Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага.. Свекруха теж після Америки в Польщі в супермаркеті взяла собі цукерочку спробувати :wacko: Впіймали на гарячому. Довго вибачалась..

Але не вважаю, що то правильно. Бо супермаркети тоді розраховують на те, що товар буде "пробуватись" і відповідно ставить такі ціни, щоб покрити свої збитки. А чому ті, хто не пробує, мають переплачувати за тих, хто пробує?..
    Якщо хочу щось купити, бо вже знаю, чого хочу. А якщо ні, то візьму трошки, на пробу :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Коли будуть дорогі райони то будуть такі порядки в Гамеріце теж не всюди дадуть.:scratch_one-s_head:

3. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

В нас люди такі, що відкриють попробують і залишать)) а на покуоку візьмуть новий товар... Не раз бачив надпиті бутилки з води,

4. good

good Well-Known Member

це вже свідчить про рівень культури нашого народу. :off:

5. Bogdanka

Bogdanka МА-МА (с моя Софійка)

сметана - то вже дуже давно зауважила (молокія теж)
    а цукор - злить страшне, бо дорожчає практично кожного сезону

• Подобається Подобається x 4
  6. redfox

redfox Well-Known Member

я теперь в интеренет супермаркете все заказываю - оч удобно! и дешевле! и домой привозят! правда хлеб там заказывать не стоит - вчерашний будет)

7. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Незнаю де як. А я коли ходжу в Сільпо і вожу свою дитину на візочку я досить часто щось розпаковую та даю дитині (цінник не ховаю і платити за це не відмовляюся, на касі просто пробиваю пусту упаковку) і щось колись охорона пробувала вякати я спитав що вони мені можуть зробити сказали що я повинен за це заплатити, а оскільки я і не відмовлявся від оплати за той товар то конфлікт був вичерпаний.

• Подобається Подобається x 5
  8. sani

sani Well-Known Member

В нас ментальність не та, ми так і хочемо один одного надурити, то вони нас, а ми їх... і так і дурнями ходимо!

Коли важиш в см що небудь, все так зав"яжуть, замотають, заклеють що дома навіть не розмотаєш... В європі ніхто так не мотає, наклав собі в кульок якихось фруктів, зважили, збоку наклеїли і нікому з покупців в голову не приходить ще в той кульок потім щось докласти...

В Ашані був приємно здивований, коли побачив змогу самому собі важити і цінники клеїти, ну думаю європа прийшла і до нас. Тішуся накінець то про нас думають як про людей, а не як про бидло, але не довго тішився, рівно до каси тішився - на кожній стоїть вага і касир уважно переважує все.

• Подобається Подобається x 1
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В суботу був прикол у супермаркеті:
    Поміж іншого, взяли вагові цукерки (чек вибивається на вагах самообслуговування; сам набираєш код).

Дружина ретельно перевіряє чек після сплати і наїжджає на касирку - якого біса двічі пробила цукерки на 18 грн 06 коп.
    Пішла до менеджера, той без зайвих запитань повернув гроші готівкою.
    А вдома знаходимо... два пакети тих самих цукерок, обидва на суму 18 грн 06 коп.
    Тобто хтось зважив таку ж кількість тих самих цукерок і кинув до нашого візочка!

Нам не соромно, колись на касі нам пробили зайву пляшку вина. :)

Раджу усім бажаючим взяти цю фішку на озброєння: зважити щось двічі на таку ж суму - до копійки! :)

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

а я не раджу такого робити!
    А я люблю коли моя совість спокійна, незважаючи на те, що колись, хтось, десь помилився.

• Подобається Подобається x 7
  11. bora

bora Well-Known Member

Була сьогодні у Тернопільському супермаркеті Сільпо. Авокадо - 7 грн, цукор - 7.50. Не мала часу повештатись, але ціни здивували. Так само як і значно кращий вибір продуктів...

