить і дальше можна хімічити, на жаль....

7. majolika

majolika Well-Known Member

Я захожу у Вопак дуже рідко, у крайньому випадку і лише тому, що він близько і працює довше, ніж магазинчики під хатою. А "покупці" - це голосно сказано - 3-4 людини в залі - це круто :))) наприклад, вартість моєї покупки у Вопаку - максимум гривень 20. І як вони виживають?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

глютамат натрію робить все пахнючим і "свіжим", а головне - смачним.

бійтеся того продукту. якщо товар смачний, гляньте, чи немає там глютамату натрію.

Глютамат натрію (Е-621) — порошок білого кольору у вигляді кристаликів, без запаху, солонуватий на смак, добре розчиняється у воді. Для його виробництва використовують пшеничну клейковину, казеїн і відходи цукрового виробництва. Використовують як приправу до страв з м'яса, риби, овочів.

9. Summer

Summer Well-Known Member

він є майже всюди...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому я купляю сало... сире...

ковбасу і шинку не можу купляти - хімія.

тре самому робити все.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Свині в котрій кімнаті тримаєш?

• Подобається Подобається x 11
  12. night

night Well-Known Member

Ви самі дали відповідь на своє запитання. Це їхня маркетингова позиція. Яке б обслуговування не було а люди з району будуть до нас ходити бо близько, бо працюємо довго.
    Я собі завжди думаю коли бачу ковбасу за гривень 25-30 ...що туди запхали що вона така дешева. Точно не м'ясо кілограм якого коштує 35-40 грн. А це ж ще витрати на обробку, електрику ще там щось туди мають закласти. То виходить що ні м'ясом ні салом, в гіршому випадку, там і не пахне

• Подобається Подобається x 4
  13. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Здається, той Вопак, що був в універмагу "Львів", вже не вижив(. Чи він куди переїхав?

14. Summer

Summer Well-Known Member

теж так думаю, але і за 100 грн все одно хімію пхають, он салямі так рожева ...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я то всьо тримаю на Шуварі.

16. sv-ukraine

sv-ukraine Active Member

Я думала, що Вопаки вже зовсім збанкрутіли, та наприклад на Левандівці недавно відкрився новий Вопак, а в новому цуму замість Вопака тепер Сільпо

17. ksjuha

ksjuha Member

Розкажу як нас на відпочинку в Яремче ледь не обрахували на їхньому супермаркеті "Фаворит". Взяли ми молоко, чіпси, масло, хліб та жуйки. І раптом чуємо від касира - з Вас 190грн.о_О За що? Тоді касир давай переглядати, що вибила, а в неї в чеку щи звідкись взялась горілка за 140грн., хоча лікеро-горілчаний відділ у них взагалі окремо на другому поверсі розташований. Добре, що сума маленька, а була б велика - то можна і не зорієнтуватись.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А-а-а....:scratch_one-s_head:
    Стайню арендуєш....:sorry:
    Уявляю,який був би Ваш стан,якби Ви взяли горілку,а Вам її не порахували...:sad:

• Подобається Подобається x 5
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

То робиться так:

Касир наклеює знизу на рукав штрих-код від відомої горілки. Наклеює так, що того штрих-коду вам не видно. Потім чекає неуважного покупця. А ще краще - нетверезого, який купує на більш-менш значну суму. І... проводить рукою над штрихкод-сканером. Горілка "вписується" в суму. Покупець платить. Але ж горілку не отримує. Тобто, або касир забирає горілку собі, або наступного разу просто не вибиває чек, віддаючи горілку наступному покупцеві, а гроші, які він платить за цю горілку - присвоює.

Ловкость рук.

20. Fon

Fon whom how

я не памятаю шо за маркет в скрині. набрав добра, на кассі навіть на продавця не дивлюсь, вже пакую пропікані продукти, беру здачу, на 10 грн меньше. кажу - шось мало здачі, ще 10 грн. дівчина мені - та я вроді добре дала, ви вже в кишеню поклали. я таки й вшоці завмер, потім кажу, покличте менеджера і повертаюсь до мужчини котрий за мною - мусите почекати півгодини. чек зразу свій схопив. в трисекунди отримав свої 10 грн і ше й вибачились. я помітив що дуже часто мені і моїм колєгам пробують втиснути меньше здачі. видно вони розраховують що отакий хлопака навіть не подивиться в чек і піде собі задерши носа )))

а де твій аватар? :)