Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Не переважувала, але не довіряю нарізці чи чомусь іншому запакованому. Легко можуть написати іншу вагу, але перевірити не кожен здогадається.

2. Gron

Gron тафгай

Кожен виробник ковбаси, компенсує см, так звані "зрізи", щоб ковбаса привабливіше виглядала.
    Массово, шахрайство описане Вами неможливо, бо є ще служба безпеки см, та кру, яке за цим стежить.

Ціли ковбаси, не в вакуумі, висихають і теж перестікеруються, за цим теж стежать.

3. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

ну як би я не бачив на власні очі я б не говорив ..... ;)
    наприклад палка ковбаси, на ній ціна не вказана виробником правда? а в супермаркеті вказана так? щоб її вказати потрібно зважити так? вот і відповідь...

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я уявляю собі цю гору трупів...

• Подобається Подобається x 4
  5. Gron

Gron тафгай

Є ковбаса, яка приходить по ціні за шт, є за кг.
    Зважують за допомогою електроніки.
    Нехочу виступати адвокатом см, скажу тільки, що жоден см не створен заради обману покупців, власники сплачують штрафи чи хабарі і не мають навіть наміру когось обдурити.
    Саме персонал, завдяки непрофесіоналізму, від менеджерів до продавців, а ще завдяки нашої ментальності, створює те, що всі бачать у см.
    Хіба у хімчистці, лікарні, держустанові, міліції, ВР, краще?

6. SteelMaster

я не збираюсь нічого доказувати, я сказав те що я знаю точно.... палко вірите у чесність... я за вас радий! успіхів

7. Myshutka

Myshutka миється в бані

не знаю, що там про ковбасу, але готову кулінарію брати точно не варто - все що не продали намагаються продати після теплової обробки нам втюхати, приправками змастивши...:ireful1:

8. Karamelka

Karamelka Member

Я не захищаю см,є багато нюансів в яких вони хитрують.Але ми ж з вами свідомі розумні покупці.Ми бачимо що купуємо,можемо собі вибрати,проаналізувати сроки придатності.Але то ж треба бути уважним,а так не хочеться...От потім і маємо претензії до см.А якщо зовсім чесними бути,то самі часто тупимо :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Andromed

Andromed Member

у барвінку - кава Нескафе у скляній банці на одній поличці стояла з двома цінами - на касі пробили дорожчу, а на зауваження, що кава бралася з того боку, де дешевше - нічо не знають, так комп пробив!!!

ну а у Вамі біля південного йогурти прострочені були на днях :blush:

10. SteelMaster

ну це вже вина продавців консультантів.... при зміні цінника не забрали старий )

11. Summer

Summer Well-Known Member

в сільпо -то стандартно...на перший план завжди прострочене ,вся молочка і не тільки йогурти.Краще брати з кінця -завжди свіже .

• Подобається Подобається x 3
  12. Bery

Bery миється в бані

В Сільпо також мають звичку не додавати здачу, тобто заокруглювати на свою користь

13. SteelMaster

ну це принцип всіх супермаркетів... люба свіжа продукція заставляється позаду старішої..

14. bora

bora Well-Known Member

А я купила там один продукт взагалі без дати виробництва чи вживання. Вказала на це..і що Ви думаєте - за кілька днів знову побачила той товар на поличках без ознак дати...

• Подобається Подобається x 3
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Зобачив надуту пачку йогурту або сирку ,покликав асистентку.
    Кажу:
    Дурень купить, отруїтися а прийде вам писка біть.
    -Спасібо Вам!
    Казала і прибрала.

• Подобається Подобається x 4
  16. sselev

sselev Well-Known Member

Будьте простіше і розраховуйтесь пластиковою карткою.

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

В мене як правило заокруглення в мою користь, не тільки в супермаркетах. :)

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я бачила передачу, в якій розповідалось, що легка випуклість на йогуртах допускається і навіть має бути. Натомість люди з чогось взяли, що це означає, що він псутий і не хочуть такого купляти. Тоді продавці почали проколювати йогурти легенько, щоб випуклість зменшилась. Він чого до йогуртів потрапляє повітря і вони таки псуються.

18. Interferon

Interferon Well-Known Member

Найбільше денервує - цукор, гречка, рис - по 900 грм
    Сметана по 420, 380 (Простоквашино)
    Молоко - 900 мл.
    Ведешся на те, що ціна дешевша а вага менша і часу вираховувати скільки за кг. немає.
    Як продукти подорожчають - то буде по 886 грм, або 422,5 млл....

• Подобається Подобається x 6
  19. Fon

Fon whom how

звичайно як і в продавців-супермаркетів є свої "маленькі" секрети по продажу майже непотрібних чи зіпсутих товарів, так і в покупців вже є певні звички виставляти своє фе у галузі підозрійливих товарів. досить прості і помітні. перевернута догори дригом пачка сметани чи йогурту наводить на думки - або людина дивакувата, або щось їй у цьому товарі не сподобалось, що вона його перевернула вверх дном. може щось із датою не так, чи якісь зовнішні підозри..
    досить часто помічаю як люди беруть товар. наприклад баночку маслин (різні вага літражі збивають зпантелику при виборі дешевшого-кращого), поставлять у відділ алкоголю, до маленьких пляшечок )))
    товари на вагу взагалі шоу - помічав як покупці намагаються непомітно здерти цінник-наклейку з тих шо меньше важать на важчі пакети ))
    те як "нічяяно" пропадають жувальні гумки чи шоколадні батончики - це взагалі мистецтво..
    схоже люди завдають удару у відповідь знахабнілим супермаркетам?

20. Summer

Summer Well-Known Member

нічого страшного, для цього і є персонал...я часто беру, а потім ну передумала, так що вертатись і ставити? так повинно і бути, а ще мене трохи нервує те, що не можна розпечатувати там цукерків, батончиків, їсти булочки...чому
    ? адже буде хай обгортка я заплачу...пам'ятаю літом жарко було, зайшла в сільпо за мінералькою, ну і відразу відкрила, так підбігли, кажуть не можна і т.д, а я кажу а де таке написано? з-за кордоном то звично, купив печиво ти можеш відразу відкрити і попробувати, а навіть і залишити якщо сподобається, на жаль в нас такого не має і не буде, бо весь супермаркет був би в фантиках....

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)