12. sani

sani Well-Known Member

А туалет там 75копійок :sad:

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чого ж так? Про Вас думають як про людину, а тих хто кидає два пакети цукерок і хоче заплатити як за один, так не думають... Все просто!

14. Tyfelka

Tyfelka Active Member

а в Метро нова фішка як обдурити необачного покупця- купуєш червону рибу під назвою лосось по 80 грн. за уп., а на касі пробивається як сьомга , але вже по 120 грн. за уп. Питаю чого так? То продавець веде до плакату і показує на малюнку що сьомга і форель- одне й те ж,просто ціну не встигли змінитио_О неподобство!:sad:

15. deneb

deneb Well-Known Member

В Тернополі є декілька Сільпо. Деякі із них справді мають хорошу і дешевшу продукцію, але на всюди. Взагалі-то в Сільпо є продукти дешевші, а є значно дорожчі. тому раджу добре придивитись перед тим, як щось купити, бо спокусившись на дешеві ціни на одні товари ви можете хибно подумати, що і всі інші товари теж дешевші... а насправді то просто така ловушка)))

• Подобається Подобається x 2
  16. sani

sani Well-Known Member

то так є у всіх супермаркетах, щось дешевше, а щось дороще! + до того вони ще товари розкладають так щоб ви крім того за чим прийшли купили ще щось на супутню тематику...

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не встигла пройтись по магазинах, як мене вже намахали. Зла на себе, бо постійно ретельно перевіряю чеки і слідкую за тим, що пробивають на касі. А тут дуже дуже поспішала, ну дуже сильно, купувала подружці подарунковий набір в ДЦ, щось навіть не глянула скільки він коштує, взяла ще подарунковий пакет, на касі пробили 75 грн, подумала - ну подарунок десь 60 і пакет 15. Пікнуло два рази - подарунковий набір і пакет, поруч стояв охоронець, я навіть не могла запідозрити, що щось не так! Аж на другий день, коли під руки попався той чек, глянула, а там пакет пробили 2 рази. Намахали на 17,50! І що я тепер доведу? Як довести, що не брала двох пакетів? Ніяк. Треба було зразу перевірити. Думаю, що намахали тому, що в мене не було картки постійного клієнта, бо це означає, що рідко купляю, а значить неважливий клієнт. Більше я в ДЦ ні ногою!!:diablo:

18. Summer

Summer Well-Known Member

тож треба таке... я взагалі уважно "читаю" ДЦ чеки, а то на ціннику одна ціна, а пробивають по більшій... кілька разів мені повертали гроші, бо я їм кажу раз є виставлена на товарі ціна, то значить я розраховувала на цю сумі і все, а що робити нас дурять як можуть ніби ми мільйонери, а ми не можемо за себе постояти?

19. Danchik

Danchik Member

А я ходжу по супермаркету з мобілкою і рахую.Спершу трохи соромилась,але коли я звикла і до мене працівники магазину звикли - обрахувань більше не було

20. мене не обрахуєш я приблизно прикидую вартість і на виході переглядаю чек.
    От протерміновані продукти інше діло
    1 раз не подивишся на дату буде або під кінець терміну або просрочене.
    Ще помітив коли в супермаркеті не потрібно брати найближчу до вас річ
    потрібне взяти 3-4-5 в ряді а не першу яка до вас найближче.
    Таким чином працівники супермаркету намагаються "впарити" недосвідченому
    покупцю спочатку протерміновану річ а потім вже не боятись за інші бо в них термін довший.
    Зі сторони виглядає смішно коли людина бере 1-2 пляшки допустмо води ставить в сторону і
    бере одну з середини а ті 1-2 не бере:)
    Але що робити...залишається лише звіряти дати .:sad:
    хоча цю роботу мають виконувати працівники маркетів.:ireful1:

А на рахунок здачі то якщо мені дадуть зайві гроші я чемно
    повідомлю касирці і віддам тому що те що легко приходить
    легко і уходить:) тобто сьогодні вам повезло а завтра комусь
    повезе а ви втратите.Будьте пильні і чемні!;)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)